Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
nastad spune:
continuare
soacra-mea i-a dat Onitzei, tot asa de pofta, tzuica si dupa aia i-a incalzit 2 sarmale cu 2 cani de apa ....ca era greu sa faca ciorba si eu nu facusem.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
Asa ca aveti grija cu cine va lasati copii!
Am reusit....!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
iulyp spune:
Merci Diana si Arleena pt. urari. Sunteti singurele care ne-ati felicitat. Pot trage concluzia ca probabil sunteti si singurele care-mi cititi postarile mele rare si necolorate.
Vedeti? de aia nici nu ma stresez sa scriu prea des pt. ca nu-s citita.

Si acum inca o veste mare: ieri ne-a dat si dintzocul cu nr. 2 dupa un taraboi mare. Bine ca a trecut si sper la urmatorii sa nu ne mai doara deloc.
irinaghita spune:
Neata ciresici
Mai Iuly dar harnicut Andrei al tau, n-am ce zice. Felicitari pt cei doi dintoshi!
Fetelor urmeaza sa-i dau primul suculet de morcov la masa asta! Sa vedem ce zice...
Pupici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
nastad spune:
quote:
Originally posted by iulyp
Merci Diana si Arleena pt. urari. Sunteti singurele care ne-ati felicitat. Pot trage concluzia ca probabil sunteti si singurele care-mi cititi postarile mele rare si necolorate.
Vedeti? de aia nici nu ma stresez sa scriu prea des pt. ca nu-s citita.
Si acum inca o veste mare: ieri ne-a dat si dintzocul cu nr. 2 dupa un taraboi mare. Bine ca a trecut si sper la urmatorii sa nu ne mai doara deloc.
Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)
Felcitari pentru dintisorul nr.2!
Vezi ca si eu te citesc? Dar stau prost cu scrisul!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Imi vine sa va pup pe toate! Si pe suparacaioase, si pe mai putin suparacioase, si pe stresate de diversificare, si pe stresate de dinti... bai, la toate ne cam tzatzaie fundul pentru copilasul propriu, si mai avem si casele vraiste, si am manca si noi o ciorba, si mai trebuie rezolvate facturi, cumparaturi, trebuie sa slabim... una peste alta, avem o gramada de motive sa fim stresate, si sa plangem, si sa ne suparam. Ne-om ierta noi unele pe altele, nu-i asa? Ca daca noi nu ne intelegem unele pe altele, cine sa ne inteleaga? Ceilalti? Sa fim seriosi! Peace, women! Haideti la pupat!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Buna ziua fetelor!
Mai da ce so mai inmultit suparacioasele pe aici.
Deci eu am citit ce o zis Amis si alte fete despre culori(chir am si ochi si urechi), nu mam suparat, inteleg ca le este greu poate sa citeasca, dar asta nu insamna ca trebuie sami schimb culoarea, eu cred ca cine vrea sa citeasca citeste, si eu la fel sriu numele cu rosu de fiecare data, cine se vede citeste ceea ce se adreseaza la ea(sau el) si daca mai are timp, rabdare, dorinta si placere poate sa mai citeasca si celelalte povesti si povestioare care le insir eu aici.Asa ca va
pe toate suparaciasele, pe toate mamicile slabe si grase, pe toate ciresicile frumoase care ne dau bataie de cap si ne dau huta nervii.
Si o puternica stringere de mina pentru unicul nostru tatic.
Ama se vede bine dintii 
Dolce
pentru al doilea dinte
Iulyp pai se poate asa mai, ce adica eu nu te citesc????Uite na un
pentru primul dinte si un
pentru al doilea dinte, eu chiar am si socotit cind io esit sal pun la progrese.
Ella felicitari pentru steluta!!!La mai multe si mai colorate(asta ar insemna scrie cit mai des pe forum, si de 10 ori pe zi)
Da de mamele care dau la copii chimicale... no comment, chiar daca nu sunt informate pai se poate sa dai fanta sau alte chimicale la bb??????? Daca vrea tare sal hraneacsa cu de toate macar sai de fructe si legume(chiar daca sunt cu nitrati da au mai putine particele care omoara incet).
Si am si eu o intrebare: stiu ca sa mai zis da eu o sa intreb cei pun la asta mica ca are muci???Eu parca tin minte ca ziceati de ser fiziologic(daca zic prostii nu ma bateti) ca eu am trimis eri sotu in farmacie si astea au inceput ca de care, pentru ce ca nu se poate, poate eu am inteles gresit?
Astazi trec datele la listuta.
inca o data va
.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
oanaS spune:
EllaX,sunt de acord cu tine.Nu cred ca astea sunt motive de suparare

la toate fetele
Ama,Dolce,iulyp,felicitari pt dintuci 
Doroti,eu pt.muci ii puneam ser fiziologic inainte de fiecare masa .Il intorceam pe burtica putin si dupa aia ii aspiram.
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze
larissa_79 spune:
arlena, mersic de aprecierea Alexiei. Si io ma tot uit dupa superstarul tau..lasa ca tura viitoare faci tu o Alexia mica si fac io un Alex superstar...Alexandru ii spun daca fac baiat.
Mai da..ce suparacioase sunteti....de fapt ati devenit ca nu era asa. Cum intru pe forum mai gasesc un suparici mic nefelicitat...sa vedeti la noi la piersicute..nu se supara nimeni si noi stam super prost la capitolul felicitari...adica pune cineva poze...si mai nimeni nu zice nimik..mai rau...ca deh la noi colici, plansete, nesomn, obsesii de slabit ( asta's io ca am copil cuminte) nu prea mai are timp omul de felicitari. Dar nici o suparare...da' cine stie....poate ne vin si noua idei
Oricum..e mai bine sa va descarcati nervii aici decat in familie...parerea mea!
nastad, si nu ti-ai luat soacra de par?
Sora mea cand era bebe a primit de la femeia cu care statea cat era mama la job visine din visinata. Explicatia femeii cica...cum ii dau una cum...doarme dusa. Mama s-a prins tarziu..nu stia unde ii dispar visinele din visinata...vreau sa va zic...ca am senzatia ca sora mea a ramas cu urmari...a avut problme cu scoala mai tarziu....avand in vedere ca la noi e familie de super intelectuali...ma gandesc io ca de la visine i s-a tras...mai ales ca a inghitit cateva luni. Mama mea si acum are procese de constiinta.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
oanaS spune:
Pentru cine vrea sa ne vada,am mai pus cateva poze de aici:
http://www.flickr.com/photos/72177020@N00/259526051/
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
www.flickr.com/photos/72177020@N00/247411106/" target="_blank">poze