Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor hai ca iar nu am timp de scris iar de citit doar pe diagonala. Sunt cu workshopul asta de care va ziceam si care mi-a umplut saptamana. Azi a fost ultima zi, acuma am ajuns acasa, trebuie sa fac rapid bagajul si iar in Franta cu noi. Am avut ghinion cu workshopul asta, mai ales azi cand s-a vorbit despre ...finding a job in Netherlands, eu am fost moarta de bolnava, adica tusea de care va vorbeam zilele trecute a ajuns la paroxism cred, ca ma apuca si ma tine pana imi dau lacrimile pur si simplu. Deci azi a trebuit sa parasesc sala de 2 ori si cand totusi m-am mai calmat ma suna baby sitterul ce avea grija de Amalia la intrarea in cladire ca sa ma duc ca miss plange de sare camasa de pe ea .Cred ca ii dau ceva dinti ca are gingiile tare umflate, ca de altfel toata saptamana a fost ok si nu a plans.
Oricum ieri am vazut doctorul care m-a trecut urgent pe antibiotic - ceea ce inseamna ca e grav ca se zice ca aici ti se da asa ceva doar cand esti "pe moarte"

In fine, poate mai intru deseara sa vad ce ati mai scris, pup sarbatoritii fie mamici fie bebici fie soti, sper ca bebelacii bolnaviori sunt mai bine si sper sa nu mai apara si altii.

Madau ca acuma am citit de Miruna, asa cum ti-au zis si fetele, chiar daca urla incearca sa ii scotii mucii ca sa nu dea in vreo otita ceva. Repet si eu procedura: deci cu ser fiziologic sau fiziomer sau ce ai ca sa ii inmoaie, astepti 10-15 min si daca nu ies singurei atunci aplici para. Eu una reusesc sa o tin singura pe miss si sa ii scot mucii in acelasi timp. Desi se zbate si e dificil am reusit ca sincer tati nu e mereu disponibil.

Mai aveam o gramada de zis dar gata, fug ca maraie miss si poate reusesc sa o adorm inainte de a pleca.
Va

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici noi de weekend
Botez Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

madau

Iar eu am luat Enterol si Biotics Baby de la farmacie; i-am facut un pliculet de Enterol, a baut cam jumatate.
Bioticsul scrie pe el ca se pune in lapte. Tre sa ma mulg? urasc asta! Oare pot sa-l pun in un pic de apa si sa pun fata la san dupa? Ar trb sa o intreb pe drita dar mi-e jena sa o sun din nou.

Bioticsul poti sa-l pui in ce vrei, in apa, in ceai, totul e sa vrea sa-l bea. Ii dai juma' de pliculet odata.

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

OK, multumesc, Doru!

Mada, are dreptate Alinus, de la muci multi si neevacuati poti da in otita DF. Dar hai ca voi sunteti pe drumul cel bun cu pompoasa aia.

Alinus sanatate, ai grija de tine si sa nu-i dai si Amaliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Lavi, io cand i-am dat Mariei Biotics, i l-am dat cu lapte muls, dar nu in cantitatea care scrie pe plic. Oricum, imparte si tu plicul in doua si pune intr-o lingurita cu lapte cat sa se dizolve, asta e important.
pupi la burtici si nasucuri bolnave.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi la farmacia 2na de pe Bd unirii nr.14 se gaseste ecoflorina. Am sunat special deoarece stiu ca multe farmaciste din Militari m-au indus in eroare (scuze, Silvia), insa acest lant de farmacii m-a scos din multe necazuri.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sa scriu si eu un mesaj ca prea v-ati invatat cu binele, adik cu mesaje ordonate. ale mele intra unde vor ele:)

parerea mea este ca nichita se molipseste prin simpatie de toate bolile copiilor vostri...dupa ce i s-a infundat nasul prima oara in viata lui, adik prima oara de cand l-am adus de la spital, ca sa fiu precisa, acum, de ieri, are scaunul moale. sigur e de la ai vostrii, ca nu i-am schimbat absolut nimic in regim! si viermisori nu pare sa aiba, desi, ca sa fiu inca o data precisa, habar n-am cum se manifesta asta, cum ar fi scaunele. doar m-am uitat sa vad dk misca ceva...si nu misca nimic acolo.
plus ca are si foarte multe flatulatii, nu inteleg de ce, asa deodata, n-a avut luni de zile. dimineata mirosea in patutul lui ca in patutul lui razvan al addyei. ce in patut zic, in toata camera! plus pampersul full de kk moale.
dk nu are niciun microb in stomac, ceea ce sper, inseamna ca e de la sucul de portocale. ca e singurul aliment dat in cantitate mai mare in ultimele 2 zile. azi nu i-am mai dat, de frica. se poate sa aiba gaze si scaun moale de la portocala?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

sa nu ne bucuram, mesajul a intrat unde trebuia, adik ultimul, deoarece nu a mai postat nimeni de o ora, ca tot devansata imi apare ora postului meu.

azi nichita a facut ceva MARFA!
m-a pupat. e marfa mai ales ca nu l-a invatat nimeni!!! eram asezata turceste, pe covor, nichita misuna prin jurul meu cu jucariile lui. vorbeam cu niste prietene si am ramas toate masca cand poetul-iubaret (de azi:)) a venit in 4 labe la mine, s-a sprijinit pe genunchii mei sa se ridice in picioare si s-a aruncat cu gura larg cascata direct in gura mea. inainte cu o fractiune de secunda de "impact", surprinsa de elanul lui, nestiind ce vrea sa faca, chiar m-am tras nitel pe spate sa-i vad fata si a venit cu gura cascata dupa mine si m-a "ventuzat" pe gura!!!
Eu nu sunt adepta pupaturilor pe gura cu copilul, nu l-am pupat niciodata pe gurita, nici t-su, nici bunicii, dar a venit hotomanul scump!
m-am tot gandit dk interpretez corect elanul lui, dar nu avea altceva ce sa vrea sa faca. de muscat nu stie si nici n-a facut-o vreodata si nici n-are cu ce:), foame nu-i era...altceva nu poate fi...
cred ca tocmai m-a pupat fiu-meu!

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

mey, citesc precum copiii de ciclu gimnazial tratatele de fizica cuantica! sunteti doctoranzi in farmacie sau ce? io nu stiu nici nurofenul cat se da, cum se da, cand se da, voi vorbiti de bioticsi, ecoflorini, bifidusi,enteroli, saruri de rehidratare.
cre'ca sunt taranca, nici cand a avut diaree la cateva luni nu i-am dat saruri de rehidratare...sau n-avea voie?...in fine, tre' sa ma pun la punct ca nu inteleg mai nimic din tratamentele voastre...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migabo spune:

Azi am fost libera, am fost harnicuta si mi-am teminat treaba pentru saptaman asat de ieri.

Felicia74 - multumim pentru urari. Bine v-am gasit!

Dordia2000 - si noi tot 4 mese avem, dar Bianca mai primeste si tzatza dimineata si seara, pe langa lapte formula Milumil 2 (200 ml dimineata si 200 ml seara)

Joy04 - Panadol am vrut sa spun, dra mia- venit altceva in gand. Pentru clamarea durerilor cu dintisorii (prevad ca vor miji inca 2 buc jos (eu stiam ca tot sus urmeaza sa apara, dupa 2jos si 2 sus)

Ioana 77 - La multi ani Mariei. Sa fie sanatoasa si voioasa.

Noki - drum bun si fetita cuminte in masina. sa va distrati si sa nu ne uitati.

Silvia si Roxisialexia - bravo pentru plimbartzi. faca cazaturi, daca se poate.

Sanatate multa la bebici muciosi
Seara placuta si weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda hai ca ai fost dulce cu cuantica!
Pai la cat de stresata de molipseala ziceai tu ca esti, si normal ca al tau le ia de pe internet.

Din ce am constatat eu, diareile pot sa fie asa:
-ori ca a mancat ceva laxativ in exces (de ex Nati struguri , Nichita portocale)
-ori un virus (rotavirus parca ii zice; se poate sa fie si de-asta)
-ori infectie bacteriana (Salmonella, etc; astea-s mai rare dar mai grave)
-ori ca li s-a busit flora intestinala si atunci nu mai "mere bine" toata treaba
-ori alte cauze gen intoleranta la lactoza, celichie, naiba stie.
-ori de la emotii, contractii uterine (asta nu-i cazul la astia mici); astea trec odata cu incetarea cauzei - la mine se manifesta

Biensur ca nici nu prea au de unde sa ghiceasca exact cauza, ideea e ca tratamentul e mai mult cu regim si incearca sa refaca starea de OK. Antibiotice intestinale se dau cand pare mai serioasa treaba (scaune cu sange, febra mare care nu trece, etc)

Feli multam ca te-ai interesat. Sigur trebuie si Ecoflorina? Bioticsul nu-i suficient? Pediatra asta zicea ca trebuie sa fie ceva cu lactobacili si Bioticsul vad ca ii are.

Ioana sa vad daca ma mobilizez sa fierb pompa, mulg, etc. Of!

Dar ce-ar fi sa-l amestec intr-o lingurita de iaurt? Ca mai are si lactobacilii proprii.

Mergi la inceput