Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 5
aka spune:
Am revenit de la dentist.
Miro cate lucrusoare ai! Noi de abia avem o punguta. De acum incolo o sa incep sa merg la cumparaturi.
Ramsam eu am vazut niste execitii pe prima pagina. Si nu mi se par deloc grele. Oricum pozitia mea preferata este cea "stand turceste". Poate ma va ajuta cu ceva.
Dandusa ce domnisoara mare ai.
La multi ani pentru Iasmina Timeea - Cristina
Dragele mele, am vazut la verisoara mea, care are un baietel de 2 luni un suport pentru baie din plastic. Are forma corpului lui bebe cu un mic suport la baza, ca sa nu alunece bebe. Se monteaza in cada sau in albiuta, si bebe sta foarte bine. Se poate folosi pana la 8kg ale bebelusului. Mie mi se pare mult mai igienic decat suportul din burete. Asa ca va rog, niste pareri .
Am vazut la TV ca unul din cei 4 bebelusi de la Cluj a murit . Dumnezeu sa aiba grija de el.
Noi plecam in Buzau, nepotica mea implineste 1 an, si ii i-a motul.
Va pup pe toate , weekend placut
Monica 29+
dolores spune:
pai...e cu saltelutza lui, cea subtire de la etajul 1..pe care mai incolo o cobori la parter..dar pentru parter voi cumpara o saltea mai groasa....
quote:
Originally posted by miraco
Dolores 5.500.000 a fost patutul cu saltea cu tot?
Miraco30+ si "dulceata lu'mami"
burtika
dolores 30+David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
dandusa spune:
Multumiri fetelor,dragutelor pentru felicitarile aduse grasutei mele Crinuta.Nenea dr a zis ca este bine pentru virsta ei..,noi il credem pe cuvint.Nu degeaba simteam burtica greaaaa,greaaa...chiar eram curioasa sa vad cit cintareste bb-lina .
Acum fac o praji buna ,ca am pofta sa maninc ceva...
dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
dandusa spune:
MIRONA,ai aranjat super si imi place dulapiorul la nebunie.Ce faci ,te odihnesti?Ar trebui ...,dupa cite ai facut..
Deabia astept sa ma apuc si eu ...de aranjat.
dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
alexandra_25 spune:
Asiza..nu ma supar...doar fiecare are dreptul la pareri..distanta e de 60 km si e numai serpentine....acolo am mers prima data si am fost dezamgita iar ginecoloaga mea ...surpriza e chiar venita de un an din Baia Mare...si ultima data mi-a zis ca aici la noi moasele se ingrijesc mai bine de mamici decat acolo...unde au mult mai multe nasteri pe zi si nu au timp asa de mult pentru mamici....Dar atatea au nascut aici la maternitate...o sa ma ajute si pe mine DD sa trec cu bine....
Dandusa...ma bucur mult ca e bine bebelina Crinuta....si ca e bine dezvoltata....de ce ti-a zis ca ar fi indicat sa apuci acea data???.....adica s-ar putea sa nasti mai repede??....
Miro...dar ce de hainutze are Karina........super...
v-a pupit pe toate......
alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
bamboletta spune:
Ne-am trezit si noi ce mult am dormit,sper sa mai dorm la noapte daca nu sar cu
Multumim de urari fetelor Alexandra25,Ramsan,Laura13,Asizadaca am uitat pe cineva sa nu ma bateti
Dandusa-felicitari pt grasunica o sa mai stea acolo in burtik la mama ca e bine
Mirona-wow ce de hainute,fain dulapul
Bamboletta 33+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
m_monique spune:
buna fetelor,
ce harnice ati fost si azi.
eu mai devreme am ajuns acasa. am fost la coafor unde mi-am facut suvite si m-am tuns.
am si eu o problema: de azi dimineata ma mananca pielea de pe burta si sani, si nu stiu ce sa fac. aseara m-am dat cu crema sanosan pt. gravide. ma puteti sfatui?
28 + cu
Nunta noastra
m_monique spune:
desiree odihna placuta.
bamboletta felicitari pt. rezultatele de la eco.
dandusa felicitari pt. rezultatele de la eco.
cristina "La multi ani" pentru papusa ta.
28 + cu
Nunta noastra
dandusa spune:
ALEX,
pai mi-a zis-o cu sensul ca de acum...trebuie sa ma astept la orice...Dupa masuratori am intrat in luna 9-a si din experienta lui fetele au venit mai devreme si...sa am grija de mine,sa ma odihnesc ,sa-mi pregatesc bagajelul si sa ma pregatesc moral...,ma intelegi?Ideal este sa stea acolo...,dar d-zeu stie ...cind mi-o veni sorocul..
dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
ramsan spune:
Pentru Monique si pentru celelalte fete care au mancarimi de tot felul pe piele (burtik, sani etc.) va dau un sfat: folositi unguent de galbenele si propolis de la TIS Farmaceutic... este ffff bun si ieftin. Se gaseste la farmaciile cu mai putine fitze sau la mag. naturiste.
Eu asta am folosit cand am avut prurit de sarcina in luna a 5-a... ma papa pielea de pe burtik de numa' si doar asa s-au calmat mancarimile alea insuportabile.
DANITA multumesc frumos pentru diploma... este un gest special care m-a facut sa plang de emotii
Ramona 34+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares