** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)
Raspunsuri - Pagina 5
gabiu spune:
buna dragi gravidute,
mi-am facut si eu curaj sa intru aici si iata scriu si eu datele mele:
D.N. 01.04.1974
U.M. 15.08.2006
DPN 22.05.2007
Deocamdata n-am avut greturi sau alte neplaceri, doar burta nu pot sa mi-o mai incordez si uneori sanii ma dor. Azi au inceput niste intepaturi in burtica, in zona uterului. Sa ma ingrijorez?
Va pup pe toate, sarcina usoara
gabi
6+
mcrissa spune:
buna burtici!
as vrea sa intru mai des pe aici, dar de la munca nu prea pot (imi vede toata lumea monitorul), iar seara imi e atat de somn ca nu reusesc nici sa mai dau drumul la calculator.bebele ma trage rau la somn.
gabiu bine ai venit printre noi si iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!nu trebuie sa te ingrijoreze durerile usoare de burta.mie dr. mi-a zis ca pot lua 2 pastile de no-spa (de 40;stiu ca e si de 80) pe zi, iar daca apar sangerari si acelea pot fi normale, dar sa sun pentru a-mi da tratament.
Gina M. multumesc ca m-ai trecut pe listuta.datele de acolo nu sunt ale mele, cred ca s-au incuract cu ale altei viitoare mamici:
D.N. 30.03.1979
U.M. 15.08.2006
DPN 01.06.2006
poate cu timpul o sa-mi mai treaca somnul asta si o sa intru si eu mai mult pe aici.
eu uneori am seara palpitatii.stiti cumva cdaca e vreo problema, daca ar trebui sa vorbesc cu doctorul?
va pup!
Mcrissa 4+
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Buna, fetele?Ce mai faceti?Eu sunt inca bine!Nu am greturi, nimik.Sunt OK!
Ieri am fost la dr de familie si m9i-a dat sa-mi fac analizele de urina si sange(cele gratuite).
Insa am o dilema:nu stiu la ce dr sa merg inca.Am fost acum 2 sapt la Dr.surorii mele cu care a nascut ea, dr.Mocanu care a fost sef sectie gineco la Cantacuzino, este destul de in varsta si nu prea face cezariana.Eu insa am auzit si chiar el mi-a zis ca am bazinul cam mic si mai port si ochelari dew mica.Am -2.50 dipotrii.Si cica se cam face cezariana la astfel de persoana.Cum e?
Voi ce stiti?Ca eu nu stiu ce sa fac!face cezar doar in caz de forta majora!Eu nu vreau musai dar dc trebuie.....fac!
Am auzit de alti 2 dr.Dr.Zorzan si dr.Oprescu Dana(amandoua dr la POLIZU).Stie cine ceva de ele?Recomandari, ceva?Multam mult pt ajutor!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
OaRE reusesc si eu sa pun poza cu graviduta in sapt 7?
Incercare....
7+
Alyna Fobl
Alyna24 spune:
Am reusit!!!!!!!!!!!!
Uraaaaaaaaaaaa!
Va pupic!
Azi am avut pofta de o pizza mareeeeeeeee!Si am mancat una!
Pupici!
7+
Alyna Fobl
Val_ spune:
Amely si Mica si eu incerc sa ma incurajez spunandu-mi ca daca mie imi este asa de greata probabil ca bebele este bine. Dar totusi este foarte greu de suportat si faptul ca nu mamanc nu cred ca este bine pt bebe.
Mi-am luat si eu rezultatele de la analize (vreo 21 de analize mi-a dat dr. de familie) si au iesit bune mai putin calciul si fibrinogenul. La calciu ma asteptam dar cu fibrinogenul este prima oara ca se intampla.
Valoarea maxima este 400 iar mie mi-a iesit 420. Aveti idee ce inseamna? Imi este teama de sindromul antifosfolipidic desi celelalte analize de coagulare (adica T. Quick si APTT) sunt ok.
Katthy parca si tu aveai aceeasi problema cu fibrinogenul. Ai aflat intre timp ce inseamna?
Gabi si eu am din cand in cand crampe sau intepaturi dar eu am renuntat la No-Spa pentru ca nu tolerez nici o pastila. Mi-am cumparat insa vitamina C si niste Magne B6 (pe asta nu stiu daca o sa-l suport) despre care am aflat ca contracareaza contractiile.
Pupici
mica0307 spune:
val mananca legume si fructe multe. De la ele n-ar trebui sa iti fie rau si sa le poti manca.
Mica6+
Arthurana spune:
Draga Val,
Am citit mesajele tale si vad ca esti ca si mine in multe privinte, mai ales cea psihologica...
Cred ca amandoua suntem mamici anxioase. Sincer eu sufar de anxietate inca din adolescenta, si am momente ca ma panichez la culme din nimicuri.
Sarcina aceasta a 3-a, dupa doua pierdute, este extrem de pretioasa pentru mine. Am vazut inimioara lui bebe la 6 sapt.
Fac tratament cu Lovenox si Progesteron, pt. ca am o boala de coagulare, si stiu ca Progesteronul produce stari depresive pe care le simt din plin!
De doua zile plang fara motiv si nu ma pot opri... Stiu ca aceste stari se pot transmite la bebe dar stiu si ca aceste stari sunt perfect normale...Nu toate gravidutele topaie de bucurie zilnic...
De vomitat vomit de cateva ori pe zi...si ma apuca numai cand conduc, sau in masina sotului pe autostrata...in resturant..Ieri m-a pocnic in fata unui restaurant fast food, ...m-am amuzat apoi ca saracii oamenii care mancau puteau sa ma vada pe geam...noroc ca aveam o punga de plastic... Hai ca am intrat in detalii...scuze.
Asa cum spui tu ma bucur de simptome, pentru ca este singura garantie ca pastram hormonii sarcii sus...
Ti-am scris pentru ca am citit ce ai mai scris, si va ca esti si tu bantuita de frici...ca si mine...
simoan spune:
uite Gina datele mele:
DN:05.05.1965 UM:26.07.2006 DPN:09.05.2007
fetelor imi cer scuze ca am tot amanat sa va dau datele insa am avut un avort spontan in februarie si am stat cam pe jar. acum insa am fost la eco si am vazut inima lui bebe batand cu putere si mi-a mai trecut spaima. am devenit putin mai optimista. sper ca totul o sa fie bine pana la capat.
Androix spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Androix nu am pisica si nu prea intru in contact cu animalele. Doar cand merg acasa la parintii mei care au o pisica (care sta insa numai in casa si am evitat contactul cu ea ultima data cand am ajuns la parinti).
Legumele si fructele le spal cat de bine pot, carnea o fierb inainte de a o prepara etc.
Mica 6+
Atunci exista sanse minime s-o faci tocmai acum. Ti-am zis si in mesajul meu anterior, faci cum vrei mai ales daca zici ca nu le platesti, esti o norocoasa. Zi-le si la fete cum faci ca tot intrebau unde pot face toxo pe gratis desi vad ca si la fundeni se repeta istoria cu 6:30.
Val mersi, dar nu prea reusesc sa ajung pe unde are sanadorul laboratoare. Poate acum 6 ani cand stateam si eu pe titulescu in buricul targului
Alyna, frumoase poze! Si eu mi-am dorit sa fac cununia la sectorul 1, am stat vreun an cu buletinul neschimbat pe noua adresa doar doar facem acolo. Pana la urma am facut la 4 Nici nu-mi aduc aminte cum am renuntat la dorinta mea, mi se pare c-am avut nevoie de buletin in regula pentru ceva...
Pohhy, tu ce ai reusit ca n-am vazut nici o poza de la tine?
Arthurana, off, sper sa te lase si starea de rau si temerile astea. O sa fie bine burtici, nu mai fiti speriate, aveti incredere in Dumnezeu. Eu va tin pumnii la toate!
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2