SĂLAJ ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna dimineatza la toata lumea!ca eu ma duc la culcare...

Va doresc la toate sa aveti o saptamina frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Adriana, sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru ce am zis mai sus, despre borcanul de dulceata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza fetelor !!!

Mey da ce bine de cele care pot dormi dimi , iar seara sa bantuie pe net ... mi-e dor si mie de noptile petrecute pe net ...

Vad ca nu au pus fetele noastre nici una pozele de la intalnire , poate , totusi , reusesc astazi ...

Cami , somnic usor ...

Mai vin sa vad raportul de la voi ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineata!

cafengiste la apel!

cami , ce aiurea merge forumu.io acuma am vazut ca aseara ai postat si tu .interesant e ca ai postat dupa mine , dar totusi mesajul tau apare inaintea mesajului meu.moama asta-i un mister pt mine.

va tzuc si mai vin..........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Fetelor , depinde de tara aleasa in profil personal , de acolo decalajul orar ... am inteles ca apar in functie de ora postarii ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata fetele!
Si io la cafea si la!
La noi e o vreme de Bacovia, iti aminteste de toate necazurile si de toate datoriile...
Cum e vremea pe la voi?
Il dusei pe Calin la scoala pe un potop, nu vedeam nik desi stergatoarele erau la maxim...
iar acu imi e somn de mor, cred ca mai bag cornu in pena o ora, asa in ciuda ploii!
hai mai ziceti si voi cate ceva:))

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Acum am reusit sa citesc din urma tot ce a-ti scriis de vineri pana azi. Mi-e o ciuda ca moooor ca nu am putut veni la intalnire. Poate data viitoareeee....Cami, acolo in poza cu Andrei e Cami (stii tu care).Fetelor, va pup pe toate, sper sa aveti o zi minunata!Giulia la noi e frumos, acum se ridica ceata,cerul e senin, semn ca va fi o zi calduroasa. la toata lumea

Mergi la inceput

Eu daca ma trezesc dimineatza si incerc sa ma culc din nou , cand ma re-trezesc am niste draci si nu-s buna de nik toata ziua ... numai ma bulversez mai tare ... asa ca renunt la somnicul de amiaza ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, vad ca esti activa.Ce faci?

Mergi la inceput

OTILIA , cam slaba miscare la mine la scarbici , de aia sunt activa ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput