40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

uff iar am iesit deasupra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata fetelor.
Hai mai fetelor ca aici la noi e cald si bine, chiar daca avem toate o mica sau mare problema, dar avem cateva umere pe care sa ne plangem. Hai dati ignor la celelate topicuri...caci nu merita. Acum voi chiar credeti ca din zeci de mii de utilizatori inregistrati sunt toti albi si puri. Padure fara uscaturi nu exista. Hai Adrienne, uite eu am nevoie de tine, sincer...sa te citesc si sa invat de la tine. Am inteles ca iti iei cateva zile de respiro, i-ati cate vrei tu, dar nu ne uita.
Iuliana frumoaso, stiu ca am incurcat cantaretii...din motive de link dat de Laura, dar ia treci tu la ascultat ceva mai vesel, caci prea te arunca langa butoi nenea Dassin...si imi e ca te inneci in butoiul plin de must.Acum lasand gluma la o parte sa sti ca daca ai nevoie de cineva cu umeri lati , aici sunt. By the way mai e valabil telefonul de pe site?
Craciunitza asteptam confirmarea...alba sau neagra.
Olivia de ce esti tu asa...sa-mi amintesti de cantar,tzzz,tzzzz ca s-a pus praful pe el. Uite acum ma duc sa mananc niste wings si ca desert eclere.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote]Originally posted by andacos

Se pare ca mai sunt moderata asa ca pentru miine dimineata europencele au cafea fierbinte!

Dana
[/quote]

Mai, cate mesaje trebuie ca sa scapi de moderare? Cine mai stie? Nu 10 ???

Dana, mesajul tau a aparut abia acum, offf...lasa ca scapi tu. Scrie si tu mai multe deodata sa le termini mai repede, nu stiu cate trebuie sa fie.

Vreau cafea !!! Fiind eu din nou blonda, iar am uitat sa cumpar pastile de tantari, iar m-au bazait toata noaptea, acu-s chioara de somn. Si trebuie sa plec la un laborator in Sidex unde se circula infernal printre multe cai ferate si mastodonti de 3 ori cat masina mea, e o senzatie groaznica, ai impresia ca se urca pe tine bolizii aia din toate partile.

Craciunitza, ce faceti azi? Cum sarbatoriti?
Multa fericire va doresc si multi ani frumosi in continuare[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineata!
SUNT SUPARATA!INCA SUNT MODERATA!Am scris aseara 2 mesaje care nu au aparut nici acum(9,23 ora De),si chiar daca vor aparea sunt atit de in urma ca chiar nu le va mai citi nimeni.Asa ca rezum:
KIMM:sarmalele au iesit excelente,te invitam aseara-o fac si acum-la o portie,cu smintina si iti pregatesc si o mamaliguta daca doresti.
KUKI copilutul invata in germana la scoala,el a invata limba in 6 luni eu mai invat si acum.
CARMI am reperat orasul!
Pentru ca intre timp s-au mai petrecut ceva evenimente,urez CRACIUNITZEI multi ani fericiti,cu impliniri si sanatate!Sper ca ADRIENNE va reveni inapoi.Pentru ca ,deh...,am si eu "vechime" aici,bun venit celor noi!
Cafea nu va mai ofer ca oricum se raceste pina apare mesajul,dar va urez o zi buna!
Si pentru ca deja am trecut de 10 mesaje si tot mai sunt moderata,intreb din nou:CITE IMI MAI TREBUIE?

Dana

Mergi la inceput

YUPII!Acum chiar ca a aparut!AM scapat!
Si uite cum o zi inceputa prost continua bine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Iar am iesit unde nu trebuia. Nici nu stiu ce sa mai scriu decit ca azi ma bag inttr-un morman de hirtii sa caut ---una!!! Poate intre timp se regleaza si ----'nealui(forumul)
pup toate

Mergi la inceput

Soni,mesajele erau scrise aseara,in jurul orei 23,30 ora germaniei!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

De dimi
Venii si io, cu dureri de muschi (ma rog, cati oi avea) si articulatii: am fost la sala! Obiectiv: pana la Craciun sa ma fac Va anunt ca nu m-am mai distrat de mult asa, a meritat sa vad niste bunicute cu zgaidaracele-n sus, si-s simpatice foc Fuarte ce ma felicit ca am luat decizia inteleapta sa-mi iau abonament, intrucaci de 2 ani eu n-am miscat un deget si singura nu-s in stare nici pe stepper sa ma urc (asta daca nu cumva consideram zugravitul, gradinareala si curatatul garajului ca sport domestic). Acum daca tot am inceput sa ma laud, chit ca scopul nu era asta, vreau sa va comunichez (!) ca-n ora aia de dat din toate aripioarele am avut o minte limpedeeee, da' limpede rau de tot! Si nu m-am mai gandit nici la DC, nici la idilele cu parfum de mahala, nici la spectatorii cu ochii sclipind de satisfactie, fracandu-si palmele cu nerabdare si murmurand in barbi "atata-i, d....e, ca si mie-mi place", nici la moderatori barosani specializati in deplasatul subiectelor pe necitite/neclipite/negandite (asta a-propos de cum m-am "certat" io singurica la zizi, la categoria "luati-l de pe mine, ca-l omor")... Singurul lucru care mi-a trecut prin minte in timp ce asudam a fost ca si alunecarea pe palnie a fost tot un fel de exercitiu , adica mare lucru pt o lenesa ca mine
Mamaaa, ce limbarita am:-)
Adrienne, te inteleg si iti respect decizia, dar vreau sa-ti spun ca eu ti-am citit intotdeauna cu mare placere postarile si de fiecare data am ramas cu cate ceva. Stiu ce gust amar are lehamitea (copy-right Lu) dar, din fericire stiu ca trece. Raman urme, ramane o autocenzura a fiecarei expresii, dar ramane si-o mare capacitate de selectie. Cel putin la mine asa a fost. Iar gustul amar mi-a trecut de multa vreme, acum consider ca mi-a fost necesar. Pe tine te asteptam cu mare drag inapoi, cand vrei tu.
Nici eu nu consider ca DC-ul ar fi o familie. E un colt de lume, cu bune si cu rele. Ieri m-am gandit sa postez asta la scandinavi: "Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili" (Hemingway) Se poate intampla oricui...
Cred ca-mi pierd din coerenta... Si mi se-mbarliga aia 2 neuroni...
De fapt, eu voiam sa va spun ca mie mi-e tare bine aici cu voi si ca-mi sunteti toate, fara exceptie, tare dragi Ca postez rar pe-alocuri si ca de luni cred ca-mi limitez la limita extrema raza de actiune, o sa fiu ceva mai ocupata.
Carmen, bine ai venit!
Porumbel, sigur, avea si alte colori, fisticul ala din colt mie mi-a placut tare mult. Am ales un platou patrat fistichiu () cu 4 boluri micute, 2 rosii si 2 portocalii. Eu fara multe culori in jur sunt toata intr-o suferinta. Iar urmatoarea poza e cu ceramica tipic provensala, foarte frumoasa si ea. Si-am gasit si-o minune de oala din ceramica arsa, de-o sa ma-njure Noemi daca o arat Astept acordul scris
Observati, da, ce mai gospodina mi-s? (nu ma bagati in seama, mi-au murit laudatorii)
Craciunita, daca e ce cred eu ca e, sa fie-ntr-un ceas bun!
Fetelor, uitam esentialul: am gasit Bioptronul! E scump cu patima, pleaca de la fo 400 si ajunge pana la 2000 si nu stiu cat, asa ca va trebui sa mai asteptam nitel, am gasit si marturii ca e eficace, asa ca BINGO!!!
Of, iar nu apuc sa vorbesc cu toate, ma duc sa-mi fac datoria de gospodina si mai vin.
Sa va las o cafeluta mai slabuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Incep cu cele bune :
Craciunitza, felicitari !
Carmen, bine ai venit ! Se vedea treaba ca metafora pilniei e foarte reusita ! Te pup.
Kim si Parpalak, imi place enorm cum scrieti.
O pup si pe Kuki ca e curajoasa intre toti mastodontii.
Confirm ceea ce a spus Lulu despre arborele Cicinei : in Fr se cheama jujubier, se pare ca are gustt bun si lemn frumos. Pe site-ul gradinii botanice din Iasi l-am gasit sun numele romanesc gigifa (Zizyphus jujuba).
Frumoasa enigma ! Ma bate un gind : daca ajung la Montpellier sa caut in gradina lor botanica arborele cu pricina si sa-i fac poze.
Nema, Soni, Kuki, Oana, Nomi va pup !
O intrebare pentru Craciunitza : soacra ta nu sta la Bucuresti, imi inchipui, caci totul pare foarte calm.

Acum tristetea mea :
Adriana, e alegerea ta, dar mie mi-au lipsit enorm fetele de pe acest topic (si numai cele de aici). Era legatura mea cu exteriorul, sunt toate fete cu un caracter exceptional, cu multa delicatete si sensibilitate. Formam un grup, unul adevarat fara nici un fel de elitism rau plasat, fara ingimfari si fara dispret fara de restul lumii si asta mi s-a parut iarasi foarte important.

Despre mine :
aseara am stat le televizor, am vazut partea a 2-a la un telefilm si am baut si un paharel de armagnac. Ca sa traduc : n-am facut nimic-nimic treaba prin casa !
Azi o tin in sedinte si sustineri de diploma, tre' sa stau cu urechile ciulite toata ziua.

Va pup pe taote si mai trec pina la ora 2.

PS : Dana, daca mai esti moderata si vrei sa ne scrii, scrie cie o linie in fiecare mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Am scris in acelasi timp cu Maria ! Sa stii ca si eu am cautat informatii pe Web despre aparatul cu pricina si am gasit una-alta (pe siteul din Elvetia). Daca ai nevoie sa-ti procuri articole stiintifice, imi trimiti coordonatele de la revista si ti-l trimit.

Porumbel, ia spune tu, ce vreme e la tine, in tarile calde ? La mine ploua si e gri, spune-ne ca undeva e un soarrestralucitor.

la

Mergi la inceput