Anna Nicole-destin ciudat
Raspunsuri - Pagina 7
Cristina_C spune:
O sa se vada la testul de paternitate.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
anky spune:
Gosh...ce ti-e si cu setea asta de avere..te ucide nu alta
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Gabbriela spune:
acuma sunt 4 care vor sa fie tata lui bebe
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
blackgirl0 spune:
si castigatorul este, este, este....
daaaaa! ati ghicit! mosul din groapa care, cica, si-ar fi pus niste "atleti" la banca!
o mai mare gogomanie ca asta eu una n-am auzit!!!
catalynaa spune:
Credeti ceva din ce scriu astia www.9am.ro/stiri-revista-presei/Monden/55179/Anna-Nicole-Smith-ucisa-de-silicoane" target="_blank">aici?
anky spune:
quote:
Originally posted by catalynaa
Credeti ceva din ce scriu astia www.9am.ro/stiri-revista-presei/Monden/55179/Anna-Nicole-Smith-ucisa-de-silicoane" target="_blank">aici?
Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse
Eu zic ca totusi din cauza drogurilor,nu cred ca din cauza curelor de slabire,ca doar nu arata a anorectica.Oricum,unde nu-i cap ...nu-s nici picioare
anky spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
si castigatorul este, este, este....
daaaaa! ati ghicit! mosul din groapa care, cica, si-ar fi pus niste "atleti" la banca!
o mai mare gogomanie ca asta eu una n-am auzit!!!
hai,ca-i buna
Gabbriela spune:
nu cred un cuvant din ce sc astia acolo.. culmea e ca numai ei afirma asa ceva inca nici un post de TV american sau revista nu au zis nimic.
E o discutie despre corpul lui Anna, cine sa il ia si unde sa il ingroape. Avocatul vrea sa ia corpul ei sa il duca in Bahamas langa fiul ei... rudele il vor sa il duca in texas.. judecatorul a zis ca va sta "la pastrat - ca nu se va strica" pana vor lua o decizie si pana se dovedeste si cine e tatal fetei.
in schimba ma enerveaza mania dupa banii, nesimtirea si ipocrizia lor - nici acum moarta nu pot sa ii dea pace
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
corinadana spune:
Pai nu i dau pace Gabriela ptr ca tot de la bani se trage. Iti dai seama ca cine o ingroapa are acces la informatii financiare.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Gabbriela spune:
fiind ne casatorita oficial toti banii merg la fata ei - asta in caz in care Anna Nicole nu are testament - inca nu se stie daca are sau nu are teastament.
quote:
Originally posted by corinadana
Pai nu i dau pace Gabriela ptr ca tot de la bani se trage. Iti dai seama ca cine o ingroapa are acces la informatii financiare.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Sanatate si numai bine