ANDREEA MARIN
Raspunsuri - Pagina 5
Alé spune:
Andreea Marin pune punct emisiunii "Surprize,.....
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: oanaDo
Subiect: Andreea Marin pune punct emisiunii "Surprize,.....
Trimis la: 12/12/2006 13:50:29
„Surpizele” Andreei Marin se apropie de final. Nu de alta, dar poate s-a cam plictisit lumea s#259; fie atât de surprins#259;! Vedeta TV a f#259;cut anun#355;ul #351;oc, cu ocazia unei conferin#355;#259; extraordinare de pres#259; la care s-a lansat, oficial, vestea desemn#259;rii „Zânei” ca ambasador al UNICEF, informeaz#259; cotidianul 7 Plus.
Oana
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Letitia1
Raspuns la: 12/12/2006 14:41:24
Bre, ce naiba vrei sa spui cu numerele alea????
Autor: blueeyes2003
Raspuns la: 12/12/2006 14:44:13
Uite ce vroia sa spuna: http://www.7plus.ro/?arhiva=12/12/2006&id=13091 Cred ca numerele alea sunt de la tastatura!
Autor: Karina
Raspuns la: 12/12/2006 15:43:29
mai exista un subiect cu Andreea Marin (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90163), doua deja e muuuuuuuuult prea mult.
Autor: Cristina_C
Raspuns la: 12/12/2006 16:27:01
Si pe prima pagina ne apare Andreea Supereva .
Si cu Britney Spears s-au adunat vreo 3 subiecte, daca nu chiar mai multe.
Autor: lgireada
Raspuns la: 12/12/2006 17:15:10
Vedetele noastre copie intrucatva stilul celor din afara, nu sunteti de acord?
Andreea Banica seamana in atitudine cu Angelina Jolie
Lori se vrea a fi o nonconformista mereu, o asemui cu Madonna
Autor: ange
Raspuns la: 12/12/2006 17:26:49
eu am vazut sambata emisiunea ei si tocmai anunta ca luna asta ne pregateste surprize de proportii
Autor: dana_ene
Raspuns la: 12/12/2006 17:56:19
Si eu sunt curioasa daca se confirma stirea asta.
Nu suport emisiunea. Deja a fost mult prea mult.
Autor: Edessa
Raspuns la: 12/12/2006 19:44:15
Ce sa-i faci???!!? Orice cal ajunge gloaba...
Autor: artar
Raspuns la: 12/12/2006 19:52:22
Autor: Androix
Raspuns la: 12/12/2006 20:31:58
De departe cea mai tare postare pe sectiunea mondena!!!
Raspuns la: 12/12/2006 20:34:00
Originally posted by artar
Poate da natura si scapam...
M-am razgandit! Asta e cea mai tare!!!
Autor: mate
Raspuns la: 12/12/2006 21:17:33
Cum bre,tocmai acum cand Andreea a devenit o supereva???
Autor: Ramona J
Raspuns la: 13/12/2006 05:35:11
Autor: Mirrella
Raspuns la: 13/12/2006 06:45:11
Originally posted by ange
eu am vazut sambata emisiunea ei si tocmai anunta ca luna asta ne pregateste surprize de proportii
Poate asta era surpriza cea mare
quote:
Originaly posted by oanaDo
Surpizele” Andreei Marin se apropie de final
ps.cifrele din mesajul ei sunt de la diacritice,a copiat textul de undeva,nu-i vina ei.
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Autor: oanaDo
Raspuns la: 13/12/2006 08:29:34
Admiratorii Zanei Surprizelor mai au la dispozitie un an de zile in care se pot obisnui cu ideea ca vedeta TVR va renunta la emisiunea "Surprize, Surprize", cel mai longeviv program de top al televiziunii de dupa 1989.
Andreea Marin a declarat ca renuntarea la acest proiect se va face treptat: "Decizia mea de a deveni un om mai "zgarcit" cu aparitiile mele publice nu inseamna ca peste noapte mi-am dat seama ca iubesc mai putin televiziunea, dimpotriva, timp de 14 ani ea a fost familia si a doua mea casa. Dar se poate face televiziune si din spatele camerelor de luat vederi si am inceput sa simt provocarea acestei posturi de cativa ani, de cand sunt si creierul din spatele unor productii, fie ca e vorba de "Surprize, Surprize", emisiuni speciale sau documentare, nu doar un simplu prezentator.(?) Stiu sigur ca anul 2008 va insemna o schimbare majora in privinta carierei mele, iar eu am inceput sa cladesc deja pentru ca aceasta schimbare sa fie cat mai fireasca".
Andreea se va dedica pe viitor misiunii ei de ambasador UNICEF, in dorinta de a se distanta de lucrurile superficiale in favoarea celor importante.
PS: TEXTUL ERA OK CAND AM CREAT SUBIECTUL!!
Autor: layla
Raspuns la: 13/12/2006 10:19:09
Autor: kla78
Raspuns la: 13/12/2006 10:22:15
Originally posted by layla
Chiar ne face Andreea surpriza asta ?
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
se pare ca da,eu una m-as bucura ca e prea sclifosita mai ales in ultimul timp.
Autor: gabi66
Raspuns la: 13/12/2006 10:40:10
Originally posted by lgireada
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Iubita...cu tot riscul de a fii off-topic...Lori e asa de vreo 20 de ani, adica de la 16 ani cand a debutat, deci nu se vrea ci este o nonconformista.Si gandeste-te ca pe aceea vreme(poate tu erai la cresa)era foarte greu sa fii altfel si sa apari la TV
Autor: gabi66
Raspuns la: 13/12/2006 10:47:16
Originally posted by oanaDo
Admiratorii Zanei Surprizelor mai au la dispozitie un an de zile in care se pot obisnui cu ideea ca vedeta TVR va renunta la emisiunea "Surprize, Surprize", cel mai longeviv program de top al televiziunii de dupa 1989.
Andreea Marin a declarat ca renuntarea la acest proiect se va face treptat: "Decizia mea de a deveni un om mai "zgarcit" cu aparitiile mele publice nu inseamna ca peste noapte mi-am dat seama ca iubesc mai putin televiziunea, dimpotriva, timp de 14 ani ea a fost familia si a doua mea casa. Dar se poate face televiziune si din spatele camerelor de luat vederi si am inceput sa simt provocarea acestei posturi de cativa ani, de cand sunt si creierul din spatele unor productii, fie ca e vorba de "Surprize, Surprize", emisiuni speciale sau documentare, nu doar un simplu prezentator.(?) Stiu sigur ca anul 2008 va insemna o schimbare majora in privinta carierei mele, iar eu am inceput sa cladesc deja pentru ca aceasta schimbare sa fie cat mai fireasca".
Andreea se va dedica pe viitor misiunii ei de ambasador UNICEF, in dorinta de a se distanta de lucrurile superficiale in favoarea celor importante.
PS: TEXTUL ERA OK CAND AM CREAT SUBIECTUL!!
Oana...nu-ti fa probleme!Ce sa stie unii oameni de diacritice cand ei nu stiu sa priceapa un text simplu in care nu apar diacritice.Ar fii trebuit sa dai si definitia acestora....semn diacritic=semn grafic care da unei litere a alfabetului o valoare speciala...si provine din franceza....dar englezi nu au de unde sa stie
Autor: andali
Raspuns la: 13/12/2006 11:02:21
am ascultat azi la profm ca au prelungit contractul la surprize cu inca un an cand au auzit ca pleaca ca ambasador :)
Autor: Victoria
Raspuns la: 13/12/2006 11:57:14
deci...se termina, da' mai dureaza un an...brrrr, si eu care ma bucurasem cand am citit titlul subiectului...
auzi, s-a hotarat sa devina "si creier"...
sa devina ce vrea, si ficat, numa sa nu o mai vad miorlaindu-se.
pana la urma, singura emisiune unde o vad potrivita e la emisiuni pentru prescolari, ca are tonul si mimica potrivite
Raspuns la: 13/12/2006 14:05:00
Originally posted by gabi66
Oana...nu-ti fa probleme!Ce sa stie unii oameni de diacritice cand ei nu stiu sa priceapa un text simplu in care nu apar diacritice.Ar fii trebuit sa dai si definitia acestora....semn diacritic=semn grafic care da unei litere a alfabetului o valoare speciala...si provine din franceza....dar englezi nu au de unde sa stie
Da, mai Oana! Cum ai putut sa zici de diacritice si n-ai atasat repede si definitia gogaluita a acestui termen pretentios??? Ar fiiiiii trebuit sa sti ca asa ceva nu se face!!!
Gabi, spune drept: esti fana zanei? Atfel nu-mi explic pentru ce ai scos parul la noi
Autor: herra
Raspuns la: 13/12/2006 14:06:54
Originally posted by gabi66
quote:
Originally posted by lgireada
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Iubita...cu tot riscul de a fii off-topic...Lori e asa de vreo 20 de ani, adica de la 16 ani cand a debutat, deci nu se vrea ci este o nonconformista.Si gandeste-te ca pe aceea vreme(poate tu erai la cresa)era foarte greu sa fii altfel si sa apari la TV
Andreea Banica - ar vrea ea!
cat despre Loredana - e intr-adevar nonconformista...nu stiu cum impaca asta cu oportunismul - mie asta mi se pare ca denota aparitiile ei la protv, si alte activitati bazate pe relatiile sotului.
PS: eu aveam chiar 16 ani cand ea canta "o inima de 16 ani"...
si ca sa revenim la subiect, abia astept ca zana surprizelor sa ma scuteasca de a-i vedea fata!
Raspuns la: 13/12/2006 15:19:12
Da mai Oana. nu-ti fa probleme. Noroc cu "germanii" astia superdestepti si mari lingvisti, ca altfel ne-am duce pe apa simbetei.
Raspuns la: 13/12/2006 15:26:20
Auzi madam gabi666, daca la mata #355 si #259 sint diacritice atunci eu sint Zina Surpizelor. Asta daca tot ai deviat de la subiect incercind sa dai lectii fara sa le fi cerut cineva.
Autor: Lia
Raspuns la: 13/12/2006 15:49:27
dupa modul in care va inconversatzi prevad un viitor luminos pentru acest subject la ZZ...va rog sa continuati barfa intr-o maniera relaxata si prieteneasca:D.multumesc pentru intelegere.
Autor: mamaruta
Raspuns la: 14/12/2006 11:52:54
Originally posted by oanaDo
Stiu sigur ca anul 2008 va insemna o schimbare majora in privinta carierei mele, iar eu am inceput sa cladesc deja pentru ca aceasta schimbare sa fie cat mai fireasca".
Ia soptit ei Urania la ureke
Autor: Mirrella
Raspuns la: 14/12/2006 13:18:01
Originally posted by Victoria
auzi, s-a hotarat sa devina "si creier"...
sa devina ce vrea, si ficat, numa sa nu o mai vad miorlaindu-se.
Ai fost tare,Victoria
Autor: lgireada
Raspuns la: 15/12/2006 00:09:50
Eu mi-am spus doar parerea, n-am vrut sa supar pe nimeni.
Autor: kla78
Raspuns la: 16/12/2006 10:26:33
mai pe mine ma macina ceva.....cum i-a crescut parul asa dintr-o data...oare a tras-o Banica de el?sau poate cum nu obisnuiesc sa ma uit la surprize nu am vazut ca si-a lasat parul sa creasca
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Briantis spune:
Falsa ,matzaita ,enervanta la culme !Abia stept momentul in care sa dispara din fata camerei .
Iar cu faptul ca nu vrea copil infiat ,bleah ,imi confirma parerea de 2 lei pe care o am despre ea .Pentru mine ,mama de copil adoptat afirmatia asta nu e de inteles ,vrei copil sau nu vrei .Faptul ca e infiat e doar un "amanunt tehnic " daca vrei cu orice pret sa fii mama!
Mama lui Andreiutzu
gabi66 spune:
Androix...nu sunt fana zanei!Nici nu spusesem nimic de ea in mesaje.De unde ai dedus asa ceva?De la bun inceput mi s-a parut ca are ceva fals in atitudinea de prezentator...sau cand rade...sau cand se miauna, dar mi-era mila cand o vedeam cum incearca draguta de ea sa danseze - si dansa tot pe langa muzica - cu atat mai mult cu cand declarase(si vazusem imagini)ca a luat lectii de dans.Acum parca nu se mai prea baga la dans, dar trebuie sa recunosc ca nici nu m-am mai prea uitat in ultima vreme.
Avem o noua zana a surprizelor...deoarece chestiile acelea chiar provin de la diacritice.Letitio ma bucur ca ai o parere atat de buna despre nemti, dar incearca sa nu mai faci(si sa scrii) tampenii.OK?Macar eu m-am "luat" de tine cu un motiv, biata de tine erai singura care nu intelegeai ce cauta cifrele in text.
Witchie spune:
Doamnelor, va rog, atentie la limbaj, apostrofari si calificative. Multumesc.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Androix spune:
Hai ma Witchie, io nu cred ca e asa nasol! Si Lia ne-a atras atentia ca vede un viitor stralucit pentru subiectul asta direct la zz. Dar asta n-a putut decat sa ma bucure nespus Chiar n-ai vazut ce tristetze e pe-acolo?
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
daniela_b spune:
Nu ma pot uita la emisiunea ei insa o inteleg pe Andreea Marin ca om si o iau asa cum este sau (de ce nu?) asa cum vrea ea sa fie luata, n-am niciun drept sa ii judec actiunile si comportamentul. Ea isi doreste sa ni se "ofere" sub aceasta forma iar pentru mine e suficient.
M-am gindit adesea la cita tristete o fi in sufletul ei cind citeste sau aude cum se vorbeste/scrie despre ea. Nu e drept sa avem atitea pretentii de la o alta persoana (fi ea si persoana publica) si sa-i punem sub lupa fiecare gest. Cindva, aveam si eu o rea impresie despre "personajul" Andreea Marin pina cind mi-am dat seama ca degeaba vreau sa fiu buna, inteleapta, toleranta ( nu asta ne dorim cu totii?) daca nu incerc sa imi alung prejudecatile fata de "femeia" Andreea Marin.
Ma credeti sau nu, am ajuns ( despicind firul in patru si lasind la o parte ca era vorba de o vedeta) sa imi placa Andreea Marin pentru cite lucruri bune face si sa o "iert" pentru lucrurile "rele", in definitiv fiecare dintre noi are defecte si sint sigura ca oricit de bun vrei sa fii, cineva tot o sa arunce cu piatra spre tine.
Nu vreau sa ma gindesc la Andreea ca la o zina a surprizelor ci ca la o femeie obisnuita, cu sperante si dureri, realizari si esecuri ce ne sint noua tuturor familare pina la urma, nu-i asa?
Si daca, ajung sa ma fac otet vorbind-o de rau pe Andreea Marin, o femeie ce nu are nimic de impartit cu mine, rezulta (din punctul meu de vedere) ca sint cu mult mai rea decit se presupune ca este ea, asa ca ar trebui sa o iau ca pe o lectie pe care am nevoie sa o invat, daca vreau sa fiu un om bun.
Ii doresc Andreei Marin sa isi implineasca toate visele, linga cei pe care-i iubeste!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by Androix
Hai ma Witchie, io nu cred ca e asa nasol! Si Lia ne-a atras atentia ca vede un viitor stralucit pentru subiectul asta direct la zz. Dar asta n-a putut decat sa ma bucure nespus Chiar n-ai vazut ce tristetze e pe-acolo?
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
Saru`mana!Asa ziceam si eu!Zana surprizelor a inceput sa ne plictiseasca si oricum face ce vrea ea cu viata ei privata.Posibil ca la inceputuri sa fi avut teama ca nu vor fi emisiunile in regula.Pe parcurs si-a revenit, cateodata parca e chiar naturala si am si vazut-o cu ochii umezi.Ganditi-va ca e o persoana care si-a pierdut mama de timpuriu.Sunt oameni care tanjesc dupä o astfel de dragoste si ca "aparare" in fata celorlalti oameni folosesc un fel de scut ca sa arate ca ei sunt tari.In viata privata poate e altfel, nu pot sa o judec pana nu o cunosc persona...si nici atunci.Cine sunt eu sa judec alti oameni.Pot doar sa spun ca nu a facut bine...din prisma mea si daca imi spune punctul sau de vedere s-ar putea sa nu fie atat de gresit.Important e totdeauna sa vezi cauza si nu efectul.Dar cand efectul se tot repera.....
Androix...ce parere ai?De care parte sunt?
Witchie...sunt persoane care iau totul foarte in serios in ceea ce-i priveste si nu sunt deloc maleabile.Dar ce e mai rau ca nu-si dau seama ca se cred buricul pamantului.Respectiva a uitat ca m-a jignit fara sa ma cunoasca si inca chiar uratel de tot.Nici atunci nu am inteles ce i-a venit sa ma jigneasca pur si simplu deoarece mesajul meu era pe o tema legata de birocratia, si de dedesupturile acesteia, in Ro.De fapt vad ca aceste persoane dupa ce ca nici nu au un camp ...de vedere...prea vast, se iau de oricine, iar Oana chiar ca nu a pus articolul intentionat in forma respectiva.Insa cum a scris Letitia nickname-ul meu e putin cam tendentios si o rog inca o data sa fie atenta pentru ca toate rautatile se-ntorc la noi intocmai ca un bumerang si inzecit pe deasupra.
iliuta spune:
Daniela b.......subscriu.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
anky spune:
Ma fetelor,ma uit acu la surprize si am impresia ca zina e gravida,cel putin asa pare in rochia rosie pe care o poarta.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
anamariame spune:
quote:Hmm, nu cred ca e insarcinata. E rochia cu talie inalta si mi se pare ca ii sta foarte bine (incomparabil fata de costumatia de saptamana trecuta).Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Originally posted by anky
Ma fetelor,ma uit acu la surprize si am impresia ca zina e gravida,cel putin asa pare in rochia rosie pe care o poarta.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 "Happyness is the key to your heart"