Anticonceptionalele=AVORT

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mai fetelor sa nu credeti ca sunt nebuna sau altceva,dar eu sunt total impotriva avortului,si stiu ca nu va prea vine sa credeti ce v-am spus,si mie mi se pare cam ciudat,acum ma documentez si eu,si tot ce gasesc va spun si voua.

" Stiati ca ...
-> Pilulele anticonceptionale provoaca avort timpuriu?

Ele sunt cunoscute ca o combinatie de hormoni artificiali care au rolul de a impiedica ovulatia (eliberarea ovulului).

Ceea ce se cunoaste mai putin este faptul ca, de multe ori ovulatia se produce in ciuda pilulelor de orice fel.

Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby are efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie impiedicand sarcina, fie provocand avort timpuriu:

asupra ovarelor, impiedicand eliberarea ovulelor (inhibitor al ovulatiei);
asupra consistentei mucozitatii cervixului in colul uterin, ingrosand mucusul si astfel ingreuind sau chiar impiedicand inaintarea spermatozoizilor spre uter si trompele uterine;
asupra tesutului mucoasei uterine, care se subtiaza, avand loc atrofierea glandelor, reducandu-se astfel resursele de hrana (glycogen) pentru copil. (inhibarea implantarii, deci efect de avort timpuriu). Astfel, fetita sau baietelul conceput moare de foame
asupra trompelor uterine, in sensul ca ovulul fecundat este transportat atat de lent, incat nu mai ajunge la timp la implantarea salvatoare si piere (factorul tubar, tot efect de avort timpuriu).
Avand in vedere faptul ca fecundarea are loc aproximativ cu doua saptamani inaintea menstruatiei asteptate si ca pilulele omoara copilul chiar in aceste doua saptamani, menstruatia totusi va avea loc si femeia nici nu va sti ca a fost insarcinata.

-> Steriletul (spirala sau firul uterin) are in primul rand efect abortiv?

Dupa testele folosite pentru stabilirea sarcinii timpurii (beta HCG), in ciuda folosirii spiralei, fecundatia se petrece de cateva ori pe an. Prin producerea intentionata a unei congestii de iritatie in tesutul conjunctiv uterin, fixarea fatului este impiedicata si acesta moare, de cele mai multe ori, dupa una sau doua saptamani.

Ca si pilulele, steriletul ucide pruncul, cel mai adesea inainte de menstruatia asteptata cand femeia care fusese insarcinata poate crede ca, de fapt, n-a fost.

--------------------------------------------------------------------------------

Argumentele amintite mai sus arata, asadar, ca exista diferite mijloace incorect numite "anticonceptionale". Chiar daca sunt folosite, fecundarea poate avea loc, iar pruncii sunt omorati in primele zile ale vietii lor.

Prin intermediul acestor metode sunt ucisi aproximativ acelasi numar de copii ca si prin metodele chirurgicale.

S-a cautat ani de zile sa se ascunda efectul de avort timpuriu al pilulelor si al steriletului, stiindu-se foarte bine ca o divulgare prompta a acestui adevar ar fi determinat multe femei sa se abtina de la folosirea lor. "

O sa mai caut informatii pt ca si pe mine ma intereseaza.Acum plec acasa.Ne vedem maine.Si sa nu radeti de mine!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by clayhanger

quote:
Originally posted by asi
De foarte multe ori se intampla sa se produca avorturi menstruale si nici macar sa stim ca am fost gravide.

Din cate inteleg, tocmai de aici vine ingrijorarea ei!

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Avorturi menstruale nu se produc atunci cand iei AC.Multi medici nici macar nu le iau in considerare pentru ca se produc din cauza faptului ca oul este neviabil.
Mi se pare absurd sa te simti vinovata ca ai avut un avort menstrual.

Si eu sunt impotriva avortului dar sa pui egal intre a lua AC si a face avort e chiar aberant.Asa poti pune egal intre a fuma si a fi criminal(fumand poti omora alti oameni prin fumatul pasiv).

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu chiar nu cred ! Ar fi culmea culmilor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

"S-a cautat ani de zile sa se ascunda efectul de avort timpuriu al pilulelor si al steriletului, stiindu-se foarte bine ca o divulgare prompta a acestui adevar ar fi determinat multe femei sa se abtina de la folosirea lor."

De unde pana unde, ca eu stiu ca steriletul are efectul asta de prima data cand m-am interesat de metodele contraceptive, cu ani in urma. Si n-am auzit niciodata ca ar fi altfel.

Si revin: mai fetelor, oare chiar e posibil sa faci avort si tu sa nu stii? Adica ar trebui macar eu stiu, sa fie mai abundent ciclul respectiv, sa te simti rau... Eu tot nu pot sa cred chestia asta, am citit o gramada de materiale informative despre AC si nicaieri n-am intalnit pomenindu-se de chestia asta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

quote:
Originally posted by asi

Avorturi menstruale nu se produc atunci cand iei AC.Multi medici nici macar nu le iau in considerare pentru ca se produc din cauza faptului ca oul este neviabil.
Mi se pare absurd sa te simti vinovata ca ai avut un avort menstrual.

Si eu sunt impotriva avortului dar sa pui egal intre a lua AC si a face avort e chiar aberant.Asa poti pune egal intre a fuma si a fi criminal(fumand poti omora alti oameni prin fumatul pasiv).

Uff, imi pare rau ca am zis prostii .

Multumesc pentru lamuriri . Credeam ceva, si credeam prost :aveam impresia ca acel avort cauzat de AC tot menstrual era (imi imaginam ca in timpul menstruatiei se elimina oul fecundat care nu s-a putut hrani din cauza AC).

Vorba cuiva (sau mai bine zis semnatura), si eu pe aici sa invat de la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

pe net se scriu tot felul de chestii... nu trebuie sa le credeti pe toate. in primul rand care e sursa informatiilor pe care le da Ramonella?

quote:
potrivit studiilor independente întreprinse de medici germani, olandezi, americani etc
... duhh, care anume? studii facute de medici independenti? independenti de c, sau de cine?
in fine, despre asta s-a mai discutat acu cateva luni bune, si sursa aceluiasi 'articol' era un sit destul de dubios. nu e mare lucru sa iti faci un sit si sa promovezi o gramada de prostii.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Exact astea sunt motivele pt care eu nu folosesc pilule sau sterilet.

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Idem!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

ai dreptate gabi j.
pe Net apar tot felul ...
si chiar daca ar fi asa si steriletul si pilulele tot impotriva naturii sunt, nu-i asa?
pt. cei foarte religioasi sau cei care sunt impotriva avortului, trebuia sa se gaseasca o solutie ca doar nu o sa faci "cati da D-zeu". sau ma rog poti face, dar cu ce ii cresti?
si asa planeta asta abia mai tine atata amar de populatie, de am ajuns sa mancam EUR-i!
asa ca ...

clayhanger, ai fost super tare!

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Ramonella, ceea ce ai citit sunt ABERATII. Asa ca stai linistita si nu te mai framanta.
Sunt niste babisme scrise de persoane care n-au nici o tangenta cu medicina.
Eu, de ex, am auzit zilele trecute o enormitate de m-am tavalit pe jos de ras! Vorbea sotul la telefon cu o bona potentiala si de-odata il vad ca inchide si imi zice: "Auzi, draga, tu stii de ce nu merge Inutza inca? Nu i-am taiat nu stiu ce fulg". La care eu: "Huh? Ce fulg? Ce, e gaina?"
Ce e interesant e ca femeia nu glumea deloc si nu i-o spusese sotului meu ca pe un obicei, ca pe o anecdota.
Ne-am stricat de ras...
Ideea este urmatoarea: exista oameni care, desi prosti, nu se sfiesc sa debiteze ce le vine la gura (sau din taste). Tu nu trebuie sa pleci urechea, insa...

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by Annie80

Acum te pomenesti ca o fi pacat sa faci dragoste sau sa te casatoresti pt ca Ac si steriletul sunt abortabile

Technically speaking, chiar este! Pe lumea asta mai exista si prezervative, care, chiar daca impiedica procreerea (care, evident ca tot pacat este), macar nu omoara pe nimeni!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput