mamici casnice (71)
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
miha LMA socrelei.sa inteleg ca deseara facem chef? dai de beut in cinstea soacrei?
georgi stai mai , ca-ti arunc pe geam si facturile mele ca sa le platesti.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
doinabita spune:
LA MULTI ANI CAMI!

Sa va iubiti mult!
Saru'mana pentru cafea!Aseara ati disparut...nu mi-ati zis cu ata...ati alergat?
bita doina
mariussimiuc spune:
Helau!!
Bre,ziua soacrei a fost ieri.
Am vrut aseara sa dau de baut dar daca ati plecat la culcare...![]()
Miha 
georgi75 spune:
Adica te-ai scos, nu????Hai mah! da si tu macar virtual ceva...Sau nici asa nu merita?![]()
Bine mai Bianca vin si strig la geam dupa facturi si tu te faci ca nu auzi?
Vezi ca ti-am platit telefonul si netul.![]()
Am bagat acu' 2 gogosi , mai stau pe-aci sa fumez o tigarica si ma apuc de curatenie si papa.Sunt cu okii pe voi ![]()
Pup iu.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
Danelutza spune:
Cuscra stiam ca esti prin zona, de aia nu m-am dat prea tare la baiatul frantzuzoaicei
Foi de lasagna am luat eu de la Mall, dar potzi sa cumperi romaneshti ca alea italiene de la mama lor, costa un sac de bani si diferentza e doar pe cutie, ca inauntru e aceeasi marfa.
Bianca eu spuneam de Cami ca a trecut la post negru, ca sigur nu mai are chef de bai fierbintzi in cada.
Cami eu stiu cum e cu gretzurile, am dus-o asha citeva luni bune, mincam acrituri si aveam arsuri ca doar cu cartofi coptzi imi treceau. Dar de la cartofi, ca altceva nu papam, dadusem in diabet 
Alina lasagna se poate face si acasa, dar itzi trebuie mashina speciala. Cind mai vrei sa faci, itzi arunc eu mashina s-o foloseshti ![]()
Doina fetele cred ca au pus atza la pastrare, ca cica era roshie ![]()
P.S. cuscra LMA pentru soacra, sa-i dea doamne-doamne, tot ce-ti doreste ea tzie ![]()

georgi75 spune:
Pagina 3???
M-am prins...va pastrati pt diseara ![]()
Io am terminat smotrul, mai am de sters praful.Si plec sa-mi iau maimutzul si sa hoinarim.E asa frumos afara....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Danelutza spune:
Uuuuuuuuuuuuuuuu, unde sintetzi ? Sa intzeleg ca a venit vara in Romanica si atzi plecat la plaja ?
... asta pentru absentza fara permis de serviciu ![]()

alexa si mami spune:
eu sunt aici, va urmaresc de azi de dimineata, da' am o stare de kko.
sunt obosita, am facut curatenie in toata casa, am spalat, astept sa se trezeasca gagica sa plecam hai-hui.
da' vb ta georgi, ma pastrez pt diseara
alexa 
georgi75 spune:
Alinutzo suntem 2.Si io am luat casa de la cap la coada.Am sters pe jos ca m-a mancat pielea sa pun parchet peste tot.Si acu dai si sterge-l ca se vede praful pe el...
.
Hai
sa-ti treaca starea.Pai cu o vreme asa frumoasa tu n-ai chef de nik?
Danelutza au anuntzat astia 30-31 de grade zilele astea
.In octombrie!!!Las' sa fie...ca si cand o veni frigul...platesc la gaze de ma doare sufletul.
Io am incheiat pe ziua de azi.Plec la plimbareli.Ne auzim pe seara.
ange spune:
multumesc frumos pt. gandurile vostre bune 
o sa dispar cateva zile...
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert