mamici casnice (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bianca, vai ce rushinoasa eshti . Pun pariu ca ai mai putzin ca mine, care am la anul 4 si zero
Liana sa intzeleg ca ai disparut dupa banana ? Stai ca vin si eu
Georgi pentru mine era aspirina, dar daca se duce doar pina la Craiova, io mai astept

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

moama georgi acu se numeste planificari la mate? da ce calculati draga?scopul si durataalergatului?

danuta putin sub 4 am si io.mai , da tu nu-ti arati varsta cinste colegului tau.

bebeluselor dans

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ceruse si Leana (na fato ca te botezai ) mai devreme.Daca e vorba asa, il trimit si la tine.
Beeey...daca va face pe toate bine, inseamna ca al meu coleg e doctor, nu???Moamaaaaa ce mandra sunt.

Doina tu cu ardeiul tau copt mi-ai adus aminte de datorii...I-am promis ca-i fac maine.A luat azi un plasoi plin de ardei de la tara de la mama.

Am EDITAT ca facusem culorile varza pe-aci.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bianca multzumesc , si in tzara cind am fost am primit complimente la adresa sotzului ca ma trateaza bine
Georgi doftor se cheama, dar nu stiu daca ginecolog sau... nu spun ca spun prostii si inca nu s-a terminat duminica
Doinao sa-ti raspunda Liana, la intrebarea cu atza, dar dupa miezul noptzii cind copiii dorm.
Cami nu mai spui nimic ? Inseamna ca si-a amintit soatza si sarbatoritzi cum trebuie, adica ... , sa stii ca nu m-am gindit la alte prostii ca stiu ca ai trecut pe post negru

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

danutza da de ce sa treaca pe post negru? uite acu poate la liber ca nu-i nici un risc.cami nu da rau.

cami te iubim /noi cu tine o sa fim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mai sa-mi spuneti ca mor de curiozitate...dupa miezul noptii ca adorm si copii mei...sunt aici!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Liana ,stai nu ma alerga ,ca inca mai sper la colegi' daca o lasa naibii calculatorul ala.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

doina da ca sa rezisti pana la ora 24 trebuie sa la greu.asa ca uite .

cami te iubim/noi cu tine o sa fim

Mergi la inceput

mama banano , da vaz ca la tine-i grava problema , te dai la colegi? ce nu-ti mai ajunge sotu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Liana ,stai nu ma alerga ,ca inca mai sper la colegi' daca o lasa naibii calculatorul ala.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput