bijuterii cu magneti

acum vreun an si jumatate aparuse pe la noi moda cu bijuteriile cu magneti. normal, mi-am luat si eu (cercei). dar am constatat ca sunt insarcinata si nu le-am purtat (am citit in "Medicina pentru toti" ca nu ar fi indicata o terapie cu magneti in timpul sarcinii si alaptarii). acum le-am gasit prin cutia cu bijuterii si ma gandeam sa le port. ce parere aveti, sunt doar de "frumusete" sau chiar ajuta la ceva? eu mi le-am cumparat pentru durerile de spate (care s-au accentuat in urma nasterii, mi-au fost recomandate ca ar face minuni. asa sa fie, sau nu?
Raspunsuri

danavasile spune:
o cunostinta foloseste astfel de bijuterii cu magneti si desi le poarta poarta de mai bine de 1 an, avand probleme cu sanatatea , nu a constatat nici o schimbare in bine
deci e foarte posibil sa fie de ...decor si fara nici un alt efect

andanii spune:
si eu am o bratara magnetica ... o port zilnic de vreo 2 luni ... nu stiu ce sa spun ... cred ca e buna ca placebo
ANDANII

romana_74 spune:
Si eu port un intrg set de bijuterii cu magneti. In afara faptului ca imi place designul lor, nu am constatat nici o modificare a durerilor de spate sau de cap. Ma dor toate ca si pana acum. Totusi eu cred ca sunt doar de frumusete. Pe langa ca sunt cam scumpe!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Alynutza spune:
Eu nu am apucat sa-mi cumpar, si-a luat un coleg lantisor cu medalion magnetic, pentru dureri de cap. El sustinea ca i-au trecut dupa ce a inceput sa poarte lantisorul. Insa am inteles ca magnetii care se pot pune in asemenea bijuterii ar fi mult prea mici ca sa poata trata ceva. Daca tot ii ai, cred ca n-ai ce pierde daca ii porti (mai ales daca nu mai ai contraindicatii) si vezi pe pielea ta daca functioneaza sau nu.

Doris-Alina spune:
Si eu am coliere si bratari, dar le port ...doar pentru ca-mi plac...sincer, in rest, ma dor toate cele ca si pana acum...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI

vilma spune:
Mai rau decat sa n-aiba nici un efect este sa aiba efect negativ, asa cum s-a intamplat in cazul meu. Mi-am pus niste cercei cu megneti si m-am ales cu o durere de cap infioratoare pentru vreo 2 ore.
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

mirelaispir spune:
multumesc pt raspunsuri. cerceii mi-i voi pune in seara asta ca merg la o petrecere si se asorteaza cu tinuta. voi vedea si ce se va intampla (am de gand sa-i port o luna intreaga, am inteles ca asta ar fi minimul pt a se cunoaste ceva)

gabibarta spune:
eu am cercei cu magnet. De fapt i-am cumparat lui Lili ca sa se vindece de eczema (am zis ca merita o incercare). Doamna mi-a spus ca sunt cu surub, dar nu erau filetati, deci nu merg pt.copil mic. Nu-i nimic, mi-am pus eu. In primul rand m-am ales cu puroi in ureche. Am incercat de cateva ori, insa in afara de infectie, surubul e prea slab si daca dorm cu cercei, mereu ii pierd noaptea.
Efect miraculos oricum nu are:(((
Dar arata bine:)