** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)
Raspunsuri - Pagina 21
mamidevladut spune:
neata fete scumpe,
Hai ca eu tot aici la voi imi vine sa scriu, nu stiu de ce, parca tot ma simt mamica de mai 2007, desi.....
Voiam sa va spun ca nu trebuie sa va comparati intre voi, daca uneia i s-a intamplat ceva nu este obligatoriu si pentru alta, nu seamana doua sarcini la aceeasi mama, dar la mame diferite. Eu de exemplu, cu Vladut, am avut sangerari puternice, care s-au oprit dupa 2 saptamani si totul a fost bine, acum, la a doua sarcina, am sangerat mult mai putin in primele zile, apoi mai mult si in final am pierdut sarcina, desi eram convinsa ca e ca la Vladut se opreste sangerarea si totul va fi bine. Uite ca nu a fost asa...
Asa ca fiti curajoase si optimiste, intr-adevar e o perioada mai grea si plina de incertitudini. Eu ma rog pentru fiecare din voi sa fie totul bine.
Amely
, o sa vezi ca totul va fi bine.
pe toate si aveti grija de voi.
cristalina spune:
Neata!
N-am citit mare lucru, am zis intai sa-i spun lui carrie sarcina usoara si bebe sanatos!...:)
Zi-mi datele si te trec pe listuta...:)
Bun venit tuturor noilor burticute.
Ma duc sa va citesc...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
chiquitita spune:
mica0307cand ar trebui sa merg la dr de familie? Eu am azi 5 saptamani de la ultimul cm. Se calculeaza varsta sarcinii sau a fatului? Adica eu sunt in 5 saptamai sau in 2 si un pic?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
cristalina spune:
Chiquitita, Valen, daca imi mai ziceti datele o data va trec eu...:)
Eu de trei zile vomit seara...Maria mea a vomitat de la muci acum ca am fost racite si cred ca si la mine tot de la asta este.
Omu' meu face insa misto de mine...Aseara cand eram infipta cu capul in vasul de veceu, asistata de fii-mea care striga bucuroasa "pishuuu!" vine sotul meu si zice "Auzi draga, oi fi gravida!"![]()
![]()
Fruntea sus, o sa fie bine!
bebica spune:
Buna, fetelor!
Va citesc de ceva timp, insa nu am reusit sa si comunic. As vrea sa va rog sa ma adaugati si pe mine la listuta. Datele mele sunt: DN 23.05.1975, UM 31.07.2006, DPN 8.05.2007.
Multumesc mult si sanatate tuturor viitoarelor mamici!
Carmen
10+
Amely spune:
quote:
Originally posted by Val_
Fetelor am si eu 2 intrebari:
1. Ce doctor bun pentru morfologie fetala stiti, in afara de dr. Pop (care are liber abia in februarie)? In afara de Iosup in care, din cauza unui diagnostic foarte grav si foarte gresit (si pe care il dadea drept 100% sigur) eu nu mai am deloc incredere.
2. Puteti sa imi recomandati si mie un medic ginecolog care sa aiba consultatii la o clinica OK, competent si nesuperficial?
...
Pupici
Val, daca nu mai ai incredere in Iosup, atunci pt. morfologie fetala ti-l recomand pe dr. Herghelegiu, eu am fost la el acum 3 zile, la Euroclinic. Nu este foarte expansiv, dar e un profesionist desavarsit si te poti baza linistita pe ecografiile facute de el.
Legat de a doua intrebare, ce insemna "clinica ok"? unde sa nasti...? sau doar pt. consultatii?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Amely spune:
TOTUSI, CE SE INTAMPLA CU MESAJELE MELE? Vad ca la voi apar in ordine, cum trebuie. CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC????
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
codruta_grg spune:
Valen, Gina, Carrie, felicitari
. Gina, tin pumnii sa fie bine. Fetelor, fetelor, mai ieri eram la celalata odisee, si ma cuprinde o mostalgie................
si pentru celelalte fete gravidutze.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
chiquitita spune:
cristalinadatele mele sunt:
DN 29.02.1980 UM 30.08.2006 DPN 11.06.2007 (conform unui calculator, inca nu am fost la dr)
Eu am azi 5 saptamani de la ultimul cm. Se calculeaza varsta sarcinii sau a fatului? Adica eu sunt in 5 saptamai sau in 2 si un pic?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
cristalina spune:
chiquitita, varsta sarcinii se calculeaza de la ultima menstruatie...eu rar am auzit doctorii folosind data fatului...
Te trec imediat pe lista
bebica, bine ai venit, te-am trecut pe listuta.