SÃLAJ ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Hop si eu...
Ieri am avut o lene in mine de nici n-am deschis klcul...

Azi am fost deja la medicul de familie sa-mi mai dea ceva nurofen gratuit, daca tot e inceput de luna....Acum sa mai am nervi sa stau la rind in farmacie......Da'n-am ce face ca avem o gaura in buget de toata frumusetea..Pe Calin nu l-a platit ultimul patron, si doar de azi a inceput noul job...Plus ca vine frate-meu, e ziua lui Luca(p care o tinem d 2 ori!), e ziua lui tati...Tot distractii, ce mai...
I s-a parut ca Luca e palid si mi-a dat picaturi de fier...El n-a mai luat pina acum ...plus ceva vitamine...
acum iar incep sa ma culpabilizez..daca nu i-am dat eu bine de mincare???
Cred ca o sa merg si la Manaila, sa vad ce zice si ea...

OTILIA, CLAUDIA,PAULA-chiar ca nu merita sa ratati urmatoare intilnire, e prea fain ca incepem sa ne cunoastem cit mai bine...
ELVIRA,MIHAELA-eu mai vreau povesti din experienta voastra cu bb, cum a fost cea cu "nu e voie!"
ADRIANA-deci e si rentabil sa ramii ultima la intilnire... Recunosc si eu m-am mai gindit la soric dupa ce am ajuns acasa
BIANCA-mai, da'borcanele acelea uriase in care era dulceata, de unde le are soacra-ta? Pe aste nu le-ai aruncat cu placere sadica?
CAMI-eu nu fac sarmale deloc..Poate ar trebui sa ma apuc...De mincat le maninc, nu-i vorba
GIULIA-si eu am stat 3 ani in Franta, in Drome, si daca as fi avut deja bb, nu as mai fi venit in veci de acolo...Dar eram tinara si nelinistita, patrioata pe deasupra si am crezut k o sa fie ok si tara...
ELUTZA-ce nazdravanii mai face juniorul?

Mergi la inceput

FETELOR care primiti indemnizatia pe card, imi spuneti si mie in ce zi se face viramentul???
Moamaaa ce astept sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ioana mie imi vine stimulentul de 300 lei dupa data de 5 a lunii ( sau chiar in 5 , cateodata , depinde cand cade ziua de 5 ...) .
Pe saptamana viitoare , luni , poti incerca sa vezi daca nu au venit . Daca intra sa-mi spui si mie ... si eu la fel tie , daca aflu mai rpd ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

diplodocus, Franta e frumoasa, oamenii unde stau eu...nu sunt prea deschisi. Din iunie de cand ne-am mutat n-am depasit faza bonjour-bonjour, asa ca pentru mine tot mai bine e la mine acasa, undeva in Romania.
Suntem de un an si ceva aici , inainte am stat in Clermont Ferrand, ei , alta mancare de peste...
scoala internationala unde mergea Cani la gradinita, m-am cunoscut cu mamici din lumea intreaga care aveau acelasi statut ca si al meu (ex-patriati) si a fost o super-experienta, dupa parerea mea.
Faceam parti-uri, ne intalneam ca si voi la cate una din noi acasa si gateam pe rand ceva specific tarii respective.
Eu am avut noroc ca stateam in bloc cu o columbianca superba , care avea 2 fetite infiate, si tipa era atat de lipicioasa si draguta exact ca frumuselele noastre din telenovele...
Si eu mai si banguiam ceva in spaniola (invatata tot din telenovele) si era f incantata ca-i vorbesc limba cu accent de TV?!
A fost cea mai frumoasa perioada petrecuta in Franta!
Noi a trebuit sa ne mutam aici in Epinal, iar ea a plecat acasa in Columbia...si uite asa gasca s-a spart.
Eram multe fete, deja facusem o bisericuta a noastra, dar ea si Veronica (asta e din Mexic) erau preferatele mele , pentru ca erau f deschise.
Americancele in schimb, foarte saritoare si dornice sa iesim, dar ceva mai reci...in schimb f unite intre ele:)
Am auzit-o si pe aia "where is Roumania?" si i-am raspuns sec "near Rushia!"
Aici, n-am pe nimeni decat ai mei si un papagal (pe care l-am achizitionat din vacanta si care zice pentru moment Ti-TU), drept pentru care din Rocho (asa ii pusesem numele cand l-am luat) acum ii zicem Titu si el ne raspunde.
E tare frumos, e d'ála imperial si e mare!
Vanzatorul mi-a zis ca va vorbi...eu inca mai sper!
Cam atat despre mine si ai mei...
Ziceti-mi de voi!
Pupici

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

AZI MERG LA SCOALA SA VAD CAT SE DA PT. INVATATOARE CA STA DUPA ORE CU COPIII ... cica la alte scoli se da 2,5 lei/zi ... oi vedea eu ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Pe unde sunteti?
N-am cu cine pove... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioana, uite am terminat si eu scoala pe ziua de azi.Bineanteles ca am dat fuga la calc. sa vad ce mai faceti voi. Desi nu am avut azi decat 3 ore (de la 12 incepand ) ma simt f. obosita. Oare de ce? Inca nu mi-am intrat in ritm, cred.Asa ca sunt aici prezenta, sa va dau ultimele stiri in materie de pierdut vremea. Azi pun compot de gutui. M-am relaxat azi noapte cu 5 borcane de compot de merisoare (oare de aia oi fi asa obosita?).Ca Vlad a si zis ca nu sunt normala aseara cand le-am pus la fiert. Da nu am vrut sa le las sa se strice pana azi , asa ca .....Ce mai ziceti voi? Giulia, profita de timpul petrecut in Franta caci odata ce te intorci, te saturi de mentalitatile (si nu numai- a se citi lipsuri-) de aici.Va pup, nu stiu cand mai vin, poate maine dupa scoala, caci intru la 7 si nu am acces la comp (ne schimba caloriferele si avem santier in lab). la fete si bb-i.

Mergi la inceput

Va salut si eu , ma pregatesc de plecare ... ca si otilia , cred ca numai dimi voi mai intra pe forum ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

A trebuit sa-mi aduc odrasla un pic la net.Asa ca am intrat sa va salut, si sa aduc Sj in TOP. la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

salutare fetelor

aveti putintica rabdare cu poznele, pe langa ca sunt putine le-am salvat pe calcul de acasa si uite-asa. O sa ajung sa le pun, poate le pune mihaela si ma scot.
Ioana, referitor la "nu e voie", constient sau inconstient i-am mai spus si asa, dar am incercat si incerc in continuare sa nu fie acesta singurul motiv/explicatie pe care i-l dau ca sa nu faca ceva. Si chiar daca e de ras, de multe ori dupa ce i-am spus nu e voie, am continuat: de fapt e voie ca nu te opreste nimeni dar pe urma...si ii insiram consecintele. Fii sigura ca cine ma aude rade de se prapadeste dar eu o vad ca ma asculta atenta, nu stiu ce intelege, pana la urma sigur va intelege ceva, deocamdata cum am mai zis, ascultand ce-i tot explic eu acolo uita ce vroia sa faca.
Din aceasi categorie de ciudatenii eu inca nu i-am aplicat nici o pedeapsa, de nici un fel. Nici fizica nici verbala. N-am conditionat nimic, nu-i spun ca ma supar pe ea, nu-i fac na-na si nici n-o amenint nici cu na-na nici cu altceva. Am si eu fixurile mele. Cand va mai creste...voi vedea.
Acu' va pup si ma intorc la treaba.
Da' tot tre' sa va intreb intai: cand punem de-o intalneala, fetele?

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput