gradinita bambi step by step

gradinita bambi step by step | Autor: alexxy

Link direct la acest mesaj

am citit cam tot ce sa scris despre aceasta gradinita si intr-adevar m-am convins ca nu sunt singura nemultumita insa nu pot spune ca noi parinti nu suntem de vina din lipsa de comunicare intre noi si ii lasam sa-si faca jocul.am avute multe neplaceri si am crezut ca noi ca parinti suntem mai pretentiosi insa nu este deloc asa.aici in gradi primeaza nesimtirea,neinteresul lipsa de comunicare,si minciuna
am cautat o gradinita buna cam pe la vreo 15 gradinite ca un incepator sa aflu si mai multe pareri si sa nu iau o decizie gresita
am vrut ce este mai bun ptr copilul meu si mare greseala am facut. in primul rind un lucru am invatat cind ceva m-i se pare a nu fi in regula trebuie sa actionez si sa nu mai astept schimbarea care sigur in bine nu se va produce.am avut schimburi de replici si cu DOAMNA DOCTOR si cu educatoarele .am acceptat gradinita pentru delimitarea facuta intre clase si salile de activitati,dormitor etc.
dupa vacanta fortata de 1luna care nu-mi fusese anuntata la inscriere
si fusesem si asigurata ca putine G sunt deschise pe timpul verii,
surpriza a disparut dormitorul care a devenit o clasa si alte multe schimbari pe care nu m-i le-a adus la cunostinta noroc ca astazi aveam o petrecere ptr copii pe la 16 si a trebuit sa-l iau pe la 15
ca altfel cine stie cind descopeream adevarul.si mare mi-a fost mirarea cind nimeni nu mai stia ce explicatie sa-mi dea.in plus
educatoarele lasa de dorit,nu se ocupa de copii si nici nu colaboreaza cu parinti.copilul meu stie multe poezii invatate acasa
si nu la gradi si multe alte lucruri care mi-ar lua f mult sa le scriu .in concluzie cine vrea sa arunce ca si mine bani pe fereastra si Slava Domnului nu este deloc putin 290 euro nu are decit.eu sunt genul de om care pun f mare pret pe cei 7 ani de 'ACASA'de educatia primita si de primii pasi facuti in viata si nu cred ca asta a fost cea mai buna solutie.