mamici casnice (71)
Raspunsuri - Pagina 18
Danelutza spune:
Bianca si eu tot pulpe la cuptor am facut, doar ca aveau saltelutza de legume
, au ieshit bune de tot... tot asha invelite si apoi dezvelite sa se prajeasca la soare... Daca-ti spun de unde am furat ratzeta si ce motzate ies, moamaaaaaaaaaa... n-am voie sa spun ca-i publicitate mascherata ![]()
edit:
Cuscra vino la mine ca am si padure si munte, si sigur nu te aude nimeni, sau nu ne aude nimeni cind urlam. eu mai trag cite unul citeodata... nu prea des, ca mai am si vecini

alexa si mami spune:
io dansez ca-mi place rau
buuuun, bi 
danelutza, io nu vreau la munca
, da' nu ne putem intretine dintr-un singur salariu
ca avem si pretentii la una si'alta
alexa 
Bimilit spune:
alinuta da in ce domeniu lucrezi? cu cine lasi printesa daca incepi munca? cu soacra?
sa curga rauri de 
.bebeluselor dans

cami te iubim/noi cu tine o sa fim
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
mariussimiuc spune:
Se pare ca azi toate am avut o zi
Brrr...Da cica maine-i soare! ![]()
Miha 
georgi75 spune:

Bai Miha esti tare rau...cu conservele tale pe casa scarii...
Ia sa-mi dati de beut ca v-am dat idei.V-ati luat toate dupa mine cu ciorba mea....
Bianca trebuie sa te dezamagesc si sa-ti zic ca DA fi-mea sta cu colegu dupa camin.L-a cam palit fericirea saracul, ca io cum am in fiecare zi ore pana la 19....Ajung acasa pe la 20 fara ceva.
Nu, acu pe bune...stau si ma gandesc ca imi ramane foarte putin timp de petrecut cu Stef(asta daca nu pun cele 3 zile libere
).Oricum ea e super happy ca vine tati si o ia, o plimba cu masina pe unde are el treaba si abia apoi vin si ei acasa.![]()
Sa nu poftesti prea tare la el ca ti se apleaca.![]()
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
Bimilit spune:
a luat-o razna forumu? sau de la
mi se pare?vad ca apar mesajele cam aiurea.
cami te iubim/noi cu tine o sa fim
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
Danelutza spune:
Cuscra baga si la mine soare, miine, ca acum mi se inchid ochii de atita umbra 
Bianca forumul merge bine, doar noi... cred ca ne-am ametzit ![]()
Da'unde-i Dana banana si Liana, s-au impiedicat cumva si nu au anuntzat ? sau cauta atza roshie ascunsa de Georgi ? ![]()

georgi75 spune:
Bai...apropos de ata...Colegu doarme dus.E obosit.Ce-ar fi sa-l trag eu putin de ata sa vada si el cum e?![]()
Cred ca l-a obosit fi-sa 3 ore.![]()
Las' sa vada....![]()
![]()
![]()
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
alexa si mami spune:
miha, dezvolta reteta cu pestele. uite la asta ne-ai nimerit, mincam de spargem![]()
sunt economist, bi, da' cel mai rau si cel mai rau e ca soacra'mea lucreaza in acesi loc mine
, deci ne vedem pe fiecare zi
. moama ce depresie ma apuca
alexa ramine cu ta'su si cind are el treaba cu mama mea
alexa 
Danelutza spune:
Georgi trage-l de atza si vino si spune-ne reactzia 
Alina acum am intzeles de ce eshti cu moralul la pamint. Cam trist daca lucrezi cu soacra... ![]()
Fetelor io va pup
, va las sa va destrabalatzi in continuare, dar fara mine ![]()