Cluj rulz! - 60

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

mi-am mai auds aminte de ceva: premiera piesei regele lear s-a mutat din 14 in 24.(asta aflasem ieri). sper s anu mai intervina inca o modificare.

pupi
gata
chiar plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, un body negru am eu, dar e din dantela... la Central as incerca, la raionul ala cu lenjerie "no name" pt femei si la Jolidon si la Dunklers, pe straduta aia care da din Memorandumului...

Simona, pe mine de ce nu ma mai bagi in seama

Gagici, aseara am vazut pe DVD filmul Mandrie si Prejudecata cu Keira Knightley, mi-a placut foarte mult. Il pierdusem din cinema si taaaare m-am bucurat sa-l vad. Vreau neaparat sa vad Liaisons Dangereuses, varianta in franceza cu Rupert Everett si Nastassja Kinski, il aveti careva din voi??? La Hollywood M&F nu este

revin...

No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor cu copilutzi, am si eu nevoie de un sfat. Ce cadou (jucarica) as putea sa iau pentru un baietzel care va implini in curand 1 an? Matusa lui mi-a zis sa-i iau o masinutza sau trenuletz care sa aiba ceva de care sa se poata trage, ca sa-l traga dupa el ca va umbla in curand. Vi se pare potrivit? Aveti si alte sugestii? Si ceva sugestii de magazine, ca n-am mai cumparat demult jucarii.
Multumesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Raspund cu intarziere din lipsa de timp si din cauza de forum care merge greu.

Mariana, am ajuns pana la urma la dna dr. Diana Stefan la clinica Radusan. Mi s-a parut foarte de treaba. Si cu foarte multa rabdare.

Alynutza, eu i-am luat nepotului meu la 1 an o jucarioara cu cateva butoane care canta. Butoanele aveau forma de animale si cand apasai pe el se auzea animalul respectiv. Copilul a fost incantat, dar maica-sa nu foarte . Acum nu stiu daca era o jucarie pentru un an, dar eu i-am luat-o oricum. Alte idei nu am, si magazine prin Cluj cu jucarii n-am vazut.

N-am apucat sa-mi iau bilete la premiera cu Regele Lear , dar citind ce ati scris o sa mai stau pe margine si o sa chibitez, sa vad daca mai vine sau nu la Cluj reprezentatia asta.

Despre Purificare si eu stiu ca e putin altfel decat piesele obisnuite. Inca nu m-am hotarit daca ajung, din motive de timp.

Fetelor, unde e Hollywood Music and Film in Cluj?

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Roxilante daca-mi faci rost de film, m-ai aranjat!!! De cand vreau sa-l vad!!!

Danielag, HMF e la Napoca 15, in spate de tot si la etaj.

Flo, Joce a trimis niste mailuri despre un forum la care ea si lena lucrau si s-a considerat ca face spam (sanki) si au banat-o...e un adevarat scandal din pacate. A plecat si cataghe din cauza asta...Sunt asa de dezamagita incat vreau si eu sa plec de pe forum, ca in afara de voi, cu care oricum ma intalnesc si putem vorbi la telefon, nu am nici o alta bucurie...si DC oricum imi mananca prea mult timp... ma gandesc serios sa plec...

deocamdata mai viu...

Roxa

No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hai la capitol nou:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85953

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput