40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Nema, plz mai mult optimism!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara fetelor!

maaaaaaaaaaaama da cit ati scris ....mi-a terbuit vreo ora sa citesc si nu mai tin minte nimik ,am totul amestecat in cap... deci nu va pot raspunde la fiecare....iertare va rog!

adrienne imi pare tare rau.....n-ar trebui sa te lasi afectata de rautatea altora ....nu merita !te rog sa te mai gindesti

kim te rog sa ma scuzi ca nu ti-am raspuns la timp, dar zilele astea am avut multa treaba in familie. raspunsul este ca da se poate inmatricula in Ro si poti beneficia de scutire de vama, dupa restabilirea domiciliului in Ro.daca mai vrei si alte detalii (acte necesare, formalitati..etc) imi spui si iti scriu
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetele mele dragi m-am hotarit sa parasesc forumul. Am constatat ca port in mine evenimentele despre care citesc la diferite subiecte si ma afecteaza, cum este acest subiect despre Yank. Pur si simplu nu-mi revin si desi nu sint implicata si niciuna din noi nu e nu pot sa cred ca indivizi dni acestia se pot strecura printre noi atit de usor. De doua ore nu sint buna de nimic si credeti-ma ca am treaba, nu gluma. Prin urmare va rog sa nu va suparati pe mine dar am cerut inchiderea contului. Va pup pe toate si va spun “la revedere”. Daca cineva are nevoie de mine Iuliana are adresa mea de email. Iuliana capul sus.Cu drag, Adriana

Mergi la inceput

revin sa urez bun venit noilor venite !

kuki eu de ce nu pot sa vad poza ta ?unde e?
apropo' de sedinta cu parintii:eu stiu intotdeauna pt ce ma duc acolo....tot timpul e vorba numai de citi bani trebuie sa mai dam, de ce reparatii mai facem in clasa, ce carti mai cumparam,ce cadouri pt doamne, etc...niciodata nu vorbim despre copii...cica asta se face cu fiecare parinte in parte, nu e nevoie sa auda si ceilalti despre copilul tau...
Doina

Mergi la inceput

atentie.....iar postez inaintea celor pe care le-am citit deja...

si cine naiba e Yank asta de o pune pe adrienne pe fuga? sa-l bata Dumnezeu de netrebnic!

si unde naiba e zz-ul ala unde se cearta lumea ca eu habar nu am...scuzata-mi fie ignoranta...

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata dragele mele!
Kuki merci ca ai intrebat de mine .Eu in we...nu pot accesa PC-ul pe motiv de Duracell..cum ma apropii.incepe...Mamiii.... Te-am vazut! Frumoasa culoarea..iti sta asa de bine!
Am sa incep cu Adrienne...Imi pare rau ca ai decis sa ne parasesti...Eu totusi cred ca vei reveni asupra deciziei...Si sper sa nu te superi (de fapt poate nici nu mai citesti)...eu nu inteleg de ce va lasati afectate de lucrurile/intimplarile neplacute de pe forum...Si aici este ca si-n vita reala..si mai buni si mai rai...Eu zic mai ales aici..unde sintem oarecum straini...deci mai ales aici se pot strecuta multi indivizi ..care cu greu se incadreaza in categoria OAMENI.
Craciunitza...si eu tot ca Porumbelul ...Mie mi-a placut casa si nu in ultimul rind curtea socrilor! Pot sa vin si io!Ce baieti mari si frumosi ai! Sa-ti traiasca!
Porumbelule..si aici este la fel..inot, gym...sint cu mult sub asteptari....mai ales pt toddlers...
Dana..cum au iesit sarmalele? Au placut musafirilor?
Maria vazut pozele..superbe!
Ciuss ...pupici pt Coto....Si al meu este mai nou..UKa!Ce mai face Roxana?
Mik ..mi-a pacut faza cu calcatul..deci asa esti tu expediata?
Gabi cind este prima infatisare?
nema..nu mi-a placut mesajul tau..sterge-l su scrie altul!
Liliana..vezi ca va ingrasati!
Daca am uitat pe cineva...un
mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

ADRIENNE ce legatura avem noi cu infractorul??? Uffff!!!Da cine te pune sa citesti ce nu trebuie??
Am citit, am intrat acu vreau sa vad unde ies!!!hihi incerc

Mergi la inceput

helllo!
nu mai e nimeni pe aici?
unde e zz-ul ala de-l pomeneste toata lumea si eu nu-l gasesc?
scuzati-mi ignoranta va rog!

Doina

Mergi la inceput

buna soni!
se pare ca numai noi suntem pe aici si desi postam acu (la mine e 22.24) apare cu o ora mai devreme...

Doina

Mergi la inceput

soni imi pare bine ca ai invitat-o pe Liana....daca vrei iti spun un secret in legatura cu asta....( e de bine)...
tu cum te mai simti?
Doina

Mergi la inceput