40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

e vivaaaaaaaaaaaa! am iesit!! sigur la sfirsirul paginei si nu mai citeste nimeni!Porca ------ stiti voi!!1hi hi!!tARE DRAGI I-MI SINTETI DA PINA NU MA HOTARASC SA FAC CAIET AMI UIT -eX kiM CARE E O DULCE SI NU REUSESC SA-MI AMINTESC dOIBEBEI -lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ai cazut in deal???ca ai fost la Bucuresti am inteles dar---.Pedepasa :Miine faci cafea la toate!! Altfel ---ridici fusta!

Mergi la inceput

NA si eu care eram bucuroasa ! carmi am iesit in capul tau ! Nu da------- ca nu e vina mea!!!pup

Mergi la inceput

Cicina ca ma intelegi sau nu .e una , da te rog nu "jigni"----guvernul! mama lor de ---hoti!!! Cu Prodi la coada nu in cap!!
Stii cum e asta ca aia cu berlusconi (pe vremea lui) cind vorbea cu misistrul finantelor care zicea sa aloce 100.milioane e pt scoli si 10 pt puscarii. Si berlusconi zice :"NU 10 scoli si 100 puscarii" ?????(min finante) Berlusconi":Da ce ba , crezi ca te mai intorci la scoala???" hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna seara la fete !
Craciunitza, felicitari pentru nepotica si sanatate cumnatei tale!
Carmen, incearca reteta scrisa de Soni, ca e foarte buna. In plus, pe noi ne-au ajutat f. mult aerosolii si sare incalzita intr-un saculet si pusa pe piept. Sanatate multa puiului tau!
Ziua Germaniei ne-a adus ploaie, vant, frig...asa ca am stat frumusel acasa.
Dana-vecina, ai album si eu nu pot sa-l vad. Oare de ce?
Sotzu´a ´mesterit´ azi o chestie dulce. Obiectul cu pricina este inca in cuptor. Ii trag o poza de nu se vede si vi-l arat, ca-n bancu´ala, sa-l fac de rusine. Mmmm...ajunge mirosul pana aici...
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Asta voiam sa spun si eu cu sarea calda pe piept, aerosol cu propolis ( daca nu e alergic la polen), si cam infasurat ca oul de paste cu spirt la gat. Cam astea leacuri babesti care de obicei sant eficiente.

Lu, chestia cu cataratu' am facut-o la viata mea, acu e mai greu. Si stii dupa ce-mi dau seama? Eu eram prima la catarat in pomi, ma urcam pana in varf, se indoia si nu se rupea, acu de la primele craci se aude troscaind. Sau ma urc eu in copaci prea batrani?

Craciunitza, multa, multa sanatate cumnatei si copilei, ce-a fost mai greu a trecut. Dar totusi ma intreb, (a facut cezariana nu?) daca i-au facut toate analizele necesare inainte.

Soni, te inteleg, dar nu te inteleg. Oricum n-are importanta, tu sa fii sanatoasa. Sau " chi ti capisce e bravo". Dar nu-i nimic da-i inainte cu folos. eu am altele, mi s-a pus pata pe noul guvern cu taxele, tu-le muma-n c.. de hoti.

Carmi, ce bunatati a facut al tau? Aici inca stau in chiloti si maieu afara, sa dea D sa mai tina.

Liana, si eu, cu numele, si cu ceva tincturi de zice al meu ca chiama "scientifica" sa ma aresteze ca am casa plina de sticlute.

Salut fetele de peste Ventimiglia, si cele de peste ocean.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cicina, uite, crostata di mele
Tocmai mi-a adus o bucata...mmm.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

De citit..v-am citit cumintica..la ...dar cum de atunci au trecut citeva ore...nu mai situ ce si cum trebuia sa raspund...
Asa ca fac un rezumat...
Naomi...cum au iesit analizele mamei tale..Am citit..Blogul...Mi-a placut ...tare..tare..
Craciunitzo..care a fost reactia tatalui (al tau sot vreau sa zic!)? Felicitari pentru nepotel..si sanatate cumnatei tale! Ce-a fost mai greu a trecut! Ma intrebai de ce ma incapatinez cu masina..stii de ce? Pentru ca asa este la romani...vorbesti cu trei ..primesti patru raspunsuri..care evident se bat cap in cap! Eu sint mai incapatinata de felul meu...si vreau sa stiu adevarul...hi,hi
Cicina ce-i cu taxele? Sint mari? Acusica vine ianuarie..si o sa ma pling si eu la voi..ca-n fiecare an..dam citeva mii de dolari inapoi!Cica facem prea mult!
Carmen..nu-mi mai multumi atit..ca ma faci sa ma simt prost!
Carmi ..vazut....da ce-i aia?
Liliana ai luat biletele...sau inca mai cercetezi?
Lu...m-a luat ameteala! Dar pt tine...Misto pasiune aveti!
Mik....cum...nu calci??
Bebitzu ma bucur ca esti bine! Nu am inceput marea evadare..ca nu stim inca daca vindem tot si pelcam cu miinile in buzunar sau caram casa..la contanier!Plecarea este incepind cu 1 aprilie...oricind...
Soni pe mine m-ai pierdut..Scuze dar nu inteleg...cu ce te necajesti acum..cred ca am pierdut firul..
Maria te faci ?? Eu am o lene cind este vorba de asa ceva..de doua persoane!
Dana salivat la gindul sarmalutelor...Nu trimiti si paravion?

Si nu in ultimul rind...dau de baut...Arnold ne-a dat bonus si marire de salariu (un kk dar dar mai bine decit nika)

edit ca am uitat de Porumbel...voi faceti homeschooling? Nu iti este greu? De ce ati ales varianta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Carmi, cat a stat sa aranjeje merele, parca ar fi de profesie. am meu mi-a facut paine calda.
Kim, chestia cu taxele, o stiam de cand au iesit la putere comunistii, tu-le mama lor. Spun ca fac o finantziara a la Robin Hood, ia de la bogati si da la saraci, dar se pare ca nu prea stiu sa faca bine calculele, si au dat tare cu barda in noi.
Adicatelea, era vorba sa puna o taxa in plus pt masini de teren de lux( chestia asta cu lux nu inteleg, credeam ca de la o anumita val a masinii, cand colo a pus-o pe capacitate).Aiaiai, dar cred ca nu va rezista mult guvernul asta ca a inceput cu stangul.

cicina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

fetele, am nevoie urgent de ajutorul vostru, sper sa mai intre cineva in seara asta - Mihnea a venit de la gradi azi cu o muscatura ca de tantar care s-a intins putin cate putin.El spune ca nu il doare, insa pe mine a inceput sa ma ingrijoreze.
Un sfat babesc, o alifie ceva care m-ar ajuta ?

Mergi la inceput