Copilasii din 2002 (28)
Raspunsuri - Pagina 28
sinzi_ana spune:
http://family.webshots.com/photo/2908250140087737923Trcwgn
poze
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
Nicoleta spune:
Servus.
MARIUCA, un pupic de la noi. Crig, foarte faine pozele! Ai o fetita dulcica foc!
Sinzi, am vazut si pozele voastre, foarte reusite! Cred ca s-a distrat destul de bine David-Peter Pan, nu-i asa?
Sa va spun acum despre Stefan, este bine, dimineata de-abia asteapta sa se trezeasca si verisoara sa o iubeasca si sa se joace cu ea. Ma bucura ca nu se simte amenintat de un alt copil care i-a "invadat teritoriul". Asta nu poate decat sa ma convinga ca ar fi timpul pentru un bebe, desi mi-e tare frica. Vom trai si vom vedea...
Nicoleta
katty spune:
Buna, buna, dragi mamici!
Bine ai revenit cu poze, Crig72. E scumpica foc Mariuca!!!
Azi Andrei (Robert, ca-i zici asa, fiindca Robert a fost ideea mea de nume ptr. el, dar nu-i zice nimeni asa, decat Ana-Maria(ana-maria222), nasa lui) NU A PLANS LA GRADINITA!!!
L-am vazut si pe Peter-Pan. Sinzi, cred ca a fost frumos la gradinita la defilare si la petrecerea de Hallowen...Superb costumasul lui David!
Va pup si intru iar mai incolo!
Edit: am editat acum, caci mai devreme am dat Trimite si nu terminasem o fraza, acum am vazut!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
CORNELIAP33 spune:
Bine v-am gasit mamici de pitici.
Noi avem cativa mucisori, dar fara alte simptome. Sunt foarte mandra de baiatul meu care spre deosebire de anul trecut(primul an de gradinita), anul acesta nu a mai facut racelile grele de anul trecut, cu febra mare, cu tuse interminabila. Pana acum nu a avut nici o problema si nu a lipsit de la gradinita pe motiv de boala
(l-am mai tinut eu acasa cand am simtit nevoia)
Am hotarat sa nici nu-l imunizez cu nimic(fara echinaceea, bronhovahom, ribomunil, etc.) doar vitamina C si suc natural de fructe si legume zilnic, dimineata(avem deja 4 luni de cand bem aceste sucuri- deja e dependent de ele, iar sambata si duminica dimineata e destul de neplacut cand Rares se trezeste la 8,00 (cel mai tarziu) si solicita sucul lui, iar eu nu prea am chef la ora aia sa curat legume, sa storc fructe, etc- dar asta e!
Ieri a fost extrem de incantat ca i-am luat revista nr.2 Scooby Doo care are o cutie - masina surprizelor cu care a stat in brate toata ziua si a si adormit cu ea in brate.
Imi pare rau ca nu pot vedea si eu pozele voastre de pe webshots -dar eu am internet doar la birou si avem restrictie pe acest site.
Felicitari celor care s-au insanatosit deja si multa sanatate celor care mai sunt inca bolnaviori.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Nicoleta spune:
Salut.
Cornelia, si eu i-am luat lui Stefan revista, si el a dormit cu masinuta in brate. Dragutii de ei!
Cum ii faci sucul de legume si fructe? Ce pui in el?
Si Stefan a avut o perioada de un an in care in loc de lapte bea dimineata 300 ml de suc de fructe doar. Si sigur i-a ajutat.
Te rog sa imi dai si mie reteta, as vrea sa reincep cu asta.
Multumesc,
Nicoleta
CORNELIAP33 spune:
Facem alternativ, o zi suc de citrice(portocala si grapfruit), urmatoarea zi - sfecla rosie, morcov, telina si mar.
eu fac cam 700 ml. de suc, bea Rares cam 300 si tatal sau cca 400. La cel de-al doilea ca sa-mi iasa cantitatea de 700 ml. pun o sfecla rosie, trei morcovi uriasi, o telina potrivita si 4-5 mere.
Mai in vara mai puneam si varza si gulie, dar la gulie nu le placea gustul, iar varza imi bloca storcatorul si am scos-o.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
katty spune:
Cornelia, cred ca intr-un fel s-au imunizat de anul trecut! Mie educatoarea mi-a zis ca pe masura ce cresc tot mai putin racesc! La fel si Andrei anul tracut a mers din raceala in raceala (banale, dar cu nasul curgand etc.), iar acum, Doamne ajuta, nimic!!! Nici eu nu l-am imunizat cu nimic, caci n-am timp sa trec pe la cabinetul medical..Anul trecut i-am dat Lantigen B.
Buna ideea cu sucurile! Al meu, mai nou e pasionat de ceaiuri (ii iau unul cu fructe si vit. C), pe care i-l fac cam in fiecare seara (cu miere si muuuullta lamaie). Poate si de-asta!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
sinzi_ana spune:
Chiar ca super ideea cu sucurile!!!! Nu stiu daca David ar bea...el vrea numai simple....fie de mere, fie de coacaze fie de portocale!!!!
Acum am trecut pe ceaiuri...ii fac mereu ceai cu miere si ii pun grapfruit in ele!!!!
Am primit si eu pachet din Ro...si am inceput sa ii dau Imunobaby...si mai aveam o sticluta de calciu si cum nu imi place sa arunc ii dau si niste calciu...
Intrebare....cati ml de calciu se dau la 4 ani??? Io ii dau cam 10ml pe zi, e prea putin??? E calciu natural sirop cu DB12???
La noi, desi azi au fost 31 de grade si e cald de mori, toti copii la gradi sunt raciti, si io am nasu infundat...David e ok deocamdata...
Azi i-am cumparat un set de lego cu masinute, dar pentru 6-12 ani si nasul lui a trebuit sa il faca si le-a luat 2 ore!!!!! David a adormit cu masina in brate!!!! hihi...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
Nicoleta spune:
Servus.
Katty, ai dreptate, majoritatea copiilor isi fac o anume imunitate in primul an de gradi, asta nu inseamna ca nu vor mai avea diverse boli, frecventa va fi insa mai redusa.
Sinzi, si Stefan doarme cu jucarii sau carticele preferate, in ziua cand le primeste si in zilele urmatoare. Este normal sa se intample asa, pe mine ma impresioneaza bucuria lui.
Stefan face patrula dimineata prin fata camerei in care doarme verisoara lui. Ramane acasa fara sa planga din cauza ca plec doar pentru ca trebuie sa aiba grija de fete (sora mea si fetita ei) :).
Aseara am iesit la plimbare cu totii (eu, sora, Stefan si verisoara, ca tati e plecat), Stefan a vrut sa mearga si el cu caruciorul, cred ca isi aduce aminte de cand era mic. Si ii placea, noi nu mai folosim caruciorul.
Sa aveti o zi buna, mai intru.
Nicoleta