Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata fetelor! Eu nu am mai intrat din motive de bebe super agitat care nu vrea sa doarma..si vrea sa stea mami cu el non-stop. Va pup si va imbratisez si mai intru cand imi da voie bebe!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ali cca 17 mil nu7mai sufrageria. per total ne-a custat 43 de mil.

nu am pus inca poze pt ca trebuie sa-mi iau covorase si in dormitor nu am nici perdea si lustra. in we sper sa rezolv tot.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, scuze ca te tot bazai, poate imi spui si ce anume a intrat in acesti bani, sa reusesc sa-mi fac o idee.

Larisa, asta e, bebeul e pe primul plan. Te asteptam la povesti cand ai timp.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

plec iar mai dvrm, pup fetele!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Noi ne-am luat acum 2 ani mobila pt 1 camera cu aproape 30 mil (tot la comanda), acum nu mai stiu care sunt preturile...
Aly poate te-ar ajuta mai multe fete dc. deschizi un subiect unde sa intrebi chestia asta, asa poti face comparatie pana diseara:)

Larisa mamica constiincioasa:) Vezi cum faci sa mai treci si pe la noi:)

Marina bafta cu aranjatul, oricum sunteti pe ultima suta de metri, va invidiez:)

Irina voi ce ati mai rezolvat cu apartamentul?

Raza distractie placuta daca pleci:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ali hai ca o sa pun mai pe seara ceva poze, ca daca explic....

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Marina, mersic.

Fla, nu postez subiect, ca o sa fie muuult prea impartite parerile, stiam ca Marina si-a facut mobila acum, de aia am intrebat. Pana la urma o sa vedem si in functie de cat ne tine punga. Cu dormitorul vad ca ne-am incadrat in cat a zis mesterul, eventual dupa ce primim oferta sa-l rog pe Gabi sa ii ceara si lui parerea. Desi acum e buba si cu el, ca nu mai vrea sa ne ia bani pentru manopera, cred ca-i e rusine ca ne-a tinut 2 luni pana ce a terminat. I-au ramas cateva mil. din ce i-am dat pt materiale, el a zis ca ni-i da inapoi, clar nu-i vrem, dar acum ne simtim si noi aiurea ca no, e coleg cu sotzul si n-am vrut sa ne lucreze moca.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragelor!
Ce noroc am eu cu Fla,ma mai trage de maneca atunci cand absentez mai mult!
Viki,condoleante pt. pierderea suferita,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace iar voi sa fiti puternici sa depasiti momentul!
Iubitele,eu sunt tot cu doua bucati copii pe cap,mi-am facut programul de la job numai seara cand ajunge sotul acasa si sambata...a trebuit sa-l tin mai mult pe Mihai acasa,ai mei au treburi pe la tara,cules vie,zugravit...!Maine sunt nevoita sa-l duc la tara pe cel mic pt. ca-mi pleaca sotul intr-o cursa mai lunga (o saptamana ) si nu-i pot lasa singuri pe amandoi!Asa ca,vreau - nu vreau,il fac pe Mihai taran !
Pe soacra o vedem f. rar,a mai trecut sa-si ia haine groase ca s-a pus frigul si ea,saracutza,sufera de "romantism"!
Va pe toate!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Cami, tot e bine ca ati scapat de socrosenie. E fain ca ti-ai gasit un servici care iti permite sa-ti aranjezi programul dupa cum ti-e tie mai comod.

Edit: va pup, ca plec. Sa-mi tineti pumnii sa fie ok cu mesterii de mobila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Aly bafta multa cu mesterii, abia astept sa imi zici ce ati rezolvat.

Cami las' ca viata la tara-i sanatoasa, eu as vrea sa o duc pe Sara dar n-am unde :(
Daca zici ca "miss" si-a luat haine groase poate nu se mai intoarce in iarna asta:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput