anexita fooarte veche-tratament?

anexita fooarte veche-tratament? | Autor: CristinnaP

Link direct la acest mesaj

Buna!

De ceva vreme nu mai stiu ce sa fac cu o anexita veche (are vreo 14 ani), care nu trece cu nici un tratament.
Sincera sa fiu, nu mai suport sa merg la clinici scumpe si sa ma umflu cu 2-3 antibiotice tari+antiinflamatoare simultan...pentru a constata ca nu au nici un efect!
Parca a fost un pic mai bine cand am folosit (la indicatia unui medic mai batran care nu este adept al antibioticelor)supozitoare cu diclofenac, fenilbutazona....chestii mai pamantesti..doar ca asta era vara..si tot am racit dupa vreo 2 sapt, la prima zi cu nor si vant!!!
Mi-e groaza ca vine iar frigul..asta iarna a fost cumplit pt. mine...eram asa de infofolita la serviciu (scoala!!), de credea lumea ca m-am ingrasat cu 10 kg! Si tot mi-era rau!
Am incercat si cu ceai antiinflamator (il beam pt. sani atunci, si a avut ceva efect si la anexita)-dar se pare ca nici asta nu e o solutie .
Vreau sa fac un bebe peste cateva luni...si mi-e groaza ca nu pot scapa de boala asta nenorocita, pe care o am din adolescenta....nu mai pot....ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?

ps-dar, va rog, sa nu mai aud de profesori dr. care nu stiu sa prescrie decat antibiotice tari!!!!

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

De ce nu mergi la un dr hemeopat,macar sa incerci un tratament si sa vezi cum te simti.Am propus asta si din cauza ca ai zis ca te-ai simtit un pic mai bine cu ceaiul ala,poate un tratament mai exact pt boala ta te va vindeca.Sanatate multa!!!

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Multumec pt sfat...dar nu stiu ce sa zic. Adevarul e ca nu prea mai am incredere in nici un fel de tratament...iar cand am vrut sa vad cum e si cu bioenergoterapia, mi-a venit sa rad prosteste de ce metode folodea nenea ala sa-mi curete karma si sa alunge energiile negative! Mi s-a parut un mare incompetent, cu toate ca era o cunostinta....iar homeopati nu prea sunt in orasul meu (de fapt nu cunosc vreunul)-iar la profesorii dr. renumiti ginecologi am fost in Bucuresti....
nu stiu...ceaiul ala e intr-adevar antiinflamator-dar la ce inflamatie am eu, de nu se amelioreaza.....nu stiu daca nu e prea veche boala...

Mergi la inceput

nu stie nimeni?....speram ca cineva de pe forum sa-mi redea o speranta cat de mica- s-a ma intamplat anul trecut, cand treceam printr-o mare cumpana...sfaturile voastre mi-ar putea fi de mare ajutor- m-am convins atunci, cand o recomandare facuta pe forum mi-a schimbat viata..mai astept putin, apoi voi inchide subiectul

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ceai de coada soricelului, mult si fara zahar. Incepe cu cca 10 zile inainte de ciclu, cu 2-3 cani pe zi. Ai grija cu anexitele ca mie mi-au determinat obturarea trompelor. Tratamentul medicamentos pentru anexite sa-l faci in timpul ciclului, altfel nu are efect. Eu 2 ani m-am confruntat cu anexite si metroanexite si am facut si infiltratii in uter cu antibiotice pt tratament. Dupa ce am ramas insarcinata (dupa ani buni de tratament si operatii) nu am mai avut anexite. Asa ca o sarcina rezolva multe.
Succes si multa speranta!

Mergi la inceput

multumesc!
ceaiul pe care l-am baut 2 luni era> 300g galbenele, 100g coada-soricelului, 100 g urzica..asadar...a avut el ceva efect, dar nu pe deplin (oricum, eu l-am baut pt. mastita, asta a rezolvat-o)...dar mai incerc...oricum, prin decembrie am oricum de gand sa lucrez la un BB..sper sa nu fie prea tarziu...imi doresc mult copilul asta....
multumesc mult pt. sfat si incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Cristinna, intr-adevar April are dreptate daca vei ramane insarcinata vei scapa si de anexita, pana atunci poti incearca fizioterapia, poate va avea efect

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu am avut anexita inainte de a ramane insarcinata, m-am simtit mai bine in perioada sarcinii dar dupa nastere durerile din cauza frigului au revenit.

La mine au avut efect baile de sezut cu plante ca marul lupului, coada calului si coada soricelului, supozitoarele cu carpicon.

Cristina

Mergi la inceput

Va multumesc, fetelor!
Nici nu stiti ce bine imi fac incurajarile si sfaturile voastre! Faptul ca anexita se trateaza totusi (ma refer la experientele voastre personale, nu la statistici medicale)imi da mult curaj...de asta aveam nevoie poate cel mai mult....o sa beau in continuare ceai, o sa fac ceva miscare - pe vremuri eram experta la asa ceva - oricum, perderea kg in plus prin regim disociat a avut efect benefic la mine-nu mai apasa si grasimea pe ovare!

Multumesc mult si sanatate maxima!!!

Mergi la inceput

Hai k beai ceai de coada-soricelului....am inceput..Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Cred ca are ceva efect...am stat destul in picioare zilele acestea, aseara am fost la o nunta, si am stat totusi in frig (nu suportam vreun pic de curent inainte), am condus toata ziua...si nu resimt inca anexita decat f. putin, ca sa nu zic aproape deloc...o sa mai beau ceai, peste vreo luna poate-poate ma gandesc sa lucrez la BB (acu', ca am fixat nunta in aprilie, parca as mai sta putin).
Acum ca se raceste vremea vad eu!
Va multumesc mult pr. incurajari si pt. mesajele private.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
Cristinna

Mergi la inceput