Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
anasebe spune:
Ioana Te rog si eu sa spui cum ai facut spaghetele!!!!!!!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
MONICA
START 55 kg (1,70 h) .... OBIECTIV STATIONARE (minim) sau + 1-3 kg IMC 19,03 )
ZIUA 1 55 KG STATIONARE
IOANA
START 70 kg.(1,70h).....OBIECTIV 65 kg IMC 24,22
ZIUA 1 68,4 kg -1,60 kg
SILVI
START 67 kg (1,65h)......OBIECTIV 63 kg IMC 24,63
ZIUA 1 66 kg -1,00 kg
COSMI![]()
START 74 kg (1,76h)......OBIECTIV 68 kg IMC 23,94
ZIUA 1
ANASOL
START 62,5kg(1,60h)......OBIECTIV 57 kg IMC 24,41
ZIUA 1 61,5 kg -1,00 kg
ANDA
START 79 KG (1,71)........OBIECTIV 62 KG IMC 27,05
ZIUA 1 78,1 KG -0.900 KG
SIMO![]()
START 65 kg (1,67h)......OBIECTIV 63 kg IMC 23,38
ZIUA 1
DEEA![]()
START 84 kg (1,67h)......OBIECTIV 52 kg IMC 30,10
ZIUA 1
GIOVA![]()
START 63 kg (1,68h)......OBIECTIV 58 kg IMC 22,34
ZIUA 1
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
monica70 spune:
IOANA SI PE MINE MA DOARE CAPU'
SI EU AM MANCAT ... Dar aproape zilnic bag si un mar ionatan,acruuuuu ![]()
SI M-AM CANTARIT AZI ACASA,IMBRACATA ... ABIA SUNT 55 KG (ZILELE TRECUTE AVEAM SI 56 KG
)
EU ZIC CA DE LA INSPECTORU' ALA MI SE TRAGE
SI IN PLUS SI DE LA DC-UL CARE MERGE TOT CA 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
silvi_2005 spune:
Fetelor noi ne-am intors din oras, mi-a adormit bebe si l-am adus cu caruciorul rasturnat pe rotile din spate ca asta de voiaj nu se poate lasa pe spate
am crezut ca nu mai ajung. Acum doarme asa imbracat doar geaca i-am dat-o jos de pe el si papucii.Vreau sa va zic ca azi mi-a mancat Alain tot castronelul cu dovlecel+pulpa de pui+morcov+o lingurita de barzica fagaras(ca n-am mai facut eu de casa).I-am bagat in ea niste crutoane de paine maruntite tare si se pare ca asa zgrumturos i-a placut, a durat vreo 30 de minute, am vazut topul MTV si am dansat hip-hop si toate stilurile posibile
de radea bebele in hohote dar a mancat pana la urama, sunt super hapyy.
Ioana, nu faci bine ca pana la ora asta n-ai manact decat 270 de lapte batut vezi ca vin cu
pe tien.Consuma macar 800 ml de lapte batut/zi are doar 46 de Kcal/100 ml si e nevoie de el crede-ma. Bea trei cani d apa si vezi daca te mai doare capul, eu cred ca iti trece. Neaparat ia ceva vitamine ca tu mananci prea putin.
Eu am mancat asa, pana la 12 nimic, doar cafea, la ora 12,30 un borcanel de lapte batu de 400 ml, acum am rontait 2 mere, voi mai manca 2 mere pest vreo ora si jumate si deseara inca un borcanel de lapte batut. Cred ca am baut deja 2 l de apa ca ma deshidrateaza nemancatul.
Giova dar papa Marcolino cand se pune, nu gluma![]()
Fetelor va pup pe toate, Moni spor la treaba si mai baga mami ceva batoane si pentru noi, eu am intrat mai mult sa o cert pe Ioana.
poze
Denisam spune:
Salutare,
Sunt curioasa cum merge azi porcaria asta de DC.
DANA ENE- LA multzi ANI, sanatate , fericire si numai bucurii.
LA MULTZI ANI tuturor nascutzilor de azi si mai ales lui Jasmine!
Mirela- pupicei si eu zic ca e ok Dani, stiu fetizta la 1 an si 4 luni si nu merge in picoare si e ok.
Anasol- ma bcuur ca e ok cu vaccinul.
D-nele curiste- felicitari ca atzi dat jos, super.
Silvi si Giova- suntetzi fericite ca va papa bebeii.
Moni- iara nu merge mess-ul?
Noi am fost la medic sa vedem dc avem polipi si dc e racita si nu avem nika, a zis sa nu ii pun decat solutzie salina, nu e racita, polipi nu se fac asa la copii mici, nu pina la 1 an jumate, f.rar apar.
Dupa ce s-a minunat ce bronzata e si ce bine arata, a cantarit-o si a ramas si el paf cat are Emma, de fapt ca simine, la 8 luni si 1 sapt are cu pampers 10.9 kg, deci zic eu 10.850 ca sa fie cinstit dar e si lunga 75-76cm.
I-am spus ca de 4 zile e cam in greva dar in schimb baga brinza topita la greu, carnitza de curcan maruntzita si ieri un iaurt danonino si o banana si a zis sa o las asa, ca au perioade si apoi isi va reveni.
Sper sa mai revin sa scriu ca am curatenie si rufe de spalat.
Va pupam si o seara buna!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
ANAS-nasol ca nu merge mess-ultau, si lasa ca Tibi isi revine el,stiu ca e frustant pt noi, dar asta e, da-i ce-i place,li s-o fi luat si lor de pasat!
Fii-mea de 3 zile e innebnita sa doarma pe burta si cred ca ii iese si al 5-lea dinte ca e cam maraita.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
Denisam spune:
Moni- somn usor si spor la conta, ca vad ca ai treburi.
MArfa de soacra are Ghitza dar si tu esti norocoasa!
AM vazut ca ai vazut-o pe "demolatoaea mea "cum ii zice mama, treb sa o filmez cu premergatorul sa vedetzi ce viteza are mai si merge s cu spatele si cu lateralele, e de speriat
Pupicei lui Di, cred ca dc eram in ac. oras cu astea 2 pupeze, eram noi mai rau ca Kate Moss cu 43kg![]()
chiar dc aveam 2 Gitza ajutoare![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
monica70 spune:
SILVI sunt cu batonul ala alaturi si mor de foame cu tot cu el,merg sa bag niste .... ,ca am mancat cand am venit doar o farfurie cu .... ![]()
Diana azi a fost cam maraita,asa a zis mami.Dimineatza a supt pe la 5,apoi pe la 7 si n-a mai vrut deloc bibe cu lapte praf.Pe la 10 papat piureul de fructe,dar nu tot,iar pe la 15 abia i-am dat piureul de legume si niste gris cu lapte. Si de supt a mai supt si pe la 15 cand m-am intors! Acum doarme,in sfarsit!
Asa as fi dormit si eu cand am venit,dar Dia s-a trezit repede,abia o ora a dormit.Pe cand sa ma pun eu in pat,era in picioare 
Azi are program de scos limba
Am vazut ca discutati despre adormit singuri bebeii,la noi e cam greu,ca nu sta sa se joace singurica in tzarc sau patutz,tot in picioare e si ne striga si se miorlaie...Dar o sa incerc si eu,doar-doar se va culca singura! Dar pana consuma tzatza ... mai repede adoarme asa,desi in ultima vreme nu-mi mai iese nici chestia asta!
Ma tot doare capul,fug sa pap,tare mai sper sa nu apara inspectorul ala azi,cred ca nu-i dau drumul la usa ![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
anasebe spune:
Moni Nici Tibi nu prea a papat azi. Dimineata niste cereale si niste lapte, si apoi de abia pe la 3 a mancat ciorba si un iaurt cu fructe. Si gata, in rest nu a vrut nimic. In scimb a dormit mai mult ca de obicei, mai mult ca sigur din cauza vremii. Probabil ca o sa mai bage niste fructe pe la 7juma si apoi laptic. Aaaaaaaaaa si azi a gustat din lasagna si i-a placut taaare mult.![]()
Si dupa ce ca nu-mi merge mess-ul, cand tocmai gasisem si eu un film dragut pe hallmark a picat si cabulu tv.

Silvi Ma bucur ca in sfarsit a mancat si Alain tot ce i-ai pregatit.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
miri_mik spune:
buna seara fetelor!
mare zi azi pt noi, facem 7 luni si 8.600, doamne-ajuta! dupa o stationare drastica incepe bruno sa faca depozite! iupiiiiiiii!
va multumim de urari si pupam si noi la randul nostru!muuuuuuuuuuuuah!
despre dormit singuri... suntem smekeri, dormim d ela 8 saptamani singuri. si se cer la el in pat, nici vorba sa adoarma prin alte parti. dar daca e in patutul lui, e perfect:)
dinti n-avem. laptic mai sugem asa, o data dimineata, cat a mai ramas:( si mai mult de 200 de grame de chestii nu ne incap in burtica.si dormim! slava cerului! de la 11 la 2 aprox, si d ela 4,5 la 7,8:))) si noaptea, neintorsi pana la 8 dimineata:)))
o sa creasca precum bursucii:)))
cu dieta... curaj fetelor! vad, din lista ca eu sunt cea mai mare dintre voi, la fundulet, da nu ma indur sa fac nici o cura. os a ma urc pe bici, si continui s anu mai mananc dupa 6, 7 si cam atat, dar va tin pumnii!
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik