40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Soni, si ce faceam in vis ?

Bebitzu, sanatate lui Mihnea ! Nu vreau sa te sperii dar si eu fac urticarie, de preferinta cind sunt in Ro si asta de 37 de ani. Beurk !
Sper ca puiutul tau sa nu mai faca si sa se vindece repede.

Craciunitza, aveai dreptate cu prajitul. Tocmai am facut o zacusca 'moldoveneasca', cu putin ulei, nimic prajit.
ZACUSCA MOLDOVENEASCA
1 kg vinete, 1,5kg ardei (rosii, gogosori, ce ai), 2 cepe, 3 morcovi, ulei, sare, 1/2l suc de rosii, optional : boabe de piper, foi de defin
Se coc vinetele si ardeii (in cuptor sau pe tabla). se curata de coaja fara a fi trecuti prin apa. Se pun intr-un castron pe masura ce sunt curatati si se farima putin cu mina sau cu lingura de lemn.
Ceapa se curata si se taie destul de marunt, morcovii se dau pe razatoarea mare. Se pun in uleiul cald pina ceapa devine sticloasa.
Se pun ardeii si vinetele, putin sare, dafinul si boabele de piper. se acopera cu suc de rosii si se lasa sa clocoteasca la foc mic cel putin o ora. Daca zacusca trebuie pastrata in camara, se fierbe mult mai mult, pina devine omogena.

Inca n-am gustat-o. E la racit.

Va pup pe toate si mai apar la vreme de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Sunt atat de obosita ca nu reusesc sa leg 2 vorbe.

Am intrat sa-i urez lui Gabi mult curaj pentru maine. Am sa ma gandesc la tine si am sa-ti tin pumnii. Fii linistita, se va termina si va fi bine pentru tine si pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by soni

Mik ne cataram ca maimutele amindoua si tu ai inceput sa plingi(ai vreo bucurie azi?) ca te doare umarul! Si te-am luat in spate sa te ajut sa cobori si ----m-am trezit!

La vita č un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'č il nostro passato,il nostro presnte,il nostro futuro!
P.Mosca

Viata e ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul,prezentul si viitorul nostru!

Visul tau e de bine.
Ma duc acusi in sat sa-mi iau masina de la control si caut medicamentul prescris de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Carmen stiu de la sefu (asa il chem eu pe barbatameu care a fost 40 de ani ostetric ginecolog) ca la prea mult anibiotic taconezi cu fermrnti lactici (un simplu iaurat) sau un polivitaminic si flora intestinala sta cuminte !!Zice ca augmentin e bun si sa ai multa grija puna mai creste putin sa nu il traga curentul sau frigul la cap ca sinuzita asta e dureroasa. sa-ti traiasca puilu si sa fie sanatos.
GABI aici se spune "IN BOCCA'AL LUPO!!!!" E o urare de succes in care tu intri in gura luppului si el crapa! Se raspunde "CHE CREPPI!!" lINGA TINE SINTEM TOATE SI TU O SA FII PUTERNICA.Aura noastra si sufletul nostru i-ti vor da tarie.
BEBITZU ce a mincat bebe??? uricaria e o intoxicatie alimentara . Semneaza undeva si nu uita si chestia aia nu i-o mai da . dac a mincat la gradinita intreaba ce i-au dat . pup.
Kuki vrei un masaj sa-ti reviiii!!! Prontaaa! (sint gata pregatita)
da un bip ca s-ar putea sa fie elicopterul gata (era la reparat)
LU da esti in pregatiri nu gluma!!
Mik ai grija de umar ca cu luxatia asta am dubii ca te mai duci la catarat!!
KIM nu ca te-am čpierdut dar , tu cu masina ta zau ca nu mai stiu ce sa -ti spun decit succes in ceea ce vrei sa faci. Chestia cu Italia sau Anglia e mai ---- Daca ajungi pe colea da un bip!
Pis cum e pe la tine ??? chir as vrea sa vb cu tine de o chestie .Am un bilet de doua persoane fara sa platesc decit voiajul in diverse tari din eurpoa printre care si Romania si franta si Germania si portugalia si rep ceha si nu mai stiu unde sint hoteluri conventionate . Tu in ce zona estei?? Ai un mess?? dac vrei si daca i-mi poti da o indicatie . csade peste o luna jumate ! ce pacat!
OANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
NOEMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
CIUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Adrienneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ba care mai lipseste la apel!!
fetele care nu i-mi amintesc iertare dar va invat curind .
Americancelor care mai e viata pe la voi???
LauraB stiu ca tre sa plece vineri .O fi plina de bagaje ! LAURAAAAA!!!
Craciunitza eu am mai scris pe diagonala ca-s acasa cauta e ceva si pt tine . ma bucur de happy endul fericit al nepotelei si al mamei!
gata ma intorc -----sa mai citesc ca tot uit pe careva!
Da AIA MICA unde e???

Mergi la inceput

Carmen ti-am raspuns si ----am iesit peste tine!!! hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Pup toate fetele, fara exceptie!

Ieri am fost la medic si am descoperit in sfarsit ce are baietelul meu Eric. Sinus infection, adica o sinuzita fff nasoala. De cinci saptamani de cand e bolnav, cred si eu ca e nasol. Cu ocazia asta schimb si medicul, ca zapacitul ala nu i-a trecut prin cap ca poate fi altceva decat o banala raceala cum sustinea el. Noroc ca ieri am fost la alt medic. Am inceput din nou antibiotic, augmentin pt inca 2 saptamani. Sper sa fie bine repede. Acum ma ingrijoreaza burtica lui, sper sa nu aiba probleme serioase de la atata antibiotic. Oare ce sa-i dau sa nu-i distrug flora bacteriana?

Soni, ai gasit foaia?!
Craciunita, ce face cumnata? Sper ca e mai bine. La multi ani puiului de om nascut, sa creasca mare si sanatos. Cat despre sarcina ta, eu deja ma bucuram ca stiu ca o sa fii o mama f buna. Dar lasa ca Dumnezeu e mare si bun.
Carmi, mai ploua, mai e frig? Vreau si eu praji d-aia dulce.
Cicina, comunisti?! Uau, chiar ca nu e bine cand sunt ei la putere.
Bebitzu, eu folosesc cu success alifia de galbenele. Urticarie…asta nu se face de la ceva ce ai mancat si nu ti-a placut, nu ti-a picat bine?!
Doibebei, o sa tin minte sfatul tau cu florile de tei si musetel. Multumesc de cafea, dar eu beau ciocolata calda.
Maria, ce-ai facut la interviu, ca eu am tinut pumnii?!
Andacos, noua nu ne-a zis nimic de polipi. Inca!
Kuki, ia lasa tu butoiul ca e must in el si…vreau si eu niste must. Care imi trimite si mie?!
Ca-mi adusei aminte…Adriene, tu ziceai ca ai facut rost de must? Daca ma citesti (stiu eu ca citesti pe aici si bine faci, ca ne e dor de tine!), fa-mi rogu-te un pustiu de bine si spune-mi de unde ai luat!
Gabi, bafta multa maine. O sa fie bine, e greu dar tu esti puternica si o sa treci si prin asta! Te asteptam zambitoare!
Lu, cum stai cu pregatirile?
Mik, eu iau si iau notite, ca esti fenomenala. Cand ai timp de toate astea cu 3 copii?! Ieri am notat zacusca rapida, azi am notat-o pe cea moldoveneasca. Apropo, cum a iesit?
Olivia, gata spanacul?!
Simonelule -cius22- gata catalogul?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

quote:
Originally posted by Carmenbr
Ieri am fost la medic si am descoperit in sfarsit ce are baietelul meu Eric. Sinus infection, adica o sinuzita fff nasoala. De cinci saptamani de cand e bolnav, cred si eu ca e nasol. Cu ocazia asta schimb si medicul, ca zapacitul ala nu i-a trecut prin cap ca poate fi altceva decat o banala raceala cum sustinea el. Noroc ca ieri am fost la alt medic. Am inceput din nou antibiotic, augmentin pt inca 2 saptamani. Sper sa fie bine repede. Acum ma ingrijoreaza burtica lui, sper sa nu aiba probleme serioase de la atata antibiotic. Oare ce sa-i dau sa nu-i distrug flora bacteriana?

Uf, Carmen, urat tare cu sinuzita si Augmentin la varsta asta! E un antibiotic foarte puternic, si trebuie sa ia si 2 saptamani.
Pentru refacerea florei sa manance iaurt. Exista si pastilute care contin Lactobacillus bulgaricus in combinatii cu alte bacterii din iaurt. Intreaba la farmacie sau la magazinele naturiste. Sanatate multa puiutului.

Mergi la inceput

MESAJ URGEN ! PINA SE REPOUNE "NEBUNU" ASTA PE LINEA DE PLUTIRE
hai sa citim cu o pagina inainte ca sarim ca veveritele din crennga in creanga si nu se mai intelege nik.Am trecut pe la umanitare si multi se lamenteraza .deci e o problema GENERALA! care ia initiativa ? eu sint mic nu stiu nimic---- da pot sa scriu la Admin !!! Oi fi eu incapatinata ca un catir da incepe sa ma ------treaba asta !!pisu pisu ai mess??? Al meu e timoftigeorgeta.intra tu ca vreau sa vad portogallo!!! si scad biletele!!!Macar sa-mi spui unde sa ma duc ! eu i-ti spun ce am pe listuta! Please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara la fete!

GABI suntem alaturi de tine sunt convinsa ca totul o sa fie bine si trebuie sa crezi si tu...conteaza mult si atitudinea ta ..FII OPTIMISTA SI VEI REUSI TO CE TI_AI PROPUS!

MIK scuze, m-am referit la pozele cu catararea lui LU dar si ale tale sunt la fel de frumoase si tu esti la fel de curajoasa si harnicuta....cum reusesti mama sa faci atitea...calci mereu, gatesti mereu, copii mereu....pentru tine mai ai timp? TOATA ADMIRATIA MEA!

BEBITZU fetita mea e alergica la ceva si nu stim la ce, am incercat sa eliminam pe rind din alimentatie cite un aliment...am facut teste la un cabinet alergologic...in fine nu am reusit sa depistam....in orice caz periodic ii apar bubite rosii si un pic umflate pe tot corpul si o maninca rau si eu ii dau cu o crema care se numeste ELOCOM produsa de SCHERING PLOUGH (si care contine la 1 g crema 1mg furoat de mometazona +excipienti) este foarte buna si ii trec in doua zile, iar pt potolirea mincarimii ii dau cu pudra mentolata.

NEMA harnicuto termina repede treaba si revino ca nu putem fara tine.

KUKI ce ai patit fata mea? pai tu erai veselia intruchipata si acu'? treci peste si capul sus!

hai ca revin mai tirziu ca sunt chemata de fiul meu cel nazdravan

pentru toate fetele

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Soni, nu stiu cum faci dar inca apari pe la juma de pagina.
O sa intreb maine ce a mancat, azi l-am tinut acasa cu mine sa vad daca scapam de bubite.Pana acum mai are doar una, sper sa dispara si aia de-ndata.
Bine ca am aflat si eu acum ce-i cu urticaria asta, sincer, nu stiam.La spital ne-au spus ca ar fi un virus, nimic legat de mancare.Saru mana mult pentru informatii, raman datoare.

Carmen, imi pare rau ca ai probleme cu Eric, speram sa nu fie atat de grav.Sanatate multa si sa auzim de bine.Crema de galbenele am si eu si chiar am incercat aseara sa-i dau, insa fara efect de data asta.

Gabi, sa auzim vesti bune maine, fii tare.
Pisi-pis, de cate ori te citesc imi aduc aminte de o doamna din Portugalia, venita in Ro in schimb de experienta.Pe vremea aia eu abia terminasem facultatea si lucram la Comisia de Statistica.Sefa mea de atunci m-a rugat sa am "grija" de ea, sa iesim in oras si toate cele.Am avut ocazia de a afla multe lucruri frumoase despre Portugalia, am tinut o perioada legatura prin scrisori, insa de cand mi-am schimbat job-ul nu mai stiu nimic, au trecut anii.
Lu, spor la pregatiri.
Mik, bine ca mi-ai spus de urticaria ta, acum stiu la ce sa ma astept.

Liliana
, ce-ai patit?Voi cand plecati acasa?
Kim, nervi de otel si rabdare de fier.Parca asa este o vorba romaneasca.

numai bine la fete, o zi cat mai buna in continuare si hai , ca banuiesc ca la ora asta cafea nu mai bea nimeni.

Mergi la inceput