Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
ama_kaly spune:
Beeey, e de-a dreptul enervant: mesaj scris la 16:30 apare pe forum cu ora 15:27 
Ce se intampla?? HELLOOO..MODERATORII!!!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Gata...sunt din nou albastra...pe cine deranjeaza imi pare rau...eu citesc mesajele tuturor indiferent de culoare,sau de lungime,si asa ar fi frumos sa faca toata lumea.Cine nu ma citeshte...nu e nici o suparare.
Raalucutza...tu pe unde esti...nu care cumva te-ai suparat si tu ca ti-au zis sa nu mai fi roshie?
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

URA!!!!!

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kalyquote:
Originally posted by vivighe
Gata...sunt din nou albastra...pe cine deranjeaza imi pare rau...eu citesc mesajele tuturor indiferent de culoare,sau de lungime,si asa ar fi frumos sa faca toata lumea.Cine nu ma citeshte...nu e nici o suparare.
Raalucutza...tu pe unde esti...nu care cumva te-ai suparat si tu ca ti-au zis sa nu mai fi roshie?
Corect! Vivi, eu te citesc oricum si zau ca nu ma dor ochii!Ba chiar m-am obisnuit cu tine albastra si te diferentiez asa..la fel si pe Ina,raaluctza, shoricutza (ce mai faci? te asteptam mai des pe aici, mie una imi lipsesti!
) sau doroti! Cui nu-i place culoarea sa nu citeasca domle' si gata!
dolce ce mai faceti? Teo are un vot de la noi pe lumea piticilor!
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Asa imi place cum merge site-ul acuma Ama raspude Vivianei, Viviana posteaza mai tirziu, tre sa ma intorc totimpul inapoi sa vad daca nu a mai postat cineva si sa asezat mesajul in urma.
Ama ia vezi la tine la PC ora e exacta, ca daca e exacta atunci nu inteleg de ce se aseaza mesajele tale in urma??
doroti_5
cu
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
carminabulina spune:
Fetelor dar azi nu trebuia sa se dea ceasul cu o ora in urma? Sau ieri? In fine...am observat si eu ca se intampla ceva cu mesajele postate.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Fetelor dar azi nu trebuia sa se dea ceasul cu o ora in urma? Sau ieri? In fine...am observat si eu ca se intampla ceva cu mesajele postate.[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Eu stiam ca se schimba in ultima duminica din octombrie, da figurile leam observat de saptamina trecuta.
doroti_5
cu
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
larissa_79 spune:
Cred ca amiss s-a suparat!
Eu va citesc destul de des...ca tare ma ajutati cu sfaturi bune...dar recunosc ca citesc doar ce e scris cu negru si verde...ca citesc mereu pe fuga si la restul culorilor imi fug ochii si ma obosesc. Eu is neutra si am zis sa imi zic si io parerea.
Dar normal ca fiecare scrie cu ce culoare vrea..dar tare usor e pentru ochi sa citeasca pe negru sau verde si fonturi simple!
Va rog sa nu va suparati pe mine...sunt o mamica...fara timp prea mult si aici intru doar sa citesc, sa ma uit la poze si sa va admir minunile si uneori sa va cer sfatul!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
ama_kaly spune:
Iote poza cu dintii:http://family.webshots.com/photo/2110791060080086297hRfUYp
Asta e tot ce am putt scoate de la el.Nu a iesit foarte clara, oricum de abia i-am facut-o si pe asta.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
adriana spune:
Amiss 
eu nu prea scriu, doar ce citesc, dar tu esti o draguta si nu mi se pare ca ai fost deplasata deloc..
Mai cititi si voi pe la ZZ sa vedeti acolo deplasari 
Si pe mine ma deranjeaza culorile si nu citesc mesajele respective 
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
vivighe spune:
Amiss...si io iti respect parerea...nu m-am suparat...si sincer m-am cam saturat sa se tot supere lumea pe aici din fel de fel de motive neintemeiate as spune eu.Ai vazut ca am incercat sa postez fara culoare...dar sincer m-am obisnuit mult cu mine albastra.Sincer pe mine culorile astea ma ajuta mult sa ma orientez mai ales cand citesc in fuga.Vad verde...stiu ca a scris Ioana si mesajul nu e de sarit ca ea ne da sfaturi bune mereu...vad purpuriu..stiu ca e Ama...si ne mai pune la curent cu ce a mai cumparat
(asta mai mult in vremea sarcinii)...si tot asa.Oricum numele celor carora le raspund le scriu cu alta culoare ca sa se regaseasca omul acolo si daca n-are chef sa citeasca tot sa citeasca numai ce-l priveste.Io cred ca fiecare si-a cam facut o oarecare parere despre fiecare...asa ca daca vedetzi albastru stitzi ca sunt io,iar daca pana acum ati gasit ceva bun in mesajele mele o sa ma cititi...daca nu,nu...treceti mai departe si gata.Pe bune ca nu ma supar.
Asa ca hai sa nu ne mai suparam...ca n-am intrat pe forumul asta sa ne suparam sau sa ne ridice cineva in slavi...da?

) sau doroti! Cui nu-i place culoarea sa nu citeasca domle' si gata!
subscriu!Eu