Pearl drops

Pearl drops | Autor: ingerash

Link direct la acest mesaj

Am vazut si eu reclama, le-am gasit in magazin, ,m-a surprins pretul (ma asteptam sa fie mai mare), evident am si cumparat ...
A folosit cineva? Are vreun efect? ca eu deja nu mai stiu ce sa fac cu dintii mei galbeni (am incercat cred k tot ce se putea in afara de tratamentele speciale de albire de la stomatolog)
Eu abia azi am cumparat produsul si vreau sa stiu la ce sa ma astept

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tu foloseste-l si apoi povesteste-ne si noua. Poate imi iau si eu ca de vazut l-am vazut da n-am avut curaj.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu am cumparat Pearl drops din Italia, acum multi ani. Si am vazut ceva efecte chiar si la dintii mei care sunt albi de fel.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Eu il folosesc deja de 1 luna 1/2 si nu am vazut nici un efect...totusi trebuie sa spun ca fumez si beau cafea, asa ca sunt sanse mai mici.

Oricum mari rezultate nu poate da avand in vedere cat costa un tratament de inalbire care oricum nu face minuni si nu pentru mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata,

am vrut si eu de mai de mult sa-mi albesc dintii cu produse de genul asta, dar am avut o mare frica, si anume ca se distruge smaltul dintilor.
E adevarat, sunt nocive sau ajuta? Mi-ar place tare mult sa-mi albesc dintii... dar fara sa am probleme mai triziu!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Eu l-am folosit mai bine de 3 luni sperand ca poate va avea succes....no way....absolut nici unul....mai mult am albit dintii cu Aquafresh whitening....dupa ce-am lasat tigara...asa ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

La mari minuni sa nu te astepti,insa e mai buna decat o pasta de dinti obisnuita.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

astea sint niste pastile? bomboane? cum se iau si cit costa? m-ar interesa si pe mine...si unde se gasesc? in farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

roxica, este pasta de dinti; eu folosesc de mai multa vreme si pot sa spun ca efectul este vizibil mai repede, daca renunti la fumat. Pe vremea cand fumam, se vedea ca se albesc dintii(am noroc de dinti albi de la ''mama natura'', sotul meu are o usoara tenta bej la dinti, asa ca la el efectul o fost mai greu observabil),dar era mai incet efectul.
Kyariscul este acelasi ca la orice pasta de dinti cu fluor, pearl drops nu este abraziva, asa ca nu vatameaza dintii.
Despre alte metode de albire este bine sa intrebati un stomatolog.- ca sa vedeti ce dinti albi am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Despre ce risc vorbiti aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Eu pana acum l-am folosit de trei ori (trebe in total de 28 de ori) deci inca nu am o parere formata clar
Si eu ma gandeam sa nu fie ceva riscrui...nu cred (gen sensibilitatea dintilor la cald si\sau rece)

Mergi la inceput