Copilasii din 2002 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multumesc Sinzi

poze nu ne areti?

PS: e vreo sansa sa scapi de sinuzita fara sa iei antibiotic?

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Stefan este mai bine desi sambata am fost cu el la spital pentru o consultatie, avea cica un inceput de pneumonie, eu insa cred ca a exagerat, febra nu a facut absolut deloc, starea este buna, a primit insa antibiotic.
Sper sa-i treaca... Eu am intrat in graba, la 9 plec spre Bucuresti...
Sanatate tuturor celor bolnavi (Gabb, Julian), Stefan a primit un siropel de tuse foarte rau la gust, dar eficient, Eurespal, sper sa terminam tratamentul cu el desi a inceput sa il refuze... Mai avem si Ventolin... Cred ca din vina mea s-a ajuns aici, nu l-am dus mai devreme la medic, desi vineri de dimineata se simtea bine. Tusea extrem de rar, insa vineri au avut gimnastica, o fi transpirat, sigur cand au iesit din sala de sport pe hol era frig... Vineri am fost sa il tundem de unde a iesit transpirat desi l-am schimbat...
Of, acuma va sta cu tati, desi merge si la gradi, se simte bine, nu a mai tusit noaptea deloc, tusea rupe binisor din nou...
Sa aveti o saptamana placuta. Si sa fiti sanatosi.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi la multi ani fericiti inainte! Gabbriela voi cum va mai simtiti? V-au mai trecut racelile? Sanatate multa si asteptam vesti de la tine, sper ca medicul sa iti dea unda verde pentru bb2.Nicoleta imi pare rau sa aud ca iar ati avut probleme, dar e bine ca sunt semne ca trec si astea. Sanatate multa lui Stefan!Cristina voi ce mai faceti? Mariuca e bine?Elena felicitari lui George pentru imbracatul singur, si tie iti doresc ca macar de acum incolo sa ai o sarcina usoara, fara probleme, pentru ca spui ca pana acum nu prea ti-a fost bine.Nina te asteptam cu vesti proaspete si bineinteles bune.Noi am preparat azi miere cu suc de catina, reteta luata de pe aici de pe forum. Doar ca s-a terminat mierea si astept sa cumparam un nou borcan ca mai am ceva catina de preparat.Noi am descoperit un joc, banal, dar distractiv pentru Liviu.Punem in mijlocul casei o bila sau un cub si apoi trimitem masina de la unul la altul fiecare incercand sa nimerim cubul. Liviu tine scorul si trece cate o linie pe caiet in dreptul celui care nimereste.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Buna ziua mamici de pitici !

Noi sintem tot la fel, cu diferenta ca am luat si eu raceala de la Bogdan si-mi curge nasul si okii si sint f. ametita. Am avut si o aniversare in familie (sotul) si mai multi invitati, asa ca si cu odihna stau prost. Bogdan tuseste mai departe, ba chiar ii curge si nasul, iar azi noapte a si vomitat de la atita tuse. Azi nu l-am dus la gradi, dar poate merge miine.

Elena, multumesc de urari. Eu ma consider cea mai fericita mamica de pe pamint .
Noi la gradi - particulara- platim 620 RON pe luna, dar numai dam nimik in plus. Nu e putin, dar n-am avut "putere" sa ma lupt pt. un loc la o gradi de stat mai buna.

Nadina, imi pare rau de Carina. E bine sa-i faci un exudat, dar nu i-ai facut cind ai inscris-o la gradinita ?
Bogdan a facut picocianicul in urma tratamentelor cu antibiotic. Ne-au explicat doctorii ca i s-a distrus flora microbiana si a permis dezvoltare bacilului. Acesta este permanent in intestin ca si E.Coli, doar ca "infloreste" in conditii favorabile. Se poate lua si din spital, dar nu asa usor, doar daca in spital i s-au facut ceva investigatii invazive, sau vreo operatie. Asa ca eu cred ca poti sa stai linistita.

Sinzi, Bogdan papa la gradi mincare gatita acolo. El sta la program lung, asa ca nu merge cu pachetel . Educatoarele spun ca papa tot, dar nu stiu cit e de adevarat sau cit de mult primesc, ca acasa tot timpul papa de rupe. Daca sint aniversari, se aduc torturi de parinti. Ma gindesc ca totusi un parinte care da 620 RON pe luna pt. gradinita, nu-i cumpara tort de ziua copilului de la fo cofetarie dubioasa .
Iti doresc casa de piatra in continuare, sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti sanatosi.

Gabbriela, ce e aia shrumpi ? Suna delicios reteta, dar nu stiu din ce e.
Putem sa ne luam de mina cu raceala, numai ca io n-am probleme cu sinusurile. Sanatate multa si sa dea Domnul sa fii sanatoasa pt. bb2

Nicoleta si eu i-am dat Eurespal lui Bogdan, i-a facut bine, aproape ca a rupt, dar tot tuseste inca. Sa speram ca se vor insanatosii amindoi puiutii cit mai repede.

Lucia Mirela, zi-mi si mie de unde ai luat reteta de catina cu miere. Si cum o administrezi ? Interesant joc. O sa incerc si eu acasa...

Azi am facut avioane de hirtie, dupa o adresa data de ML. E mai greu, dar cred ca pot invata si puiutii nostrii sa-l faca.
www.zurqui.com/crinfocus/paper/air-bld3.html

si ca sa-l faceti colorat:

www.zurqui.com/crinfocus/paper/deco/plane.html

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

www.petitepea.com/tucson-catering/wp-content/images/shrimp_scampi.jpg" target="_blank">shrimp gatit, gata sa il mananci, cred ca eats e pe gratar preagatit, codita se arunca.
asa arata unu in viata, til arat desenat sa nu te speri de el, si cu explicati pe desen.
asa arata in viata , traiesc in ocean si sutn foarte buni prajiti pe gratar dupaia unsi cu sos de usturoi, sau in ciorbe sau pane.

multumim fetelor de urari, eu ma sintn roibil, ma doar ecapu si intruna am scurgeri de la sinuzita, cel mic e mai bine si va merge la gradi astazi.
maine voi vb cu medicu si in functie de ce zice stim sigur de vom inainta planul cu bb2.

sanatate la toata lumea si la toti pitici

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Karina uite de aici am luat reteta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81915&whichpage=1de la pagina a 4a, reteta lui July. Scrie acolo tot ce ai nevoie.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Va salutam si noi...din urma!!!!

Sanatate la bolnaviori!!!! Si la noi la gradi iar a inceput a 2-a tura de mucisori si tuse...
DAvid deocamdata e bine...
In rest...eu vin asa obosita de la munca...uf...cand oi intra in ritm???

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Va salutam din nou din Vestul Salbatic:)
Andreea este deja in a treia saptamana de gym.
Am vrut sa o inscriu in grupa de 4-5 ani, dat fiind faptul ca azi face 4 ani, insa ei au bagat-o la picii de 3-4 ani. Dupa ce au vazut-o fizic (am facut inregistrarea online) si evoluand (hihihi, ca Nadia in 76 la Montreal, la paralele) au spus: " e romanca? atunci o bagam la advanced, peste 5 ani; poate vreti sa o pregatim de competitii???"
Eu: "nu, deocamdata vreau sa aiba fun si eu o ora de relache".
Oricum, m-am simtit tare bine ca toti o laudau si spuneau ca e romanca; pe pereti aia au autografe de la Bella Karoly, de la Nadia si tot lotul olimpic din 98.
Cu gradinita merge binisor desi eu sunt cam dezamagita de ceea ce fac pe aici, ma asteptam sa-mi cante si sa recite mai mult dar bine ca stie sa bage ata in ac:) Chestiile practice pe-aici primeaza, mance-o mama pe ea de frumoasa!
Pupici la pitici si mamici!!!

Mergi la inceput

03.10.2002--- Andreea --- Daisy
La Multi ani Andreea, sanatate, noroc si fericire in viata.
Daisy sa iti traiasca micuta gymnasta si sa iti aduca numai bucuri, si fericire in viata.

Astazi am fost dezamagita cum nu am fost in viata mea de un american . Sa va povestesc... merg la 12:20 sa il iau pe Julian de la gradinita, o fetita isi serba ziua de nastere, facea 5 ani, parinti ei au adus la gradi cup cackes de cicolata si de vanilie, vreo 50 de bucati erau pe tava, copii in intreaga gradinita sunt 30 plus 4 invatatoare si directoarea.
Fata e din grupa mai mare, clasele nu au usa intre ele si se vede de la una la alta.
toti copilasi de 2 si 3 ani stateau gramada la usa si se uitau cum cei de 4 mananca tort si lor nu le dadea nimeni nimic, invatatoarele de la cei mari incercau sa le dea si cate un cup cacke la care cum intra in clasa aceea si mama fetei striga "nu nu, asta nu e pt cei mici, nu am destule decat cate 2 pt cei mari si personal, la cei mici nu le dau nimic ca nu sunt din grupa fetei" ...

Julian cand am iesit ma intrebat daca poate si el sa aiba un cacke micut, am zis ca nu ca mai lui fetita nu vrea sa dea ca nu e din grupa lor, si ca o sa ii cumpar eu unu cand mergem spre casa,a tacut si a inteles, nu stiu cat a inteles, cert e ca se lingea pe bot saracutu de numa, cand i-am dat tortuletu in magazin imediat la devoran, nu mancat, devorat, credeam ca se inneaca asa cu pofta manca.

Acuma stau si ma intreb, ce era in mintea la acea femeie, ce ii era asa de greu sa dea la toti copii cate unu in loc de 2 la clasa in care era fata ei, ce fel de om, de mama e ea cand vede pe miculuti cum stau si balesc la usa si nu vrea sa le dea... ba chiar striga nervoas ca nu e pt ei ca sunt mici e numai pt cei mari... urat din partea ei, foarte urat... in noiembrie de ziua lui julian am de gand sa duc la toata scoala cup cackes, ce mis 30 sau 60 de bucati, oricum e 1 $ pt 3 bucati, o nimica toata, macar stiu ca nici un piticut nu pofteste.

Sanatate la bolnaviori

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Multumim mult de urari!
Maine noi avem party la daycare si o sa ducem tort Black Forest la toti copiii de la daycare, ca doara suntem romani, nu americani si nici canadezi si la noi se obisnuieste sa ne luam noi de la gura sa omenim musafirii, unul nu pleaca fara sa se sature...
Si o sa aiba si sucuri si coifuri si suflatori si baloane si muzica ...
La Multi Ani tuturor copilasilor si cate o felie de tort din partea noastra (chiar si virtual, daca nu se poate altfel!!!)

Mergi la inceput