mamici casnice (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hello, hello
scuzati lipsa, da' am fost la plimbare sa mai profitam de soarele asta tomnatic:)
acu' facem nani, e liniste si bine.
stau cu ochii pe voi

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

buna.
multumesc mult pt. afectiunea voastra
ma simt la fel de debusolata ca si ieri
imi este tare rau.la 3 noaptea e regula sa fiu cu capul in wc.
toata vara am cobit,toata vara am vorbit de al 3-lea copil si uite ca printre lumanarile,sampania si dusurile noastre fierbinti a aparut...
Sunt singura din familie care-si doreste inca un copil.De fapt si Robert care a spus ca-i da patutzul lui si jucarioarele
MAia si colegul,mama,nici nu vor sa auda.Ei au trecut cu mine prin emotii cumplite la cele 2 cezariene ale mele(mai putin Maia).
Din toata "povestea" asta sunt singura inconstienta
Stiu ca sanatatea nu-mi permite o a 3-a cezariana si cu toate astea am indrazneala sa-mi risc viata si mai presus nu ma gandesc deloc la Maia si Robert,la ce se va intampla cu ei daca eu voi pati ceva...
Imi permit sa va rog sa nu ma intrebati de ce imi este atat de "fragila" sanatatea vis-a-vis de o eventuala cezariana.As vrea sa-mi pastrez "intimitatea" si sa nu-mi expun viata personala in fatza a mii de forumisti.Vorbim pe messenger.
Imi sunteti tare dragi,ma trezesc cu voi,ma culc cu voi
Probabil unele dintre voi ma considerati o smiorcaita si probabil spuneti ca fac prea mult tam-tam pe tema asta.Mii de scuze dar efectiv sunt tare "atinsa" de eveniment
Va fi primul meu avort la 35 de ani.Frumos!
Nu am cale de intoarcere,nu ma lasa nimeni sa reflectez,nu ma lasa nimeni sa risc nimic...
Imi este frica de mor.
Astept ziua de luni sa incep sa dau telefoane sa ajung la un ginecolog.
Multumesc frumos pt intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pup iu cami. fruntea sus! cineva acolo sus te iubeste, sunt sigura

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cami sa dea doamne-doamne sa fie bine. Si daca potzi sa faci si a treia cezariana, eu zic sa incerci intii sa vorbesti cu ginecologul tau sa vezi ce spune. Pe Maya o intzeleg, pe mama ta, nuuu, ar trebui sa te incurajeze ea si toata familia, indiferent de decizia pe care o vei lua. ... hai zimbeshte, te rog eu. Nu ma face sa pling, ca ma apuc sa-ti povestesc prin cite am trecut eu cit am fost insarcinata si dupa... vreo citeva luni. Am spus tot timpul, ca nu doresc nici la cei mai mari dushmani, sa treaca prin atitea. ... ...
... la toate, nu mai spun numele voastre, ca n-am timp sa le scriu, dar oricum va pupic dulce. Ma duc sa fac papitza.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cami.indiferent de hotararea pe care o vei lua eu nu te judec.sa-ti ajute Doamne Doamne .

fetelor unde sunteti?

sipt toata gasca.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,fruntea sus!
nu mai plange si nu te mai chinui. asa a fost sa fie!
noi suntem alaturi de tine si te iubim mult!
hai ,te rog , nu mai plange. incearca sa fi curajosa si totul o sa fie bine.
nu stiu ce sa-ti spun decat ca suntem aici oricand ai nevoie de noi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Mey fetelor da figuri mai sunteti , rad de una singura fara nici un stroop de pe cuvant de...pionier ! Tare simpatice , pe bune , e ptr prima oara cand dau un ochi pe la voi , dar sigur MERITA ! Sanatate la toate si multe bucurii !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

angesi sunt alaturi de tine..io te iube mult!!

bananooo sunt virusata de aia!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

frantzuzoaicoooo esti bineee venitaaa!!!ete na ca io sunt prima care iti fac primirea..

bineee ai venit frantzuzoaicoooo
ps...florile acu le culesai ..din gradina mea..sunt tufanici si miros de numa..numa,.,mmmmm..simti?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ailene,dai si tu de baut ceva in seara asta?
hai ,ca daca intri in gasca tre' sa faci cinste.
Liana,ajunsera si la tine virusi astia nemernici?sanatate multa!
Cami ,ce faci ,iubita?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput