** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

okie ciquitita, te-am trecut pe lista.
Cine mai doreste, acum cat sunt in mana...?!...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Chiquitita eu am facut beta HCG la 4 saptamani. Nu are importanta cand o faci. Dar trebuie sa iti iei sangele de 2 ori (ziua 1 si ziua 3). Valorile se dubleaza la 2 zile. Daca e mult mai mult decat dublu inseamna ca ai 2.

Mica 7+

pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Gina si Arthurana ce vesti aveti?

Bun venit noilor gravidute. Sarcini usoare

Fetelor am si eu 2 intrebari:
1. Ce doctor bun pentru morfologie fetala stiti, in afara de dr. Pop (care are liber abia in februarie)? In afara de Iosup in care, din cauza unui diagnostic foarte grav si foarte gresit (si pe care il dadea drept 100% sigur) eu nu mai am deloc incredere.
2. Puteti sa imi recomandati si mie un medic ginecolog care sa aiba consultatii la o clinica OK, competent si nesuperficial?

Apropo,se mai intampla cuiva sa vomite in fiecare dimineata si seara si sa aiba greturi permanente? Daca da, ce faceti? Ca eu nu mai am resurse sa suport plus ca nu ma pot alimenta si ma simt ca un zombi.

Chiquita, medicii calculeaza varsta sarcinii de la UM. Daca ai fost la ginecolog si ai confirmarea sarcinii mergi la medicul de familie sa te ia in evidenta. Medicamentele si analizele uzuale se dau gratuit. Si eu am avut o sangerare exact in ziua in care urma sa imi vina ciclul.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

cristalina, iti multumesc. Nu stiu daca are vreo importanta e Chiquitita (sa nu te superi pe mine, uite o )
mica0307 poata asa ar trebui sa fac si eu.
Val am inteles, dar cam cand e bine sa mergi la ginecolog?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Cristalina modifica si la mine, te rog DPN. In toate tabelele si calculele apare 17.05.2007. Dr mi-a zis 20.05.2007

Trece-mi, te rog, 17.05.2007 E mai bine asa.

Mica 7+

Mergi la inceput

Val, ca medici ginecologi iti pot recomanda pe

1. Melihan Bechir - este la Centrul Medical Unirea si Maternitatea Giulesti. Este f ok ca dr dar cam rece ca persoana. Ea iti face si eco.

2. Irina Pacu - este la Medical City (http://www.medicalcity.ro/) si la Spitalul Pantelimon. Are cam 30 ani si este f ok ca dr si ca om.

Eu merg la amandoua. Cred insa ca o sa finalizez cu Irina.

Mica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici!

Eu am fost azi la ecografie si se pare ca totul e ok, da' inca nu ii bate inimioara bebelonului...

De fapt, doctorul a zis la un moment dat uite ca bate (vedeam si eu ceva care se zbate) apoi a zis ca stai sa focalizeze mai bine imaginea si dupa aia a zis iar nu si sa mai fac o ecografie peste inca 1-2 saptamani. Asa ca nu am inteles nimic (a zis ceva de o lama...)
Dar oricum mi-a zis ca el e sigur ca sarcina e viabila.

Aparatul a estimat varsta bebeului la 6 sapt si 1 zi - si eu sunt la 6 sapt si 3 zile. Doctorul a zis ca e ok, si eu sper ca e ok, mai ales ca m-a pocnit si greata - care nu ma mai lasa deloc.

Acum am zis ca dupa ecografia asta o sa trebuiasca sa imi aleg si eu un doctor - si nu stiu cum sa aleg. M-au ingrozit povestile cu doctori de aici de pe site.

Stiti cumva un doctor bun la medsana? Daca nu, ma duc in alta parte..

Merci mult!
6+
Anca-Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna fetelor! Ma bag si eu in seama. Ma numesc Laura si am "cotatiile":
DN: 27.01.1977; UM: 29.08.2006; DPN: 05.06.2007

Sa ma bagati si pe mine in lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Val, eu vad ca am inceput sa vomit in fiecare zi, si in plus, am o stare nasoala pana cand ma culc...pur si simplu imi simt stomacul in gat non stop! Cat despre ce fac...nu prea am ce sa fac! Ieri, de exemplu, nu am fost la serviciu, dar nu pot sa lipsesc mai mult pentru ca nu am anuntat inca si la noi oricum e mai dificil cu concediile. Daca mi-as lua medical, s-ar afla ca sunt insarcinata si nu vreau sa anunt inca. Daca insa nu voi avea ce sa fac, probabil ca imi voi lua medical. De mancat, incerc sa mamanc ceva mai usor..dar si mie imi e greu. As sta toata ziua in pat si as boli, insa nu imi permit!

Mica0307 nu vreau sa iti influentez decizia, dar am o colega care a nascut acum 2 luni la Pantelimon si conditiile din spital sunt sub orice critica. Eu una nu as fi rezistat.

Numai bine tuturor si multa rabdare! (asta e si un fel de autoincurajare!)
Madi

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Val, pentru morfologie fetala unul dintre cei mai buni este dr. Herghelegiu pe care-l gasesti la Sanador sau la Medsana. Trebuie sa te programezi din timp, pentru ca este destul de aglomerat. El face morfologia de obicei in jur de sapt. 22.
Pentru alte detalii poti sa-mi trimiti un pm.

Mergi la inceput