Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Seara ciresici .. care mai sunteti.. pe aici

Si daca mai e vreo ciresica pe aici: pana la urma cele care le dati cereale, desi nu au 6 luni, le dati si de la Nestle chiar daca scrie pe cutie de la 6 luni, avand in vedere ce am mai discutat noi mai in urma catva?
Adica le dati sau nu le dati?

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Irina...io nu-i dau cereale nestle pt ca n-am mai gasit la Cora.Azi chiar m-am dus cu gand sa iau si alt fel decat cele pe care le papa ea...dar nestle nu am gasit asa ca am luat humana cu mar,fara lapte.Eu totusi momentan nu vreau sa-i dau cereale cu lapte de la alte firme...poate ca n-o fi nici o chestie...dar mai astept sa mai creasca putin ca sa fac experimente d-astea.

Am luat si un borcanel de Hipp cu pere(zice ca merge de la 4 luni in sus)...sa-i amestec cu fructele ei sau chiar si cu cerealele poate scapam de constipatzia asta.

Mei Lacramioara...tu mi-ai pus gand rau?...vrei sa ne batem...hai ne batem...ca nu mai suport sa vad nici o prajitura si in acelashi timp sa vad cum tzipa blugii pe mine

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Roxanici, maine seara iti trimit pe PM retetele, acum sunt foarte obosita ca am avut musafiri iar maine ma duk la servici.
Iulyp, multumesc pentru urari
Dana, buey, ce sa fac si eu,iote ca va torturez, na...
DianaR, bine ai trecut p-aici, nu te-am mai "citit" de multa vreme
Vivi, ne vedem maine in parc cu
Irina, oare cerealele Nestle sunt cu gluten? Poate d-aia scrie ca se dau dupa 6 luni... si eu i-as da si altceva decat Humana, dar sa ajungem la 4 luni si jumatate

Si cand o implini Moaca 5 luni iar ii fac un tort

Vreau sa va spun ca m-a apucat frenezia asta cu postatul tocmai pentru ca de maine lucrez si ma gandesc ca n-o sa mai am timp nici sa respir...
Pupici la livada,

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Lacra, felicitari pentru baietii tai...vreau si eu retetele la torturi pe PM ca nu mai pot de pofta si eu la bebelina mea nu am facut nici un tort...de fapt in viata mea nu am facut nici unul!
By the way....is aproape manechina...mai am de dat 4 kg din cele 6..dar acum salivez rau la torturile tale...si cel in forma de inima ma tenteaza...poate imi incerc mana pe 13 oct de ziua la bebelina.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!!
Eu sunt un pic necajita pt ca mami a plecat de o sapt si au venit socrii mei in schimb. Nu e acelasi lucru incerc sa evit anumite discutii dar e tare greu. Prin urmare nu am timp de net pt ca ma ocup numai eu de Nicole pt ca sotul meu lucreaza dupa-amiaza.
Sa va zic o veste buna pt noi pe 19 dec vom veni in Romania pt 2 luni.
Poate stabilim o intalnire.
Despre Nicole ce sa va zic cred ca-i ies 2 dintzi dar sus nu jos. O cam doare mititica si se vaita...mi-e cam mila de ea. Am inceput sa-i dau cereale de ovaz cate putin asa, e haioasa rau pt ca nu stie sa inghite cand ii dau cu linguritza.

Iulyp felicitari pt dintisorul lui Andrei.

Roxana ce face Catalin? Tu ce-i dai sa pape?

Lacri sa-ti traiasca baietzii! Sa te bucuri de ei.
DianaR sa folosesti cu placere pompa, si bebele tau sa treaca repede peste efectul vaccinului.
Pupici la toata lumea.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacramioara - abia astept retetele; poate imi spui si care ti-a placut mai mult. Joi Implineste si Catalin 4 luni si am de gand sa o fac lata...Si sa-ti mai zic ceva: m-a uimit spiritul tau de observatie: Roxanici era un fel de alint la job. Eram mezina firmei iar in pauzele de masa cand ne strangeam toti eu deveneam...Roxanici

Diana 79
- vai de tine...e belea cu socrii. Eu n-as rezista...dar ai rabdare ca doar n-or sa stea la infinit. Si incearca sa nu pui la suflet ceea ce fac sau spun...e inutil. Despre Catalin nu prea am scris pentru ca noi inca n-am trecut la diversificare asa cum se intampla pe aici. El papa doar san, este un grasut: are cam 8200g, toata ziua tipa, face baie in cada cea mare (multumita unui suport taaare bun)impreuna cu ratuste si broscute. A inceput sa descopere lumea, din bratele mele fireste; nu vrea sa stea la nimeni prea mult, rade si se joaca dar de la mine. E mai selectiv baiatul . Noaptea se trezeste de 1-2 ori sa pape - de asta n-am scapat. Si cam atat Mi-e drag de el de nu mai pot si-s chitita sa mai fac o surioara pentru el in scurt timp (max 2 ani).

Acum e randul tau: ce mai face Evelyn???

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana79 - cat despre venitul in Romania sa stii ca abia astept sa ne vedem. O sa-ti las nr meu de tel pe PM si sa ma suni cand vii.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

LACRAMIOAROOOOOce ti-am spus io tie ????
M-am invitit pe linga pozele tale si tot le-am deschis pina la urma...si acu' imi ploua-n gura, na !
Auzi? da' au fost bune? ca de frumoase nu am ce sa mai zic

AMISS nu mai fi trista !

Fetelor mie cred ca mi-a venit ciclul.... o fi normal dupa o saptamina de cind am incetat cu alaptatul...poate din cauza ca laptele s-a oprit asa brusc...voi ce stiti ?

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Buna dimineata.
la noi a fost un w-end jalnic. maimi a avut temperatura 38, stare gripala, carantina.

LYLY809
daca nu scrii repede aici ca tortul maro era de fapt un carton dat cu crema de ghete, cel alb era din polistiren iar celalalt era mortar dat cu var, cred ca-ti facem o vizita zilele astea. te anuntam dinainte

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Dolce...mie mi-a venit la o luna si un pic dupa ce n-am mai alaptat...dar la mine laptele nu s-a oprit brusc...asa...as zice cam la o luna de cand n-am mai avut laptic deloc.In schimb am avut niste shiroaie...groaznice...asa ca ai grija...fa-ti un stoc mare de tampone...io consumam 10 /zi primele 3 zile...

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput