Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fanna, eu as veni. Chiar comentam cu sotzul ieri ca inca nu s-a organizat sarbatoarea vinului la Cluj, am fost intr-un an si am baut must si am mancat kurtos kolac (sper ca am scris bine) si anul asta ar fi singura sansa sa beau must, ca nu mai avem vie in dotare.

Buni, nu stiu zau cand va fi gata si casa mea, azi trebuia sa vina mesterii la lucru si sper sa terminam si noi intr-o luna, o luna si ceva, maxim pana la Craciun (eu sper mai repede, de, speranta moare ultima). Si la noi s-a stricat vremea... asta e... vine toamna.

Briza, din cate stiu eu nu mai exista alta varianta: ori implant, ori punte. Si pt un singur dinte nu stiu daca se recomanda puntea, vorba aia strici doi dinti pentru unul...

bancurile Fanna si Buni.

Noi maine dam o fuga la Felix la o balaceala. Pe site-urile cu vremea spuneau astia ca maine o sa fie soare si 21-22 de grade, sper sa fie asa, cu toata apa aia calda nu-mi prea face placere sa-mi dau jos hainele de pe mine cand e innorat si mai bate si vantul...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ne-am intors... fara nici o izbanda:)
Proprietarii de la apart. pe care am fi vrut sa il luam au zis ca au o oferta mai buna si in cateva zile primec confirmarea. In caz ca respectivii ofera mai mult il vand lor, daca nu, ne suna pe noi.
Acum nu stiu dc e chiar asa ca era cam ciudata "povestea" sau ar fi vrut sa mai scoata de la noi niste bani in plus.
Om vedea, deocamdata mai cautam.
Ma duc sa fac bagajul ca plecam dimineata la munte, ne "vedem" duminica seara sau luni.

Week-end fain va doresc.
Aly balaceala placuta :)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

De ce ne-a fost teama nu am scapat. Azi-noapte a murit socru. Mergem la Dorohoi. Pe Bibi o las la nasa ei, ca mi-e teama sa nu se imbolnaveasca pe drum si mai ales ca acolo va fi mult de alergat si multa lume. Cred ca o sa innebunesc 3 zile fara ea, dar nu am ce face. Nici pe Iubi nu pot sa i;l las singur acolo ca o ia razna. Sper sa am taria sa rezist si sa il imbarbatez si pe iubi. Si mai ales sa rezist fara Bibi.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Condoleante Andreea. Sa va dea D-zeu puterea sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare. Stiu ca si tie iti este greu si mai ales fara Bibi, dar trebuie sa fi tare pt sotul tau si sa il sprijini.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Andreea condoleante!!!

Fla e nasoala situatia, dar se practica chestia asta. nu-i bai, casa care e menita sa fie a voastra o veti gasi. distractie placut al amunte.

Ali sa aveti vreme buna.

si eu plec azi la Moroieni, v-am mai zis eu cand am mai fost acolo, undeva langa Sinaia.

Fana se pare ca nu e zi de cules via, asa o sa fii mai odihnita la nunta. distractie placuta si tie.

buni cum mai stai cu renovatul. ieri am fost si eu harnicutza ca tine si am pus muraturi, am avut 20 si ceva de kg de gogosari si altele, pt ca am facut si 2 butoiase cu muraturi combinate: gogosari, ardei kapia, gogonele, castraveti, pepenasi, conopida, morcov, varza rosie, etc.eram aseara rupta de spate, dar din fericire dimineata m-am trezit ok.

we placut fete

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

Andreea imi pare tare rau...condoleante!

Fla succes la cautari!sunt sigura ca aia au facut asa ca sa tina la pret...o sa vezi ca vor suna...si atunci voi sa le spuneti ca aveti si alte oferte macar asa sa se supere si ei(era sa zic sa se oftice da' suna asa urit cuvintul...)distractie placuta la munte!

aly balaceala placuta su mult soare va doresc!

fanna si buni glumele m-au binedispus sunteti foarte haioase!

raza, briza, marinar,pupici si revin

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumesc pt. urari,dragutzelor!
Andreea,condoleante,fii alaturi de iubi tau ca are mare nevoie de tine!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna dimineata fetelor
andreea - condoleante pt socru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor!

Andreea, imi pare rau, condoleantze, sa va dea DD putere sa treceti peste asta.

Fla, imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu apartamentul, dar nu-ti fa griji, care este sa fie al vostru, acela va fi. Cum v-ati distrat la munte? La Felix a fost frumos, am prins o zi absolut superba, un cer super senin, chiar ne-am mai bronzat un picutz, desi am stat aproape numai in apa si doar putin putin la soare. L-am facut pe sotz fericit (si pe mine, ca si mie imi place balaceala) si de acum ne concentram la casutza, sa dam gata ce mai este de facut. Pe urma i-am promis ca ne tot excursionim si ne facem de cap.

Fanna, cum a fost la nunta?

toate noricile si va doresc o saptamana frumoasa!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea condoleante. Va doresc sa treceti cu bine peste cele 3 zile si multa, multa putere. Bianca va fi pe maini bune, deja e fetita mare.

Aly ce fain ca v-ati bronzat, am vazut ca vremea a tinut cu noi. Azi mergem sa vedem un apart. pe C. Turzii:)

Aseara tarziu ne-am intors si noi, a fost superb si obositor:) Si Sara neasteptat de cuminte. Mi-au prins bine urarile voastre, s-au adeverit:)

De apart. nu mai sunt necajita, stiu ca aveti dreptate, care va fi sa fie al nostru il vom avea mai devreme sau mai tarziu. Sunt dezamagita insa de "oameni", dar ar trebui sa fiu realista, asa e lumea in care traim

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput