Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nu mi-ati raspuns legat de macaroane cu branza.
Ati dat la bebei?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, si printre acele persoane la care le apara mesajele in spate, sunt si eu
io inteleg ca am avertisment, dar nici chiar asa......

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor ati dat ciorbita cu bors puilor?ca parca as incerca si eu la stefan ca restul familiei papa dar la mine e pb cu felul 2 ca ai mei sunt tare pretentiosi
doctora lui stef a zis ca nu i face copilului vaccinul de 7 luni . Mai e vreo mamica care nu l a facut?
Mentionez ca am mare incredere in ea ca o am de 9 ani de cand am nascut pe bibi si m a scos din multe incurcaturi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol bine ca nu a plans David. si sa nu aiba reactii adverse.
Silvi in fiecare luna trebuie tinuta dieta asta? Astept sa vad cate kg ati slabit voi, si ma mai gandesc. sa vad cate dau eu jos cu pilulele mele.
Cosmi, eu, ultimul vaccin l-am facut la 6 luni. Dr. mi-a zis ca nu se mai face ala antirujeolic, sau ce o fi. asa ca...pana la 1 an nu mai intep copilul.
Acum nu stiu ce sa zic, vad ca multe mamici l-au facut.

Marco nu mi-a mancat marul cu biscuiti de la ora 12. la amiaz ii dau ciorbita de a noastra, cu legume, si-i bag in ea un galbenus de ou.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca am mai bagat o geanapana se termina piureul lui Alain.
Giova, sanate matusii tale, sa scape cu bine. Eu asa stiu ca e cel mai bine sa tii dieta asta lunar, asa chiar ca ramai la greutatea care o vrei, acum trebuie sa vezi cat slabesti cu ea, cat te ingrasi dupa.e bine sa bei litru de lapte batut, sa nu scazi portia ca e important sa nu se streseze organismul ca ramane fara papa. Cu cartofii si carnea eu n-am putut manca un kg niciodata, aici reduc portia la cat simt ca pot manaca o data sau de doua ori, depinde de cum ma simt. Cu tabletele astea nu stiu ce sa zic, ajuta ele f mult dar nu stiu daca e suficient atat, la mine una nu s-au prea vazut rezultate decat daca le asociam cu diete si eu nu iau decat preparate naturale.
Cosmi cu vaccinul de 7 luni multi sunt de pareri diferite, depinde de doctorita si eu preferam sa nu-l fac, oricum nu m-a sunat si am lasat-o si eu uitata.Alain are doua doctorite, una la care mergem cu probleme si cea la care e inscris la care mergem numai la vaccinuri...riscul sa ramana ca nou nascutul cu buricul netaiat daca sunt 2 mose l-am resimtit de vreo doua ori

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

toanca vaccin antirul am facur ca L-AM RATAT LUN TRECUTA
DANA -MULTI MULTI ANI!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Raportez si eu minus 900 g.
Ma apuc sa citesc din urma, ca pana acum am tot fost pe afata cu bebe, i-am dat sa pape, a adormit si acum perid si eu vremea pe net.

Mergi la inceput

Silvi pai pilulele astea sunt naturiste. nu iau eu orice fel.
Si noi tot asa cu dr.: una la care e inscris si pt. vaccinuri, si una particulara, la care platim consultatia, dar e cea mai buna din Tm.
Cosmi ai vazut ca sunt mai multe mamici care nu au facut vaccinul? asa ca e ok.
Toanca degeaba ai scris ditamai mesajul, ca tot nu suntem bagate in seama. Am scris si eu zilele trecute sui nu am primit raspuns. Asta se intampla la toate subiectele, dar nu stiu care e criteriul, ca le apar mesajele in spate, doar la unele persoane.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Toanca citeste aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=84769&whichpage=1
vezi ca s-a semnalalt problema, dar nu s-a rezolvat.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Haideti sa va zic si eu ce stiu:
Antirujeolicul se facea dupa un an, dar datorita epidemiei de rujeola de anul trecut s-a mutat in perioada 6 luni - 1 an. Mai nou, pt ca nu s-au semnalat cazuri de rujeola se face iar dupa un an......dar cred ca perioada ramane pana la urma la latitudinea fiecarui medic.
Noi nici acum nu am facut vaccinul de 6 luni, tot din motive de raceala (fix cand venea ziua vaccinului se imbolnavea cupilu')
Toanca, macaroane cu branza nu i-am dat lui Razvan, dar alaltaieri i-am facut spaghete cu sos de carnita si a papat. Poti sa-i dai si tu spaghete sau alte paste mici (eu am preferat spaghetele ca le-am putut taia ffff marunt-daca n-avem dinti.....)
Cosmi, eu i-am dat ciorba cu bors copilului ca nu stiam ce sa ii mai fac de mancare, era ciorba facuta pt noi si i-a placut la nebunie. Faza nashpa e ca era Bors Magic, din ala la plic. Aici nu se gaseste bors de putina ca la noi nu se acresc ciorbele cu bors. Eu mai fac si ciorbe cu bors ca am invatat prin Cta si Bucuresti, si mie-mi plac. Razvan nu a avut nici o problema de la ciorba respectiva, nici duereri de burtica, nici diaree sau altceva (unde mai pui ca era ciorbita de legume, cu de toate......asta insemnand si varza , si fasole verde....si avea doar vreo 7 luni jumate)

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput