mamici casnice (71)
Raspunsuri - Pagina 26
diadaniela spune:
testulet!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
asa zic si io, sa ne multumim cu ce avem, ca daca i-am luat, inseamna ca ne-au si placut. io am nu unu', ci mai multe stoluri
persoane fara pasarici? alea de vorbesc SF-uri, sau cel putin asa se dau...
alexa 
Danelutza spune:

... ce-i cu linishtea asta 

Danelutza spune:
test ![]()
Asta parca aduce a mov sau vad eu rau ![]()
Mai fetelor, motzata mea s-a cocotzat astazi pe masutza din sufragerie, sa ametzesc nu alta, statea cocotzata si papa pop corn, era tare mindra, mai dadea cite o floricica si la papusa si-i facea "hap", adica sa pape

diadaniela spune:
Danelutza,stiu ce vrei sa spui ,ca si eu cand a inceput a mea sa se cocoate am simtit ca n-am aer.
auzi ,dar motata ta in ce limba se exprima?![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
danelutzo, ia-ti medicatie serioasa, sa vezi de acu' in colo. alexa mea, cel mai cuminte cupil, s-a dilit de tot de la un timp. sportul favorit: "tale"=sare. se urca pe orice, masa, scaun, pat, trepte si sare...
alexa 
mariussimiuc spune:
Am aparut cuscra-i
.Am fost cu copilul la programul de seara si apoi am asezat niste rufe in dulap.Calculatorul sta deschis aproape permanent,deci nu te lasa dusa in eroare. ![]()
Apropo de intrebarea ta,eu as vrea sa schimb mai multe la barbatul meu,dar nu stiu daca mai pot "strica" ceva ce a fost facut de mamaica lui.Asa ca il accept asa.Deocamdata.
Si el pe mine. 
Fetelor,maine seara este film pe Antena1 cu Banderas
,asa ca m-ati pierdut...
Miha 
diadaniela spune:
daca-i vb de Banderas iti dam scutire.![]()
Dana
alexa si mami spune:
banderas?
ce? unde? cum?
io tre' sa calc ceva si sa intind niste rufe la uscat.
alexa 

Poze cu