oboseala?

oboseala? | Autor: unboticutz

Link direct la acest mesaj

dragelor,

dorm pe mine; imi cade capul pe tastatura; nu pot sa tin ochii deschisi; nu ma pot ridica din pat..
dorm cel putin 7 ore pe noapte, mananc bine, magneziul/fierul/calciul sunt in limite normale.concediu am avut in iulie si la serviciu e o perioada relativ calma.
care-o fi buba?

multumesc

---------------------------------------
common sense is not really so common

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am inceput sa tin un regim alimentar pentru slabit si intrucat la mine starea de oboseala persista de ceva vreme, am inceput sa iau niste vitamine. De cand iau Mg, pot sa spun ca ma simt mai bine, azi noapte de exemplu am dormit doar vreo 6 ore si jumate si ma simt foarte odihnita!

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Poate fi de la vreme, schimbarile climatice au o mare importanta asupra organismului.
Ti-ai facut analizele in ultimul timp???

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Si schimbarile de temperatura/ presiunea atmosferica au legatura cu asta, dar trebuie sa stii daca starea ta generala de sanatate este buna, pentru ca oboseala poate fi provocata si de o afectiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

da, niste analize nu ar strica. acu 2 ani, cand am fost la endocrinolog (pt ca am niste kile in plus de care nu pot scapa) la consultatie, primele intrebari au fost: ma scol usor din pat dimineata, si cum stau cu oboseala in timpul zilei. tiroida lenesa poate fi cauza unei oboseli cronice.
PS:doctorul m-a mai intrebat daca am gura si mainile uscate dimineata, si s-a uitat la coatele mele, daca si acolo pielea e uscata - poate raspunsurile la aceste intrebari te ajuta

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

uitasem sa mentionez ca inainte sa incep tratamentul pentru tiroida ,aveam o stare de oboseala continua ... si cel putin in cazul meu odata cu inceperea tratamentului pentru tiroida, am scapat si de oboseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Poate fi si semn de depresie!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

si eu sunt obosita non stop de ceva vreme. prima data am zis ca e oboseala de primavara, apoi ca e prea cald afara, acuma ca e toamna si se schimba vremea... m-am programat la endocrinolog, dar ma poate lua numai la inceputul lui noiembrie, si sa fiu sincera abia astept.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

multumesc!

gabi_j, pielea uscata n-o am in schimb in ultima vreme imi este sete tot timpul. eu ma chinuiam inainte sa beau lichide acu nu imi mai ajung. o sa fac niste analize..

am luat si magneziu desi inainte am facut calcemie/sideremie/magneziu si erau toate bune. n-au avut nici un efect. oricum iau panangin destul de des si asta are magneziu si potasiu.

am ajuns sa fac un somnic cand vin de la servici si pe urma ma mai trezesc doua ore sa-mi rezolv treburile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Poate un bebe la bord?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by Alé

Poate un bebe la bord?

as fi cel mai fericit om din lume .din pacate nu prea are cum..

Mergi la inceput