40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Llaura, pot sa indraznesc si la "Et si tu n'existes pas" ??

Mergi la inceput

Am gasit (cred) echivalentul in romana la "Baladin": mascarici

Baladin
Danseur, Farceur, qui, en agissant, fait des postures de bas-comique. Ces sortes de Rôles étaient fort en usage sur les Théâtres de France aux quinzieme, seizieme, & pendant la moitié du dix-septieme siecle. La Comédie les a rejettés & abandonnés à la Farce.
"DICTIONNAIRE DRAMATIQUE, Paris, chez Lacombe, M. DCC. LXXVI."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele hai ca ma prapadesc de ras singura pe aici de ce scriu eu.

Stiti ca eu nu folosesc deobicei maimutoi din acestea, dar acum chiar ma rostogolesc de ras.

Liana scuze, dar tastatura mea cred ca ramane fara baterie si mai mananca niste litere.Iar eu nu stau cu ochii pe ecran.

"cac ce ar fi vita afara un zambet, chiar si atunci cand plangi?" voia sa insemne "ca ce ar fi viata fara un zambet, chiar si cand plangi?"......uite asta imi aminteste un banc cu te vad, te vad...dar trebuie sa se scoale soata sa mi-l reaminteasca.

Deci fata rosie in obraji, capul sus, ca eu habar nu avui ca tu facusi treba aceea, asa ca...nu te vazu nimenea.

Si da mi-ai adus zambetul asta tamp pe fata.Se vede tocmai de acasa pana in Chicago?

Liana scuze nu am fugit, e doar diferenta de 8 ore de fusele bunicii cum zice Soni. Si al meu sot m-a scos in oras azi. Si dupa ce iar topiram ceva banuti, al meu a decretat ca nu mai merge cu mine la shopping ca sunt cheltuitoare. De rasul curcii...ca el punea in carut, eu inapoi pe raft, si cica eu sunt cheltuitoare. dar recunosc ca eu am fost cu ideea, vreau si aia, si aia...si ajunsa acolo am strambat din nas, ca asta nu-mi place, nici asta...asa ca omul a luat el ce ii place lui.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Gabitza nu trebuie sa te justifici in fata mea, caci sincer, eu tot de partea ta sunt, si indiferent ce ar spune al meu sot eu tot tie iti dau crezare. A ca vina intotdeauna e si a noastra un pic, asta e alta problema...dar nu schimba situatia, si decat o viata in teroare si abuzati chiar si numai verbal, mai bine linistita fara dumnealui.

Simona pupam vorbaretul. Hai ca si a mea a inceput sa turuie de nu-i tace gurita. Uff abia astept sa o smotocesc.Tu cum mai esti in afara de ocupata?

Soni asa am si facut, mi-am sculat sotul care se culcare doar de 3 ore si l-am luat la hoinarit pe strazi, chipurile sa merg sa arunc doliul pe apa(asa se face la noi), si ne-am rupt picioarele, si am cheltuit bani. Dar de bani sunt sa circule nu? Acum mi-a trecut un pic caci am asistat la un foc de artificii exact in fata blocului meu...magnific. Am vazut multe altele, dar asta m-a lasat pafff, e drept a fost sponsorizat de clubul milionarilor.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Carmi la 10 zile, 10 zile, dar cat dureaza iperatiunea montru, a se citi calcat camasi cu plodul printre picioare si cu ochii in TV?

Oana, nu ne-ai spus nimic de intalnirea de miercuri de la asociatia respectiva, de fapt ne-ai spusm retin, dar cum mai stau lucrurile, caci banuiesc ca trebuie urgentata treaba?

O am uitat sa pup cealalta olteanca,bucuresteanca, canadianca care inca sta pe marginea palniei si nu-si da drumul. Hai aici vorba lui Mik ca nu muscam pe nimeni.

Iuliana nu promit dar daca daca am timp iti fac un CD cu melodiile lui Aznavour si ti-l trimit. Ca si eu sunt fan el. Ce-l putin cel cu "Et si tu n'existes pas".

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Hehehe tot eu.
Iuliana mai esti pe fir...uite am melodiile in calculator, asa ca daca esti da un buzz pe ym, si-ti trimit cateva.
A si Fuego, ca stiu ca-l cautai, si Dalila...si multe altele.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

LILIana- eu ziceam de Joe Dassin, nu Aznavour!

dar nu acum, ca dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineata!Fiind prima de pe continentul european,va invit la cafeluta ,ceai,tot ce doriti,bufetul e deschis chiar si pentru cele din America,Canada etc.Sper ca si mesajul sa apara la timp pentru a-si face cafeluta efectul!
Eu sunt foarte matinala -astept musafiri din departari,pe care am sa-i cinstesc printre altele si cu sarmalute in foi de vita.Asa ca urindu-va o duminica placuta ma retrag la invirtit sarmale!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Citesc de juma de ora, abia am terminat si parca mi s-a resetat memoria, nu mai stiu nimic.

Craciunitza, eu sunt cea mai amre amatoare de coliva din lume. Deci mie da-mi portia cea mai mare si fara bomboane, te rog.

Soni "Orbirea" e scrisa de Elias Canetti, a aparut la editura Polirom si costa vreo 30 RON sau 300.000 lei vechi.
Imi place, dar e grea si nu am mereu chef sa citesc din ea, uneori ma oboseste. E genul ala de carte care se citeste in chinuri, nu stiu cum sa zic.

Oana, ma bucur ca esti bine. Dar mai zi-ne cate ceva, nu suntem obisnuite cu tine asa laconica.

Ciuss, pupa-l pe COTO. Uite de-aia ma cheama si pe mine KUKI ca asa zicea copilul cand era mic si nu putea sa pronunte Cristi.

Cred ca mai am de zis, dar ma duc cu catelul afara si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

'Neatza, fetele!!!
O cafeluta doreste cineva?:) Si un masaj la oasele noastre uzate....

Mergi la inceput