Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara fetelor va spun si eu dupa ce am citit cateva pagini si mi s-a facut o fricaaaaa mamaaaaa, deja vorbiti de nastere si bilete de internare, offff ce sa zic mor de frica cand stiu ca se apropie momentul culminant.

Bamboletta si Dandusa ce bebele grasunele aveti???ooo parca le si vad cu cute la picioruse si cu falcute dragutele

Dolores Davidtul tau e la fel de grasut??? precis pt ca mami sta acasica si ii da bunatati

Eu sunt bine si bebelina la fel numai ca o simt jos jos oare o fi normal? La inceputul lunii suntem si noi programate la dr si ne urcam pe cal sa ne ia o lama pt analize, specific ca pana acum nu am mai fost pe calul nazdravan si nici mare placere nu am camd ma gandesc ca totusi e un domn dr dar ce sa faci asta e... sper sa treaca totul cu bine.

Miro ce dragute sunt hainutele, mi-ai facut pofta abia astept sa ma duc acasica sa ma uit si la ale mele rochite.. defapt ale Elisabetei ca uite cum imi trage una si imi spune ca am gresit ale ei sunt

Va pupic si ma duc repede sa ma mai uit pe la poze si la cap trecut ca am ceva de recuperat

Cleo 31+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna la toate burticile!

Multumesc Alexandra_25, nu trebuie sa-ti ceri scuze ca eu sunt fericita ca ma aflu printre voi in sfarsit dupa cateva luni bune de citit. Sa ai drum bun maine si distractie placuta la festivalul castanelor.

Dadusa imi pare rau ca ai asistat la asa ceva. In perioada asta ne afecteaza tot ce e in jurul nostru. Mie imi dau palpitatii la inima evenimente de genul asta si evit sa privesc.

Mirona initial cand am vazut dulapul am zis waw - asa de mult spatiu dar cand am vazut lucrusoarele am zis - oare o sa incapa toate? Dupa asa munca, chiar ai nevoie de somnic.

Vad ca toata lumea face bunatati noroc ca eu nu poftesc decat la inghetata - in rest IOC - si de aceea cam stau prost la capitolul inspiratie la gatit - noroc cu voi ca imi mai dati idei.

Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Cleomoni si eu am burtica jos dar de fiecare data doctora a zis ca totul e ok asa ca ar trebui sa stam linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

DANITA,multumesc pentru diploma.I-am aratat-o si lui tati si i-a placut si lui foarte mult.

Eu sunt suparici pentru ca se pare ca racesc.Sunt infundata in nasuc,ma doare in gat si totodata ma dor toate oasele.

Va si ma bag in patut in asteptarea ceiucului pregatit de sot.

DENY34+IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Trebuie sa-mi intind burtica in pat ...,ca nu mai pot...,am mincat o groaza de dulciuri si am mai si baut si o groaza de apa si acum...pleznnesc.De cite ori ma apuca pe mine sa fac ceva bun...,vine si iubitul meu cu prajiturele sa-mi faca o surpriza ...frumos...,stiu ,dar acum nu mai am loc in frijider de prajiturele si am mai si mincat ca o vacuta...
Va pup ,acum fug sa ma odihnesc,miine este ultima zi in care merg la magazin si de miine seara voi intra oficial in concediu de odihna,relaxare,rasfat si delectare.
Sa aveti o seara linistita alaturi de grasunei.

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

As vrea sa o rog si eu pe cea care actualizeaza listuta sa ii schimbe numele printisorului meu din David Gregory in David William. Sotul meu a decis in urma cu cateva zile ca nu ii place numele de Gregory si iata ca am revenit la varianta aleasa de mine initial (David William).

Multumesc anticipat!

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (33+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Buna fetelor!
M-a rugat marcelac sa va zic ca a pus noua lista cu nr. telefon si id de mess pe yahoo.Ea e putin ocupata ca a venit mama ei sa o ajute la curatenie dar ne citeste.
Vad ca mai multe fete am fost azi la control, iar ieri am fost preocupate de epilat.Si eu l-am rugat azi noapte pe sotul meu sa ma ajute sa ma fac frumusica. Si am avut dreptate ca azi la control m-a urcat pe cal si am experimentat valve din alea idioate.La echo nu a verificat decit pulsl inimii care era de 160 batai pe minut si m-a chemat pe 17 oct deci la 37 sapt.
Oricum am plecat de la control putin ingrijorata, poate chiar mai mult. A zis ca dupa 37 sapt trece pericolul si ca oricind pot sa nasc si ca daca vreau sa nasc natural ar fi bine ca fata sa nu creasca prea mult. Si printesa mea acum 2 sapt avea 2.453 cred ca acum depaseste 3 kg.Ce m-a ingrijorat a fost faptul ca a zis ca dupa 37 sapt oricind se poate , dar eu vreau sa-mi tin printesa pina la 39 minim sa stiu ca e bine sanatoasa.Mi-a zis sa stau linistita .

Am inceput sa intru in panica ca inca nu am gata pt. fata si mai este atit de putin.Adica cum ? Pete 2 sapt sa ma pot astepta oricind?
Dupa ce ca am inceput sa constientizez si sa-mi fie frica de nastere, abia peste 2 sapt termin si eu ce am de facut pt. fata.Sunt terminata psihic si mi-e frica

In mare am cam terminat cu cumparaturile; totusi mai am si cind vad ca voi deja aranjati lucrurile puiutilor vostri ma bufneste din nou plinsul.
Eu nu prea pot ca sunt intr-o situatie foarte idioata. Noi stam in chirie la una din surorile sotului.Acum 2 sapt si-a gasit sa puna termopane in casa.A venit acum 2 simbete sa puna termopanele, iar sapt asta au adus niste meseriasi cite 2 ore in fiecare seara sa faca reparatiile la geamuri. Deci eu de o sapt stau cu toate lucrurile strinse in casa si cu var si praf in fiecare seara. Unde ati mai auzit asa ceva 2 sapt de deranj pt. termopane la 3 camere??? Au zis ca nu au decit pe astia care sa vina cite 2 ore in fiecare seara.Si pina astazi am experimentat in fiecare seara curatenie dupa ei si nervi. Aseara efectiv am cedat si am plins de am innebunit ca dupa ce ca platesc 200 euro chirie mai sunt obligata sa suport asemenea idiotenii.Saracul sot a cedat si el si ne-am certat tare. Nu mai puteam de nervi ca din cauza lor ne-am certat.Exact acum in ultima luna si -au gasit sa puna si sa ma deranjeze 2 sapt cu cele termopane.
Abia astept sa-mi iau casa mea dar ne maninca avansul care ne ajunge cam 450 mil.

Asa ca eu abia la sfirsitul sapt viitoare termin si eu curatenia generala, adica mai mult sotul cu instructiuni de la mine; iar abia dupa aia sa ma apuc de spalat lucrurile fetei si de calcat. Si termin si eu pe 15 oct tot, ca ajutor nu avem de la cine . Cum sa nu intru in panica?

Azu dupa ce am iesit de la doctorita am cumparat si termometru fetei si termometru de camera.
Vroiam sa va intreb : Voi ce cosmetice cumparati pt spital? Eu pt. acasa am cumparat de la mustela, iar pt spital am cumparat un gel spumant de la klorane care e si pt. corp si pt. par.

Miro felicitari ca ai fost tare harnicutza si le ai aranjateMersi ca ai trecut numele printesei mele pe listutza

Dolores foarte fain patutul! Miine il asambleza sotul si pe al nostru si o sa pun poze!
Danita multumim pt. diploma! E asa frumoasa ; eu chiar o voi scoate la imprimanta!
Bamboletta , Dandusa sa va traiasca puiutii!
Ramsan ne vedem miine dim la 9.50 k? Noroc ca am platit tot ca altfel nu stiu daca cu toata zapaceala asta din casa mai veneam.

Lory34 saptde Catrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Buna dragelor

ma bucur de bucuria voastra ! scuze pentru celelalte mamici dar nu au avut emailul pe lista asa ca ..... era cam complicat .... dar nu au intrat zilele-n sac si cine stie mai aduce "mosu'" surprize ;)

va pupic
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cleo..ce sa faca david...activ, asa cum imi place mie//abia pe 9 oct aflam mai multe date despre le..greutate,lungime etc..ai grija de lizuca

eu azi am avut arsuri cam toata ziua si inca mai am..si am avut si stari de greata..asta e

dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Lorym ne vedem sigur maine... si s-ar putea sa mai vina cu noi o mamicutza de nov. Chiar imi pare rau ca nu va gasiti si voi linistea acum, cand mai este atat de putin pana cand va veni bebelina.

Deja avem premergator care se transforma in leagan (deci il pot folosi de pe la 5 luni)!!! Sunt asa de happy... tot sora-mea este cea care ni l-a facut cadou...

Ramona 34+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput