ajutor! ma ingras!

ajutor! ma ingras! | Autor: viorica avram

Link direct la acest mesaj

am nevoie de ajutor.abia am reusit sa dau cu multe sacrificii si ore petrecute in sala de sport si diete si foame si lacrimi si seri de alergare pe faleza ore in sir cand am fost nevoita mai mult sau mai putin sa fac o operatie.si dr mi-a interzis in mod categoric sa ma apropii de sala de sport.luni incep sedinte de electrostimulare dar nu cred ca e deajuns am reinceput sa mananc necontrolat,trebuie sa stau in casa si devin depresiva si atunci ....ce credeti ca face o grasa notorie care nu are leac?!RONTAIE !NON STOP! ca o termita tot ce misca.am incercat sa ignor ceea ce mi-a spus dr dar dupa primele exerciti facute in fata calculatorului m-a bufnit sangelke pe nas.o sa mor grasa si imbuibata de dulciuri.ma urasc pentru ca sunt asa tampita si nu ma pot abtine!vreau sa fac sport!o luna de repaus inseamna 5-6 kg in plus iar pt mine e o tragedie.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

trebuie sa te controlezi tu singura sa te limitezi la mancare, verifica valorile nutritive la ce manci si incearca sa nu depasesti 1500 - 1800 calori pe zi.

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Gabbriela,bun sfat! Dar teoria cred ca o stie si Viorica. :)
Eu iti propun sa incerci sa rontzai morcovi si castraveti in loc de dulciuri(sau preponderent chestii din astea care nu ingrasa) ,sa astepti sa te refaci dupa operatie sa poti face sport sau macar sa poti iesi din casa cum faceai inainte.
Si spune-ti ca ,in fond,poti sa slabesti,la fel cum ai slabit inainte de operatie si cum le-ai pus asa o sa le dai jos.Nu-ti trebuie si stare depresiva pe motiv de kile cu toate necazurile de acum.Zau ca nu e dracul asa de negru...macar acum te ingrasi cu motiv

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Curaj! Taie raul de la radacina, adica nu mai cumpara prostii deloc. Sa nu ai nimic dulce, saratele, pufuleti etc. in casa. Cand ti-e pofta de dulce bea apa sau mananca ceva serios(gen cascaval) sau fructe, depinde cat de acut reismti pofta. De rontait poti cumpara nuci, migdale, fructe uscate dar ai maare grija cu cantitatile.

Ti-a interzis sa te plimbi? Interzisul e temporar sau permanent?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Vio, cauta mai bine batoane de slabit sau ciocolata cu edulcorant si papa cand iti e pofta de dulce, dar nu mai tarziu de ora 18.
Pup!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Daca nu ai voie sa exersezi poti face altceva: iesi afara din casa si mergi pe jos kilometri in sir. Nu mai sta in casa ca te apuca nabadaile si sigur ca rontai! Mai ales nu sta in fata televizorului sau a calculatorului. Gaseste-ti un hobby si practica-l pina la epuizare. Facind ceva care te pasioneaza, mai uiti de haleala...
Puterea e la tine. C'mon!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Si eu am fost oarecum in aceeasi situatie.Stiu cat e de greu sa nu te poti abtine si sa iti scape de sub control rontaitul si in general alimentatia.Si sa nu poti face nici sport...
Eu vreau sa iti dau 2 sfaturi din experienta proprie
1.Nu fii prea dura cu tine(cel putin asa mi s-a parut mie din exprimarea ta)eu am observat ca asta duce la si mai mult stres si deci la si mai mult rontait.Foarte multe persoane au probleme cu stresul si refuleaza in bautura,mancare,sex,tigari etc.
2.Incearca sa ceri sfatul unui nutritionist bun.In cazul meu asta a ajutat ff mult.Vad ca nu esti din Bucuresti asa ca nu pot sa iti recomand pe cineva bun in Galati-sper sa fie totusi cineva.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

In primul rand trebuie sa incerci sa iti accepti situatia,tu te indopi cu mancare deoarece esti stresata,si nu poti sa iti accepti conditia.
Boala,operatia prin care ai trecut sunt evenimente pe care nimeni nu si le doreste in viata persoanala – insa nu noi suntem cei care alegem-deci trebuie sa gasim puterea,forta de a razbi peste probleme si de a merge inainte.
Practic,incearca sa gasesti o activitate care sa te mobilizeze psihic pentru a nu te gandi la mancare,incearca sa iti organizezi mesele zinice cat mai bine si sa nu mananci numai la orele pe care tu le hotarasti.
Fiind intr-o situatie delicata incearca sa nu fi foarte drastica cu tine si acorda-ti mici bonusuri alimentare iar cel mai important sa fi optimista si sa te gandesti ca sunt altii care o duc si mai rau decat tine.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

va multumesc! incerc sa ma organizez.voi iesi din casa sa ma plimb cu fetita in parc,voi asculta muzica.am golit frigiderul deja de alimente interzise.mi-as dori foarte mult sa consult un nutritionist dar la noi in oras nu exista.poate voi merge la buc pentru ca ,sincer,chiar am nevoie.nu vreau sa ma mai ingras! categoric!stiu ce inseamna sa ai 86 de kg,e cel mai urat lucru posibil!niciodata nu ma voi mai intoarce acolo.mi-am cumparat metabol.ati auzit de el?sper sa ma jute.va multumesc din nou.stiu ca totul depinde de mine,cunosc teoria caloriilor,dar la ce-mi foloseste daca nu am vointa?!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Viorica,cu toti avem energii banuite doar tebuie sa le canalizam in directia corecta.Nu de mult a fost discutie despre Metabol la femina intim ,insa nu imi amintesc exact titlul subiectului.
Mult succes ! Nu te lasa !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce e Metabol? Ceva pentru reglarea metbolismului? Sunt curioasa daca te ajuta intr-un fel.

In rest, iti spun ce fac eu: nu mananc paine, incerc sa renunt aproape total la dulciuri, nu cartofi, nu paste ( eventual gust si atat) si asa am reusit sa slabesc, dar mai am.
Eu sunt sigura ca electrostimularea te va ajuta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput