** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (3)
Raspunsuri - Pagina 20
Arthurana spune:
Amely crezi ca poate fi ciclu peste sarcina..adevarul este ca la mine era f. regulat si pe data de 2 (exact cand a inceput sangerarea) trebuia sa-mi vina. ce chestie...Mi-e greu sa cred ca e o coincidenta.
PE de alta parte poate sa ma tina vesnic tinand cont ca injectiile de anticoagulare imi subtiaza sangele...deci va fi greu de oprit...
Hai ca iar m-am panicat singura!!! Ma duc sa-mi fac un ceai si sa ma culc. Noapte buna!!!
Amely spune:
Da, Arthurana, chiar ma gandeam ca poate si anticoagulantele pe care le iei tu intretin sangerarea, fiindca subtiaza sangele, in plus scrie si pe prospect, la efecte secundare ca poate da sangerari. Iar faptul ca trebuia sa-ti vina exact pe 2, nici eu nu cred ca e o coincidenta. O multime de fete au avut asa-zis "ciclu fals" la data la care ar fi trebuit sa vina, ceea ce nu a fost un impediment pt. sarcina. Important este sa nu faci efort mare in perioada asta si sa iei vitamine. In rest, ai incredere ca va fi bine!
Ginuta, sper ca esti ok
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
carrie spune:
Arthurana mie cu fetitza mi-a venit un ciclu normal peste sarcina, asa ca nici prin gand nu mi-a trecut ca as fi gravidutza decat dupa 2 luni.fii tare!doamne ajuta!
Chris nu te lasa gandeste-te ce frumos va fi!eu dimineata sunt f posaca si fara chef, ma deprima umpic ideea de job si nu prea am rabdare dar ma lupt sa nu ma las.
haideti fetelor ca vom fi bine si peste 9 luni ne vom strange puii in brate

Cristiana
si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Gina M spune:
Carrie - Bine ai venit la: Mamici de mai - iunie 2007.Felicitari pentru sarcina!
My baby development!
POZE NOI 
Amely spune:
chiquitita, petele de care vorbesti sunt de la implantare, multe fete au asa ceva cand raman insarcinate, exact in perioada in care ar fi trebuit sa vina CM. Nu mai stiu, tu ti-ai facut beta hcg din sange? N-ar fi rau sa il faci la 48 de ore, ca sa fii sigura ca creste cum trebuie
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Amely spune:
Chiqui, eu in locul tau as face hcg, la 2 zile, chiar daca mergi la dr. nu strica, iti va da o idee despre bunul mers al sarcinii
Pozici cu noi
My baby development
paky spune:
'neata dragele mele. 
mi se rupe sufletul cand vad cate probleme aveti si ma ro pentru fiecare din voi sa reusiti sa treceti peste ele si sa aveti bebelusi sanatosi.
citesc in fiecare zi ce postati si de multe ori nu scriu pt ca mi-e jena (daca pot sa-i zic asa), eu sunt un caz fericit, nu am probleme (mai putin dureri de burtika) si ma simt chiar foarte bine. si cand vad cata durere si teama este in sufletul vostru ii multumesc iar si iar lui DD ca sunt o norocoasa.
nu vreau sa va intristez asa ca eu va rog sa nu va pierdeti speranta si sa luptati in continuare, sunt convinsa ca veti reusi.
eu am sa va citesc in continuare si poate o sa mai si postez din cand in cand.
ma
pentru voi si pentru bebelusii vostri. mult, mult succes si sanatate va doresc.
diana
7+
chiquitita spune:
Arthurana, multumesc ca m-ai bagat si pe mine in seama! Implantarea nu trebuia sa aiba loc mai devreme? Eu am avut petele in ziua in care trebuia sa vina cm-ul. Ma gandeam ca poate e un fel de cm peste sarcina.
Please, poate ma treceti si pe mine pe listuta. V-am dat datele in alt mesaj.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
chiquitita spune:
Amely, nu mi-am facut, nu o fi prea tarziu acum? Am zis ca mai astept puitn si merg la dr.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
mica0307 spune:
Of fetelor, de abia astept sa trecem de primul trimestru de sarcina. Si sa fim toate fericite.
Listuta sa creasca nu sa scada.
Spatele ma mai doare putin, cei drept nu asa tare ca ieri. Ma duc azi la medicul de familie, care imi spunea ceva de concediu medical. Vom vedea.
Chiquitita ar trebui sa iti faci un beta HCG. Valorile trebuie sa se dubleze la 2 zile. Asta o sa iti confirme ca este o sarcina perfect sanatoasa si se dezvolta ok.
Stiati ca din saptamana 8 bebe incepe sa auda??? Maine facem 8 saptamani. De abia astept sa vb cu el si sa ii povestesc.
Mica
7+