mamici casnice (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

care este asemanarea dintre un calculator si un barbat?
amandoi au memorie insuficienta si mereu apare pe piata unul mai bun.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Azi am 2 ore de la 17 la 19.
O sa recuperez maine ca am 6 ore.3 de la 11 la 14 si 3 de la 16 la 19.Asa ca stau toata ziua la scoala.
Puteai sa dai si tu ceva de baut mey ca ti-am platit facturile.

Crismir si io.Doamneee...ce aiurea mi se pare...Noi abia ne-am trezit si voi mergeti la culcare...

Doina iti dau io un pahar sau o sticla cu energie.Nu doar un strop.Hai si capul sus.

la tot

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Sarumana!mai avem si zile din astea...dar la mine e de cateva...mai multe!Si ca sa fie cu mot...azi nu avem nici apa!caci se repara ceva...si nu puteau sa anunte...car apa de la vecinii cu fantani!si-mi face bine, caci sunt operata de un an...barbatul are o zi plina!fat e la liceu...si eu magarul...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Roxana,multumesc de cafea.Tot raciti sunteti?Ce fac cucuietele?

Doina
,uite un si de la mine,poate te mai incarca cu energie. Capul sus si pieptul de oras inainte,ca toate trec.

Georgi,promit ca-ti dau eu de daca-mi platesti si mie facturile...

Dar pana zmulg promisiunea de la tine,ma uc sa mi le platesc eu...Si trebe sa mai cumpar si ceva de mancare...Si trebuie sa si gatesc,si nu stiu ce...Offf ce necajita sunt...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,eu am facut ieri ciorba de fasole si fasole batuta.
am cumparat si castraveti murati si sa te ti!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Banana,buuna fasolea...dar am facut acu vreo cateva zile,ciorba si fasole prajite.Am vrut sa-i dau si lui Robert,sa-l invat si cu de-astea mai...puturoase dar a mancat numai zeama,fasolea o culegea si o dadea deoparte.

A venit in vizita la sora mea o prietena,iar fii-miu e lat dupa ea. Nu pot sa-l dezlipesc de ea,ca sa iesim din casa. Cred ca stiu de ce...e blonda mey!!!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata! la miezu' zilei
am avut ieri o zi de kko, obosita, nervoasa, am tipat la toti si imi venea sa
azi parca mi-am revenit, cred ca e ceva in atmosfera, am nevoie si eu cum spunea doina de putina energie.
pup, ramin pe aici

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey , eram pe pag a treia.se poate?

sipt toata gasca.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bau!
Vai de capul meu...am umblat leandra si n-am facut mancare...doar paturile si aspirat.Las' ca diseara vad io....Vad ca voi sunteti gospodine.
Io ma pregatesc de plecare.Ce mai viatza...Unii vin de la servici si io abia plec.

Miha le platesc mama si pe ale tale.

Hai toate fetele suparate si nesuparate si o zi faina in continuare sa avetzi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... la toate pe ziua de azi, degetzul a dat semne de... de nimic, ca curgea singele zdravan azi dimineatza
Ziua de azi incepuse bine de dimineatza dar... care a inceput iar sa fie de kko . Si incepuse bine, ufff. Ii spun soatzei, vezi ca plinge Isa care se trezise, asta la prinz, o iau in patul mare linga mine sa adoarma ca a dormit putzin, nu mai deschizi usha de la camera sa nu faci zgomot. ... credetzi ca a priceput ?! Nooo, dupa vreo trei minute, cind Isa se linistise cu tzitza-n gura si statea sa adoarma, bang, usha de la camera, ca cica a auzit-o plingind. Asha ca s-a dus somnul fetei. M-am enervat, i-am spus de toate , inclusiv ca nu face nimic sa ma ajute cu Isabella si m-am carat intr-o camera de la parter sa ma linishtesc. L-am lasat cu odrasla sa vada cum e cind e obosita si plinge. Dupa cinci minute apare, ca cica el pleaca la serviciu. Ii spun, "iei si fata cu tine ca eu azi vreau sa ma odihnesc" , mda, ce a priceput 'mnealui, sa aduca fata la mine si sa ne spuna la amindoua la revedere. Ufff si iar ufff

Gata, va pupicesc... sper ca voi sa aveti o zi buna, inclusiv Alina, care ieri a fost ca mine.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput