Scandinavii stiu DC (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

bombilico, sa-ti traiasca finutza. sa vii sa ne povestesti cum a fost la botez ca io-s aici.

irimellu, tu cand esti nashica?

www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

mara, sssstt. Eu vroiam sa le ademenesc inapoi pe fetele suparate.

Mergi la inceput

bombi, tu imi amintesti tot timpul de vremuri trecute cu jocuri palpitante (nu ma puteam desprinde de DC pe vremea aia )... mi-ai amintit ca sambata, pe pro cinema este un film care merita vazut: europa. asa ca cine poate sa se uite la ora 22.05. va va fermeca, sunt sigura de asta!

www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Mara, Europa? A lu' vonTrier??? Iti multumeeeeesc de veste!!!!

(si-ti dau una la schimb, apropo de ce intrebai la capitolul trecut: contul "Keep" are lacat... e inchis.)
---------------------------------

quote:
Originally posted by annie_xtreme

Auziti breh, da inainte sa plecati toti, ca si io vreau sa plec, nu vreti sa ne facem un forum?

...si daca acel moment va veni, v-as ruga foarte-foarte-foarte frumos sa lasati adresa si la observatorii federali fideli.....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by annie_xtreme
Ma ofer sa ma interesez de hosting.

Ofer eu hosting daca va intereseaza pe bune.

quote:
Originally posted by mara03

bombi, tu imi amintesti tot timpul de vremuri trecute cu jocuri palpitante (nu ma puteam desprinde de DC pe vremea aia )...

pai daca atita contributie am avut si eu ...

Tocmai am vorbit cu fina mare, mama finutei mici, si mi-a invalidat cadoul (vroiam sa cumparam scaun pt masa si are deja ...)
Am intrat in criza de timp si idei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

si io-s aici, aproape de voi...

Stau si ma gandesc la intalnirile din Canada, de la Busteni...cu drag, mult drag. Va rog mult, nu distrugeti asta! Mi-ar parea rau sa nu ma mai intalnesc cu voi pentru ca sunt o persoana de pe net, fara credibilitate...
poate am scris balarii, dar asta simt acum

Nu mi-am spus punctul de vedere, pentru ca ccc consider ca nu am ce spune. Nu cunosc decat virtual persoanele implicate, n-am fost de fata la intalnirile de care se povesteste si n-am avut nici un dubiu in legatura cu yank, nu aveam ce avertiza...regret cele intamplate imi pare rau ca pleaca lena, vik, sabina, AC...

istme, mi-a fost dor de tine! bravos pentru curajul de a zugravi!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

cred ca ma stiti si pe mine oservator fidel, daca nu, va spun acum. cind o sa gasiti un cuibusor cald pentru scandinavi sa imi dati si mie de stire, "nu pot trai fara voi!":)
poate ar veni si iileana si d-na keep, si tata lu' toma. de sabina sint sigura ca ii va trece supararea si va veni si ea. ce m-as face fara stirile adelei, fara mintea brici a doruleatzai, fara prezenta lilandei, fara farmecul rayuelei. deja daca spun si xenocid oare cer prea mult?:)
reinviati poienita, chemati-l pe iocan, faceti ceva va rog!:)

Mergi la inceput

bombi, doar nu te-ai suparat pe mine?!?!
intreab-o mai bine pe fina mare ce-i lipseste, ca e cel mai simplu si mai eficient.

iileana, mersic si io de info. pacat ca i-au inchis contu...

adina, bine-ai revenit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03

bombi, doar nu te-ai suparat pe mine?!?!
intreab-o mai bine pe fina mare ce-i lipseste, ca e cel mai simplu si mai eficient.

eu - suparata?? de unde si pina unde? Daca impresia ti se trage de la contributie , nu-i cazul. Era chiar o chestie apreciativa la adresa mea care in viata reala stau cuminte intr-un colt si nu vorbesc cu nimeni.

Hehe, pe fina mare am intrebat-o eu de mult si abia am putut scoate de la ea niste tacimuri pt bebe la care am zis eu ca se asorteaza si scaunul. Dar ce sa-i faci daca au deja multe chestii deja primite??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Mai oameni buni, in timp ce altii muncesc voi va faceti de cap? Pai de abia am iesit din sedinta cu profa, fericita ca stau lejer pana luni si cand colo va gasesc la paruit ? Hai, pace si sa sa respiram adanc nevirual.

Mergi la inceput