Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Raza mie-mi plac nuntile la tara, au un aer mai... aparte, mai rustic, nush cum sa zic da imi plac tare mult, abia astept sa mai am vre-o ocazie:)

Si mie-mi plac, da' sa pot dansa, macar. La asta park intrasem in cocina de porci asa era cu atata nisip+pamant ud+balarii...briza, k tot intrebai de rochie...ce rochie de seara? acolo??? am fost in costum+camasa...si noi, orasenii+nasii, am fost ff eleganti, k restul venisera in jeans+adidasi , 2 pulovere, geci...si trening! cum ma, sa mergi asa la nunta, fie ea si la cort? pai si cu vaca pe islaz cu ce se-mbraca??? sa zicem k n-au...da' chiar asa?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gata gagici, am plecat sa "predau" mapa cu Amway si pe urma la povesti cu clujencele mele dragi. (Fla, stiu ca vii un pic mai tarziu, dar sa nu intarzii foarte tare ca azi nu pot sa stau chiar asa tarziu ca data trecuta.)

Pupici si o seara minunata!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna seara si pupici la norici!

intru un pic sa va salut si fug sa va citesc ca vad ca ati fost vrenicute la scris si eu n-am fost de vreo 3 4 zile pe aici.

Doina

Mergi la inceput

de him nu mai stie nimeni nimik ? ca mi-e dor de ea...

Hiiiiiiim da-ne vesti bune!

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
haideti la o cafea calda

Mergi la inceput

buna dimineata!

RAZA stiam de pauza dar speram sa nu se lungeasca asa de mult.In privinta visatului urit sa stii ca si mie mi se intimpla uneori ,am observat ca mai ales atunci cind dorm pe spate cu fata in sus, la mine trece mai repede efectul daca dimineata pe nemincate iau o gura de apa sfintita si spun o Tatal Nostru ( cred ca e mai mult autosugestia ca am facut ceva si trebuie sa treaca...dar merge)

ALYNUTZA mi-au plecat musafirii dar am avut multa treaba cu conservele....castraveti, gogosari, kapia,asortate, zacusca etc.....m-am saturat dar am terminat in sfirsit)

pupici pentru toate fetele

azi va ofer o cafeluta aromata facuta de sotul meu care s-a trezit inaintea mea si mi-a facut cafeaua apoi a dus-o si pe cea mica la scoala. eu lucrez dupa amiaza saptamina asta deci ne mai auzim dupa ora 20

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine.

Nico, multzumesc de cafea.

Doina, inca nu ai scapat de musafiri? Te asteptam sa ne vizitezi mai des.

O zi buna va doresc!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneataaaa..2bebei, him a luat o pauza de forum...

fete, la mine se simte stresul asteptarii, am inceput sa visez urat...da' urat! ...si nu-mi spuneti sa nu ma mai gandesc, k nu pot..mi-e peste puteri.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fete

clujence cum a fost la intalnire???

uite noi aici in Buc nici acum nu ne-am intalnit...

Raza pai daca nu vrei sa te incurajam ce sa facem ca sa-ti fie mai bine???

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatzaaaaaa, multumiri de cafea, chiar dc "live" nu beau, virtual imi prinde bine:)

Marina a fost frumos ca de obicei si timpul prea scurt pt toate povestile noastre:) Da nu-i bai, cat de curand sper sa ne vedem din nou:)

Rox si Alynutza.

Rox am vb cu o prietena de la ag. si imi spune dc are vre-o oferta buna. A avut una meseriasha sapt. trecuta, in Grigo ap. de lux si ieftin

De Him nu stiu nici eu nimic, ultima data cand am vb cu ea a fost tare demult, n-am mai vazut-o on-line :( adevarul e ca nici eu nu prea intru seara.

Of, ma apuca nostalgiile, mai bine ma duc:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput