Anna Nicole-destin ciudat
Raspunsuri - Pagina 8
Luna75 spune:
[quote]Originally posted by Gabbriela
acuma sunt 4 care vor sa fie tata lui bebe
s-ar putea sa fie 5 daca luam in considerare si ex.bodyguardul Annei si lista ramane deschisa caci doritori de faima sunt multi
Pe mine m-a socat insa o alta stire venita de la dadaca fetitei care spunea ca Anna si-ar fi subalimentat fetita pentru a se nu ingrasa si a fi sexy
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Gabbriela spune:
nici asta nu o cred - fetita arata superb - e dragalasa si grasunica.
Doc lui Ana e sub investigati pt prescriptia de metadon care a prescriso Annei cand era 8 luni gravida.
Batalia continua pt cine sa ia corpul lui Anna.
quote:
Originally posted by Luna75
[quote]Originally posted by Gabbriela
acuma sunt 4 care vor sa fie tata lui bebe
s-ar putea sa fie 5 daca luam in considerare si ex.bodyguardul Annei si lista ramane deschisa caci doritori de faima sunt multi
Pe mine m-a socat insa o alta stire venita de la dadaca fetitei care spunea ca Anna si-ar fi subalimentat fetita pentru a se nu ingrasa si a fi sexy
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Luna75 spune:
Si eu am vazut azi fetita si intr-adevar e bine dezvoltata la cei cinci luni pe care ii are-chiar nu inteleg de ce e nevoie de atata senzatie
Gabbriela spune:
bucatica de faina...
iara e oribil ce face mama ei - pana era in viata Anna din drogata si mama denaturata nu o scotea acuma de ce nu ii da pace la Anna sa o duca in Bahamas sa o ingroape langa fiul ei (unde au si cumparat loc pt ea o data cu a lui Daniel)... o vrea ea in texat ... la ce ii trebe.. astia sunt culmea se agata de orice sa dovedeasca acuma ce iubitori sunt ei sa poata lua ei fata sa ramana cu banii.
Au zis aseara la TV ca Anna are testament dar inca nu va fi facut public.. deci toti sunt pe ace.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
a aparut si testamentul
http://news.yahoo.com/s/ap/20070216/ap_en_tv/anna_nicole_smith
Sanatate si numai bine
Cristina_C spune:
S-ar putea sa se faca un film dupa viata Annei, cu Charlize Theron in rolul ei: http://www.postchronicle.com/news/original/article_21264266.shtml
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
anky spune:
Mi se pare tare ciudat ca nu se stie inca cauza mortii
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
louisea spune:
Tocmai ce-am citit ca are testament dar ca dateaza din 2001, in care ii lasa totul lui Daniel..
Si mie mi se pare ciudat ca desi a trecut deja ceva timp de cand a murit, nu s-a anuntat inca cauza mortii.
Asa au timp ziarele (ziaristii) sa tot speculeze
lilianasoare spune:
Imi pare tare rau de ea, dar asta e. Pana la urma, suntem rezultatul alegerilor pe care le facem in viata. Si mai apoi, Hollywood-ul te mananca cu fulgi cu tot daca nu esti suficient de puternic. Sper ca nu am fost prea cinica in afirmatii.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
michelle7 spune:
nu-i deloc ciudat. au anuntat a doua zi dupa autopsie ca le ia cam 5 saptamani sa analizeze toate probele.
presiunea e f. mare diagnosticul trebuie sa fie foarte ferm ca doar toata lumea e cu ochii pe rezultate