Cirese de Mai-Iunie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Noapte buna, ciresici! Deja e miezul noptii. Ma apuca sila cand ma gandesc la ziua de luni, in care o sa merg la "scarbici".
Ufff...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

lacri imi pare rau da' nu te pot ajuta....eu am un pact cu sotul....el face prajituri eu fac de macare(ehh, mai face si el cateodata ca ii place sa gateasca desi e ing. si toata ziua pe satier )deci reteta de tort de zahar ars nu o stiu si nici nu sunt curioasa....sa nu dati cu rosii....azi a facut cremes suuuper bun....hmm si io ma plang ca sunt ....am zis ca de maine, adica azi ca e deja 1 oct ma apuc de aerobic....am un video FatBurn Pilates care faceam inainte sa fiu si e super misto....da ma tot gandesc ca am auzit ca scade lactatia daca faci sport, sau ma rog, nus'ce se secreta si trece in lapte...e adevarat sau sunt mituri?

cat priveste foiala din timpul noptii, tare am impresia, dupa ce am citit aici, ca e ceva in aer... al meu pitic il apuca foiala si nu poate dormi, adorme daca il pun pe mine, ca atunci cand avea colici, sau se trezeste ca vrea sa faca besinute si nu poate dormin

sa va spun faza tare azi...piticul suge si adoarme...dupa 5 min(inca mai stateam langa el) incepe sa planga de zici ca l-am picurat cu ceara...rapid il iau in brate sa-l linistesc....vine tac'su si vrea sa-i ia manutele in mana lui sa-l simta, sa se linisteasca...de obicei apuca degetele de la mana si stange.....saracu numai cu o mana a putut..cealalta ii amortise si de aceea s-a trezit plangand....doar stiti si voi cum inteapa cand iti amorteste mana sau piciorul...., imi era mila de el, si mai avea si fata aia de proaspat trezit da' nu m-am putut abtine sa nu rad de el......

ahhhh, mai am o intebare....copii vostrii transpira (pe cap in special)cand sug??....alex e ud tot, nu stiu dece?!??!si cand e in body maieu si cand are manec lung tot asa face, si numai de seara pana dimineata, in timpul zilei nu, si acum de ceva vreme numai. cand au fost caldurile alea mari nu transpira asa...am intrebat medicul si mi-a spus sec...ii e cald! desi mi-e greu sa accept asta.off devin obsedata iar...."drobul de sare"

no, gata, ma duc la somn.....
da' sa nu uit....mai fetelor nu va mai suparati atata din orice, stiu ca sunteti cu nervii si bateriile cam slabe da' nu mai puneti la inima tot felu', stiti ca astea scurteaza viata.....fiti si voi genul "don't give a shit about" ce dumnezo'.....offfofff..cum zicea adi, bagam taxa la cine se mai supara......, no ca acum m-am ofticat eu

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Arleena, don't worry, am gasit reteta aseara intr-o revista "Draga Mea", ba' are si poza
Si al meu transpira seara, cand suge dupa ce ii fac baie, ii apar brobonele mici si nenumarate pe cap.
Lactatia poate sa scada daca faci gym la greu si genul acela de la sala de forta, care iti solicita muschii in exces, cica ar creste nivelul testosteronului...

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Buei...da nu e chiar nimeni pe forum azi?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amis, sa nu stergi postul cu fonturile ca subscriu la el. Cu o remarca, pe mine chiar si verdele ma oboseste. Fara suparare, eu zic ca bine a facut Amis ca a zis, astel cine are urechi sa auda (sau ochi sa citeasca) poate lua masuri. Daca doreste...

Am facut si noi vaccinul de 4 luni si iara mananca prost. Asta e, deja m-am obisnuit.

Si am primit azi de la o prietena Avent Isis, maaaama, jos palaria ca-i super pompa asta... O placere sa te mulgi nu alta...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vivighe

Buei...da nu e chiar nimeni pe forum azi?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Da ce', eu sunt nimeni???

Iata mai jos ce v-am povestit, respectiv tort 123a ( nuca cu crema alba nuci) si 123 b (cacao cu branza dulce si frisca) sunt de azi:

TORTUUUUURI

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacramioara mie chiar imi faci pofta. Daca tot te-ai hazardat sa pui pozele astea delicioase fa un efort, rogu-te, si trimite-mi si mie retetele ca vreau si eu .

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare la livada!
Doroti nu-s suparata pe tine ca nu-s ce n-ai facut cand ai nascut. Doamne fereste, as fi absurda rau de tot. Probabil m-ai prins in vreo pasa depresiva si m-am descarcat si eu. Uite un de la mine sa vezi ca nu am avut si nici nu am ceva cu tine. Nu am mai intrat in ultimul timp pt. ca am avut un examen de dat la care nu m-am putu prezenta pe 15 iunie cand s-a sustinut si m-am cam stresat cu el, plus ca a fost si ziua fetitei mele si am facut oaresce pregatiri pt. sarbatoreala de ieri de acasa.
De Andrei va pot spune ca e un dulce de bebel frumusel care s-a procopsit cu un dintisor(incisivul central de jos) si il asteapta si pe al doilea.
Intreba careva daca e vreo problema daca apar incisivii de sus prima data. Raspuns:nu-i nici o problema, apar in ce ordine vor ei, uneori apar chiar incisivii laterali inaintea celor centrali dar astea sunt cazuri mai rare.
Pupam mamicile obosite si cu nervii prastie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Lacra,tu chiar vrei sa ne torturezi????tare bine mai arata ...pozele,ca realitatea cred ca e si mai si...si buneeeeee!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Lacra arata super torturile alea ale tale. La multi ani la baietii tai si multa sanatate si fericire.

In legatura cu cerealele si firmele lor, eu la fetita n-am tinut cont de firma, i-am dat lapte nan iar cereale am incercat toata piata si a papat de toate fara mofturi. Eu i-am bagat ei cerealele mai tarziu in alimentatie pt ca era grasuta si n-am tinut cont daca aveau sau nu gluten.

Mergi la inceput