Se cauta o bona...

Se cauta o bona... | Autor: Oniboni

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Desi am vazut ca toata lumea pe aici intreaba de bone si daca stiti pe cineva... etc, imi incerc si eu norocul.

Imi trebuie o bona pentru prietena mea, BB 1 an, o fetita dragalasa. A schimbat vreo 4-5 pana acum, si nici nu mai stiu daca e ea pretentioasa sau n-a avut noroc pur si simplu.

Rugamintea este, daca vreuna dintre voi aveti copilul mai mare si va ganditi sa renuntati la femeia care statea in mod obisnuit dar nu va vine sa o lasati balta, pana nu-si gaseste altceva, sa ma anuntati si pe mine. Am mai mare incredere asa, cu agentiile n-a facut mare lucru, majoritatea cauta sa-si suplimenteze veniturile si nu au experienta alta decat ca au copii proprii acasa. Pe cand voi puteti sa-mi spuneti cum a fost la voi, stiti cum e, puncte bune, rele ca nimeni nu e perfect, dar macar afli direct de la "familie" cum a fost.

Stiu ca sansa e mica, dar merita incercat, zic eu. Pana acum nu mi-am dat seama ce norocoasa am fost eu cu matusa mea.... Sper sa gaseasca si prietena mea pe cineva pe care se poate baza.

Va multumesc tare si va pup la fel.