SĂLAJ ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

salutare !!!

Azi sunt suparata si ma chinuie niste chestii ... nu stiu ce sa fac ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!

adriana fruntea sus si cu tupeu inainte.

gagici pe unde sunteti?va astept la o .

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare
am stat azinoapte pina la 1 dar sunt multumita...am o casa luna si bec
Daca vreti sa veniti in vizita,acum e momentul...K dupa c s trezeste Luca iar o sa fie ca inainte

Frate-meu a sosit in Zlau, dar nu la mine...Are deja programari la casa pe care si-o construieste, la dentist, Cumnata la coafor, etc
Cred ca mai p seara o sa putem povesti mai pe larg

ADRIANA-da'd c esti suparata, si nu mai faci destainuiri pe forum..Te-am necajit noi cu ceva, fara sa vrem?
CAMI-stii tu, esentele tari se tin in sticlute mici...
BIANCA-da'de unde o fi auzit Matei "taci!" E total, pushtiul!
MIHAELA-sa mai vii cit de des la Zalau...Ti-e clar ca tu esti punctul pe i
GIULIA- a iesit buna zacusca? Si tu vad ca esti harnicuta...ii faci concurenta Otiliei?
OTILIA- eu mi-am stricat toata camara, sa am bucataria mai mare...Dar am noroc ca duc borcanele la matusa mea in beci :)
PAULA- hai mai des la povesti
CLAUDIA, ELVIRA,ELUTZA-raportul vostru s lasa asteptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

ioana nu ma mai critica asa de rau ca icnerc sa ajung zilnic pe aici

ieri mi-au pus termopanul la balcon, tot de ieri a venit si mesterul sa inceapa sa izoleze si sa repare ... asa ca sunt motivata in ceea ce priveste activitatea scazuta pe forum

adriana sper sa-ti treaca repede supararea ... daca te pot ajuta cu ceva??...

fetelor si eu mi-am stricat camara sa-mi largesc bucataria, dar acum imi contrstruiesc una pe balconul de la camera ... pana acum nu am pus niciodata nimic pe iarna ca imi punea mama de toate, dar anul asta am inceput si eu si am pus ceva dulceata, compot si gogsari ... nu stiu daca mai pun si altceva, deocamdata tot mama e baza

va las ca merg sa-i fac mancare la mihai ca nu doarme mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Adriana, zici ca esti suparata, hai sa vedeti ce prostii am facut eu azi: La scoala, avem orar definitiv de vreo 2 sapt. Saptamana trecuta scria pe tabla : verificati orarul! asa ca m-am uitat. Zic eu: la mine nu sunt modificari decat pe joi. Bun, atunci de ce sa ma mai uit la orar? Azi am fereastra de la 11 la 12. Bun . Merg acasa (stau la 2 min de scoala) in pauza de la 11 la 12, stau, ma relaxez, beau o cafea. Vin la 12 fara 10 la scoala. Pauza. Stau la povesti cu colegii. Suna. Merg sa iau catalogul clasei. Ma, nu e catalogul. Ma fulgera un gand: da nu am ora cu... Ma duc la orar. Stupoare: de la 12 la 13 fereastra! Cum? Si ora? A fost de la 11 la 12!No amu elevii precis nu au plans, da ce-i zic eu la domn director? Ca-s cascata? Deci, nu doar blondele fac prostii....Daca tot am fereastra, m-am gandit sa va pove si voua.Va pup, si mai vin azi (cred).Oricum, va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

fetele toate!
anacezara, nu mai fi suparata, sper sa gasesti o rez a probl tale.
Mihaela_s, ma bucur ca cunostinta!

Eu fac lectii cu Calin, ca azi are liber aici si noi mergem in paralel si cu abecedarul si matematica.
E greut pentru el, dar n-am ce-i face...imi e foarte teama sa nu mi-l bage iar in cla I. Imi place sa lucrez cu el, cum se chinuie el micutu la matem, imi vine sa-l mananc....
In sfarsit a aparut si la noi soarele, dar e f frig.
Au fost inundatii si pe aici, mi-a spus profa lui Calin, care abia a ajuns aseara la meditatie.
In rest, toate bune..
diplodocus, zacusca a iesit buuna, mai e un pik ca s-a papat aseara la greu!
Mai intru azi si vorbim

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

GIULIA sa fac si eu prezentarea . Am 2 fetite , din cate cred ca ai si inteles , una in clasa I si are 6.7 ani , iar micutza are 1,10 ani si e primul an la cresa . Eu am renuntat la maternitate si am inceput serviciul cand avea cea mica , Paula , 1,3 ani . Sotzul meu lucreaza la o firma de instalatii sanitare , centrale termice , etc. , iar eu la Registrul Comertului .

Acum chiar am o problema si tre sa ma gandesc bine ce e de facut , nu pot sa o spun pe forum , dar eu sper sa gasesc cat mai rpd o rezolvare . Si , mai sper , ca Paula Ardelean sa ma ajute , daca poate , bineinteles .

Va pup , imediat plec dupa Paula si apoi la smotru acasa !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Tuturor, va doresc o zi minunata!Aici e soare, e cald, sper sa nu vina si pe aici vremea din Franta! la toate si la bb-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salut in viteza!
A sosit fratelo, dar l-am vazut rapid , intre 2 programari

Luca doarme iar, somnul 2, deja...Oare sa fie d la raceala ca e asa somnoros?
Sa vedeti ce mutre a facut la Cosmin ...nu voia sa mearga la el, evident, nu-l mai vazuse niciodata

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!

adriana nu mai fi supi .hai mai, ca nu-i chiar asa grava situatia.bine ca ai aflat de la inceput cum sta treaba.suntem aici o mana de gagici si sigur te putem ajuta.la faza cu destainuit pe forum ce sa zic?io nu am dedus nimic aiurea, plus ca nu ai facut " atac la persoana".

io fara forum as fi distrusa.cui pot sa spun eu ce satisfactii am cand arunc borcanele? cui pot sa spun ca fac alergie la catifea?voua, ca voi ma intelegeti.

mai , punem de-ontalneala ca sa-i ridicam moralul lui adriana?

ioana ce fain ca ti-a venit fratioru.

va tuc si mai vin.......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput