Clubul nurorilor (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea, imi pare rau. Sa va dea DD putere la amandoi.

Irina, dar de ce vreti sa faceti pereti de regips? Sunt f. subtiri si se aude tot prin ei...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neatza!
Fla...socrela si-a luat f. putine haine mai groase si nu alea de iarna,asa ca,cine stie...cu ea nu se stie niciodata cand i se pune sa vina la noi!
Marina,foarte frumosa mobila...felicitari!
Andreea,sanatate socrului si pupici Biencutei!
Irina...sa stapaniti sanatosi si fericiti noua locuinta,trebuie sa faci cinste !
Doina...LA MULTI ANI fericiti impreuna cu sotul si cele doua minuni![/red]Dragelor...weekend placut tuturor!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Andreea DD sa va dea putere!

Lavi asa-i ca-i o dulceata Alesia?... si o nebunatica...

Irina merci de raspuns. cat despre rigips nu stiu sa-ti spun. initial acolo unde am pus caramida nevada, se vede intr-o poza, ne gandeam ca trebuie sa punem rigips, doar ca tata este un tip care se pricepe si a zis ca nu e nevoie sa daramam tot peretele, ca poate sa sparga si sa nu-i strice rezistenta. si asa am facut.

de luni merg la serviciu si nu stiu cum o sa reusesc sa ma trezesc dimineata pt ca m-am dezobisnuit. o sa dorm pe mine la birou.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pai intre baie si camara eu am un perete de rigips. si baia si camara sunt mult prea mari deci vreau sa daram peretele care e din rigips si sa fac altul nu stiu daca neaparat din rigips sau pot sa il fac din altceva, sa mai micsorez un pbaia si sa maresc camera aia care e proiectata ca si camara sa fac o camera pt bebe. deci trebuie daramat un perete din rigips si pus altul din orice nu conteaza. daca ar fi fost asta pe roti ce bine ar fi fost ca doar il deplasam cam jumatate de metru si nu mai daramam nimic.
hai ca incerc sa pun niste poze sa vad daca reusesc.

Mergi la inceput

nu stiu cum sa micsorez pozele sa le fac de 100 kb ca sa le pot pune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, ce bine dispusa esti azi.

Cami, noi tinem pumnii sa o vedeti pe socrosenie cat mai rar.

Marina, dar mai trebuie sa mergi mult la servici? O sa-ti fie destul de greu sa te reacomodezi, mai ales cu trezitul de dimineata. Poate poti sa obti un certificat pentru scurtarea programului de lucru. Macar sa ajungi mai repede acasica.

Irina, probabil e mai ieftin sa pui perete de regips, dar clar unul din bca sau caramida e mult mai ok, mai ales daca o parte e inspre baie, unde puneti faianta banuiesc. Chiar daca e un pic mai scumpicel. Noi mergem pe principiul ca in casa nu facem lucrurile pentru o saptamana-doua, ci pt ani de zile si atunci chiar daca e mai scump ne gandim la cea mai buna solutie.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

pai atunci il vom pune din bca. va fi peretele dintre bucatarie si baie ca vom schimba putin destinatia camerelor. adica din baie fac bucatarie si in camara baie. uite am facut albim pe yahoo sper sa il puteti deschide . este vorba despre peretele din stanga stanga-baie , iar in camara vine pe dreapta. sper sa se inteleaga ce vreau sa spun , peretele ala vreau sa il deplasez pana in geamul de la baie. si scot cada.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabobe/album?.dir=3a23re2&.src=ph
asta e linkul sper sa mearga ca nu prea ma pricep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

da aly azi m-am trezit bien dispusa sio iubitoare!!!!
marina nepotzica ta e o dulceatza, ce as mai pupacio un pic!!!
vai saracutza mea nepotzica atata am mai pupat-o aseara, de am innebunit-o.....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

lavi pai si eu cand o prind, cam rar din pacate, o pup de-o albesc mai ales pe la ceafa pt ca acolo-i place si rade in hohote.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Aly la munca o sa mai merg 2-3 saptamani, ca tot mai bag cate un medical pana la jumatatea lui noiembrie cand intru in prenatal. cu naveta o sa fie cam naspa pt cae perioada cand sunt oamenii virusati..iar eu abea astept sa scap de virusi, nu mai vreau altii.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput