Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
silvi_2005 spune:
Ma bucur sa vad ca functioneaza asa de bine cura si nu ati avut niciuna probleme cu burtica ieri.Eventual sa luati se ceva vitamine zilele astea si sa beti macar 2 litri de apa/zi.Astazi tot asa se mananca grupat, maxim 5 mese /zi, preferabil 3-4 cam la aceleasi intervale de timp ca si ieri. Spor la treba si multumiri mamicilor care ne sustin din umbra.Fug si eu la bebe ne vedem mai tarziu.
poze
T_Ioana spune:
Dana_Ene "la multi ani!" Fericire si sanatate si numai bucurii sa ai langa familia ta!
Ana
, aseara te-am sunat, dar imi dadea eroare de conexiune. Ma gandeam la tine, ca nu te-am vazut ieri pe forum, de fept la cum apareau mesajele poate nu am vazut mesajul tau.
Eu cred ca am dat asa de mult si pt ca ...m-am deshidratat.....daca nu am baut lichidele necesare.........eu de obicei n u beau lichide, sunt zile intregi cand nu beau nici o cana cu apa, dar in cura stiu ca e obligatoriu!
Silvi, vad ca toate suntem multumite.......pana acum cel putin. Nu mi-ai spus adac e ok cu sarea (ca in dieta daneza stiu ca e total interzisa, de aia mi-a fost atat de greu sa o tin!)
Chiar Moni, tu nu ai raportat greutatea azi!
Anasol, bravo si tie pt kg pierdut!
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
LA MULTI ANI DANA! Sa fii sanatoasa, sa-ti aduca printesitele numai bucurii!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
Io ma cantaresc peste o ora,ca acu e ocupat tipu de la magazie, unde e cantarul.Acasa n-am mai apucat din motive de tzatzi.Si macara ma mai bagat la ghiozdan ceva intre timp (sa pot stationa
)
SI LA VOI MERGE CA
DC-UL?
MONICA START 55 kg (1,70 h) .... OBIECTIV STATIONARE (minim) sau + 1-2-3 kg IMC 19,03
IOANA START 70 kg.(1,70h).....OBIECTIV 65 kg IMC 24,22
ZIUA 1 68,4 kg -1,60 kg
SILVI START 67 kg (1,65h)......OBIECTIV 63 kg IMC 24,63
ZIUA 1 66 kg -1,00 kg
COSMI START 74 kg (1,76h)......OBIECTIV 68 kg IMC 23,94
ANASOL START 62,5kg(1,60h)......OBIECTIV 57 kg IMC 24,41
ZIUA 1 61,5 kg -1,00 kg
SIMO START 65 kg (1,67h)......OBIECTIV 63 kg IMC 23,38
DEEA START 84 kg (1,67h)......OBIECTIV 52 kg IMC 30,10
GIOVA START 63 kg (1,68h)......OBIECTIV 58 kg IMC 22,34
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
silvi_2005 spune:
Ioana e ok sa pui sare atat pe cartofi cat si pe carne, si orice condimente vrei tu, au asa am facut si am slabit f bine dar sa bei apa neaparat ca iti scade tensiunea.
poze
cosmi1975 spune:
cu asanatate si noroc
nu m am cantarit ca n am cantar dar am baut vreo 4 litri de apa de sunt o balena
STEFAN al meu n are tb cu leganatul chiar plange daca l legan asa ca cand stiu ca i a venit somn il pun in patut si am rezolvat pb adica pe la 10 30 o tura la 13 alta tura si seara la 9 30 maxim gata somn are un program pe care si l a ales si daca ne abatem de la el atunci incepe scandalul si de cat scandal mai bine ca bebe
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
monica70 spune:
IOANA 

SILVI 
ANASOL 
COSMI

MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
monica70 spune:
COSMI
e bila neagra ca n-ai dat raportu'
Fugi si fa rost de cantar!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
toanca spune:
anasol, ce vaccin mai faceti voi la 9 luni?
Ca mie dr. mi-a zis ca abia la un an mai avem de facut vaccin
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca