Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Irina bafta la renovari, terminati pana la iarna sa va puteti muta?
Faina idee cu pomisorul, sper sa reziste la frig, eventual ii faci o mica sera:)

Neatza fetelor, serviti cate o :)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

helloo de la mine si de la alexutza !!! care acuma face nani.....azi e la mine si ne intelegem de minune!!!
fla, sa ti de insanatoseasca repede bebica si sotzioru'.
eu de abia astept sa vina maine sa o vad pe mami meu!!!!deja au trecut 2 luni de cand a plecat si nu sta decat 2 zile in RO !!!
va pup

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Lavi multumesc Distractie placuta si tie si profita de timpul cat poti sta cu mama ta, k stiu ce inseamna sa fie departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

da, fla e nasol ca e asa de departe.....da' ce sa-i faci asta e viatza.....

azi am avut o zi faina cu alexutza, ne-am inteles foarte bine, de acuma e mai maricica si incxepe sa inteleaga ce spui!! e o scumpete de fata!!!! blondutza si cu bucle...

fetele am si eu o intrebare: voi ati vazut pozele cu mine, ce ziceti mi-ar sta bine sa ma vopsesc maro, saten inchis???

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Irina, din pacate, nu am. Si al meu tot "dezbracat" (liliacul) a fost 2 ierni si iernile de aici... si a supravietuit. E miiiic, o sa-i fac o poza, asa golas cum e.
Fla, mersi. Ce e cu bebeitza ta si cu sotul? Sper ca e doar o raceala, dar si asa, multa sanatate si pupici ptr. bebitza!!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata
si pupici pt toata lumea

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Ei fetelor, cred ca petreceti de numa:)

Noi suntem mai bine, adica sotul si Sara, e doar o raceala trecatoare, se poate si mai rau.
Nadia

Voi? pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna. Fla, mi-am recitit mesajul. Vroiam sa spun: sanatate ptr. amandoi:sot si fetita si pupici ptr. bblitza.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor!

O sa incepeti bine ziua de luni.
Eu iar am ajuns la servici cu picioarele tremurand: avem o haita de caini vagabonzi in zona si in dimineata asta erau "impartiti" de i-am intalnit de doua ori pe drum...

O saptamana frumoasa va doresc!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

fete sunt la muncaaaaaaaaaaaa. toata lumea s-a mirat cand m-a vazut de dimineata. dar nu o sa-i vizitez mult

Andreea sumn usor pt amandoua. La multi ani pt sotul tau si sanatate multa socrului.

Fla sanatate si alor tai.

si mie mi-a mai trecut raceala. in we am fost la cumparaturi, mi-am luat covoare si perdea, azi vine mama la mine sa mi-o faca. abea astept sa-i vad (vine si cu tata).

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput