Cum va faceti toaleta intima?

Cum va faceti toaleta intima? | Autor: Buluci

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu, daca pentru toaleta intima e necesar sa folosim si irigatorul?Eu am cumparat unul, dupa ce m-am casatorit,dar nu l-am folosit!Acum, dupa sarcina, ma protejez cu ovule si nu stiu daca nu cumva ar cam fi cazul sa-l folosesc?!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nu e bine sa folosesti irigatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Se foloseste numai pentru tratamente,colul se curata singur natural!

Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Multzam mult, fetelor!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Nici eu nu am timp sa-mi umplu cada si sa stau acolo din doua motive:
1. bebelac tipator
2. As termina apa din boiler!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

nu se foloseste irigatorul, distrugi flora vaginala si vei capata numeroase infecti... se curata totul singr si natrual... este deajuns o baie pe zi .. cand zic baie nu ma refer la dus.. ci sezut in cada... sfat primit de la medic... si urmat indeaproape

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

adica dus normal nu e suficient? cine are timp de baie in cada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Se pare ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste irigatorul..
Si eu stiam, ca nu e nevoie de el si ca poti da in altele de la spalaturile vaginale. I-am impartasit si medicului meu temerile mele, iar raspunsul a fost ca astea sunt babisme si sa tac din gura, sa nu mai spun nimanui ca vezi doamne o sa rada suedezi de mine ( pe vremea aia locuiam in suedia). Mi-a spus ca este recomandat cam o singura data la saptamana ( in cazul unei femei sanatoase) spalaturi vaginale cu apa fiarta si racita in care se dizolva un pliculetz de tantum rosa sau femigin, septovag, etc depinde de fiecare in parte...
Acuma eu ce sa zic.. imi fac spalaturi o data la saptamana ( mai putin perioada rosie) cu femigin. Ma simt bine si de infectii nu am avut parte.

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

adica dus normal nu e suficient? cine are timp de baie in cada

Michelle

asta i-am spus si eu medicului ca nu e suficient un dus pe zi, a zis ca mai scapi o zi doua e ok, dar sa faci o saptamana numai dus nu.. hmm habar nu am , eu incerc sa respect ce zice (o zi da si una ba la cada ), nu am parte de infecti si asta ma bucura,,, am folosit si irigatorul o data pe saptamana si intruna faceam yeast .. habar nu am cum il traduc ro.. dar imediat ce am incetat sa il mai folosesc si am ascultat de nea doctoru a fost totul normal.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

yeast nu e candida?
io inseamna ca-s nespalata ca nu suport baia in vana . mi se pare ca ma spal in propriul jeg. asa ca de vreo 10 ani doar dus.
PS si mie mi-a zis medicul de aici sa nu folosesc sub nici o forma irigatorul , in romania insa mi-a fost recomandat cu caldura. de vreo 5 medici in ultimii ani. cred ca problema cu unii medici romani e ca nu sunt interesati de noile descoperiri in medicina asa ca recomanda ce au invatat ei de la profesorul x-ulescu acu 20 de ani

Mergi la inceput

habar nu am cum il traduci in ro ...
si mie mi-a fost recoamndat cu caldura in ro irigatoru aici nu...
baie in cada eu fac asa.. ma bag la moi 30 min si ma uit la tembelizor, sau imi frec calcaiele, dupaia ies si ma var in dus inde ma spal frumos ... exact ca si tine am oroare de cada sa ma spal acolo, sapunul ce il folosesti se ridica pe deasura apei si da impresia de jeg mult .
No mai facut curioasa si l-am sunat sa il intreb di ce insista el sa stai in cada, zice ca apa acea calda e benefica la ovare "mai ales daca ai dureri sau raceli", intra pe acolo - incalzeste tot , fara sapun insa a spus... sper sa iti fie de folos info

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput