mamici casnice (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si ce au zis, vine sau se lasa asteptat?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra adica darima tot ca sa-ti aduca odrasla, ce mare ajutor . Eu i-am promis ca-l las cu Isabella o saptamina, ma duc eu in locul lui la serviciu (ca se poate), dar nu s-a prins si mi-e mila si de printzesa, ea ce vina are, ca tat'su e batut in cap Stii cum mi-a spus soatza azi, ca sint terorista
Alina si la mine a fost mai bine azi decit ieri, ca dupa ce m-a enervat soatza, am mai sters niste geamuri pe dinauntru, ca pe dinafara ploua, apoi m-am jucat cu odrasla si mi-am smuls sprincenele
Liana si ce spuneai c-ai facut la doctor ? La care doftor, ce specializare are, cred ca am ghicit, dar vreau sa spui tu.
Georgi ieshi mami la bataie , pai se poate, sa nu te anuntze, macar cu o saptamina inainte ca-ti schimba programul ! Hmmm, merita de spus ceva
Doina eu tzi-as da cu draga inima energie ca stiu cita nevoie ai, dar sint in pana rau... abia ma mai tzin pe mine, si de energie negativa de care dispun acum, nu ai tu nevoie. Dar itzi pot da...
Fetelor, ce mai stitzi de Maria2mami, ne-a parasit sau ... n-are timp ?
Bianca, Dana banana, Dana ch, Mirela, japonicile, frantzuzoaica, unde sintetzi ?
Cami sper ca eshti bine, mai ales moral, si ca o sa scrii cit mai curind.
Va pupicesc pe toate , sper sa revin mai tirziu

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Oooofff..cu nervii mei am uitat sa zic de Cami.Si io m-am gandit la ea azi.Si la Maria2mami.Am inteles ca nu are net decat la mama ei ca nu mai lucreaza acolo. si la ea.
Fetelor...nu v-am zis tot.Si joi am ore de la 10 la 13 si apoi de la 17 la 19.Sunt tare, nu?Mi-au promis azi ca umbla maine la orar da' io tot ma cert cu ala ca azi n-am dat okii cu el
Beau un ca nu mai tine.
Chiar...voi stiti ce fac eu acum?Mancare.Ca azi n-am facut si maine daca ajung la 20...Si iar ma enervai...ca mi-adusai aminte...Mama lui de orar.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

da' mey fetelor, poate's trista ca m-am tot gindit la cami de citeva zile incoa' si ma gindesc ca peste citeva saptamini incep si munca
ce faci bun georgi, ca si io tre' sa gatesc miine, da' sunt in pana de idei?

alexa

Mergi la inceput

Ardei umplut si ciorba de perisoare.
Ce zici?Merge?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Georgi ma inscriu la ciorba de perishoare, ca ardei am facut simbata.
Alina vreau si eu sa incep munca, dar deocamdata doar la domiciliu' . De fapt, eu nici nu prea am shanse sa incep vreodata, ramina cu cei 15 ani lucratzi in Romanica, si o sa iau pensie frumoasa
Liana te-ai ascuns, sau... prestezi

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

merge , merge. io as minca ca , da' io ii am pe astia sensibili la tocatura, la varza, fasole, vai steaua mea

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!

georgi vin si eu sa te ajut la ca am gura cat o sura, moama si-s acida rau.auzi da fiica ta cu cine sta dupa programul de la camin.sa nu-mi zici ca , cu colegu ca atunci chiar poftesc la el.

alina io azi am facut pulpe la tava , moama ce bune au iesit.am pus asa 8 pulpite spalate si uscate, peste sare si piper,am taiat pestisor 3 cepe , parmezan, masline multe (indiferent de culoare)si 0,5lbulion,le-am acoperit cu folie de aluminiu si le-am dat la cuptor la foc potrivit o ora si 30 de min.apoi am luat folia , am mai pus parmezan si le-am mai dat la cuptor 15 min.moama au iesit super.daca nu va plac maslinele e OK poti sa nu pui.si am facut ca si garnitura pilaf cu ciuperci.maine fac ciorba de vacuta si ficatel cu ceapa si mult morcov cu piure si legume mexicane.

bey, da pe mine m-a parasit cuscra si-s nacajita rau de tot.

no io cu cine beau?

bebeluselor dans

cami te iubim/noi cu tine o sa fim

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Ooooofff...asta e naspa Alina.Io-s linistita la capitolul asta.Atunci ce alte idei sa-ti mai dau?Acum am terminat aripioarele cu sos.Un piure langa ele si gata.Iar ca ciorba...de peste de exemplu(de-asta as manca si io de mor).Sau de vita.F buna si pt Alexa.Ce zici?
Bey...vine ziua mea in noiembrie si v-am zis ce vreau cadou?Un canar!Colegu a zis ca am innebunit.Oare cum ar reactiona Stef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Alina,tu esti trista ca incepi munca.Io is trista ca n-o mai incep.

Cuscra,sa stii ca aceeasi promisiune i-am facut-o si eu sotului.Numa ca io nu ma duc la servici in locul lui ci teleleu prin lume. Sau intr-o padure sa tip pana nu mai pot si p-aia sa vin inapoi.

Georgi,da si mie niste perisoare. Cred ca asta am sa fac si eu maine.Azi am facut peste la cuptor cu legume,o minunatie,numa barbatu' meu n-a vrut sa mananca.Cica,"tu nu stii ca nu-mi place pestele?Si mai ales in felul asta sefeist?" Prin urmare l-am trimis sa-si cumpere conserve! Si sa le manance pe casa scarii!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput